Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simba25

Wieczna singielka to ja

Polecane posty

Gość Simba25

Nie nadaję się do związków. Jestem zbyt niezależna, uparta i nie lubię nikogo się podporządkowywać, poza tym potrzebuję duuużo wolności. Nie lubię też pokazywać, że mam chwile slabości, a w związku trudno tego uniknąć.

Gość gość
Mam tak samo, jestem sama i jest mi dobrze:) Sex oczywiscie mam:))

Gość Simba25
No widzisz :) Samotność nie wybiera ;)

Gość gość  i gościowa
Simba skąd jesteś??

Gość Simba25
Mnie też jest dobrze tak, jak jest, odpowiada mi to, że nie muszę się nikomu tłumaczyć i do nikogo dostosowywać, mogę żyć po swojemu i poznawać ciągle nowych ludzi, ale teraz pojawił się ktoś, kto ma zamiar chyba zawrócić mi w głowie, a ja co gorsza chcę się poczuć taką kruchą istotą, którą on weźmie w swoje ramiona.

Nie chcesz związku to go nie masz, na co narzekasz Simba? Nie bez powodu jak wpisuje Twój nick t9 zmienia mi na "dumna". Związek niestety polega na wyrzeczeniach. Myślę, że jakby dziewczyna chciała to by znalazła chłopaka.

Gość Simba25
Z Cieszyna. Piotr - ja mogę w niektórych sprawach iść na kompromisy, mogę się poświęcić, ale pod jednym warunkiem, że dostanę w zamian dużo wolności i swobodę bycia sobą. Nie chcę się zmieniać dla kogoś zbytnio, naginać siebie.

Gość krakowska dziewoja
Ha! To ja też tak mam ;) Jestem niezależna, nie pokazuję słabości, jestem uparta i się nie podporządkowuje. A jakoś mam męża i jesteśmy szczęśliwi ;)

Gość Simba25
Jak go poznałaś? :)