Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słodka zemsta

Polecane posty

Gość gość

Piszę bo już wymiękam.. i uprzedzając fakty nie jestem zrozpaczoną gimnazjalistką którą rzucił chłopka tylko dorosłą kobietą. Facet z którym byłam upokorzył mnie, poniżył, kochał inną jak się okazała a był ze mną. Na koniec dowiedziałam się na deser że jestem wredną c*pą itd. bo zwróciła mu uwagę że mam dość jego chamskich zagrywek. Teraz on ma nową dziewczynę, którą traktuje zupełnie inaczej- prezenty, wyjazdy itd. Ja nie miałam nawet jego szacunku a nic złego mu nie zrobiłam. Po prostu się zakochałam mimo wszystko bo bardzo brakowało mi kogoś na kogo wylałabym swoje uczucia. I nadal brakuje.. a on dostał jeszcze nagrodę za to że tak bardzo mnie skrzywdził o czym ponoć wie bo to zrozumiał. To, że nie traktował mnie poważnie też już wiem.. jak mam to przeboleć? Czy się na nim zemścić i w jaki sposób to zrobić? I nie piszcie proszę, żebym znalazła innego a on przez to będzie zazdrosny bo nie będzie skoro ma nową dziewczynę ja go już nie interesuje.

Gość gość
Nie dodałam tylko, że moją frustracje potęguje fakt, że moje koleżanki cały czas opowiadają mi o swoich partnerach- jak bardzo je kochają i jak sie w stosunku do nich zachowują.

Gość gość
Nikt nie ma pomysłu?

Gość gość
daj spokój dziewczyno,nic ci to nie pomoże. Boli i tyle, nic nie zrobisz.

Gość ouhefjn
Ciężko znaleźć pomysł. Jeśli będziesz coś robić, co ewidentnie będzie dla zemsty, to jemu będzie przez chwilę przykro, ale na dłuższą metę, to Ty się skompromitujesz. Po prostu spraw, żeby chciał do Ciebie wrócić i go kopnij w d**ę.

Gość gość
Boli i boleć pewno jeszcze będzie i sama już nie wiem jak to załagodzić bo zaczyna mi brakować sił. Ouhefjn: pomysł dobry z tym, że jak on ma nową dziewczynę to nie będzie chciał wrócić. A też nie wiem co mogłabym zrobić, żeby sprowokować go do czegoś takiego. Mogę być pewna tylko tego, że nadal bardzo mu się podobam ponoć nie tylko z wyglądu ale również z charakteru.

Gość ouhefjn
Najlepszą metodą jest olanie. ;)

Gość gość
znajdz nowego chlopaka ale nie po to zeby on byl zazdrosny czy cos tam, tylko zwyczajnie- DLA SAMEJ SIEBIE, gwarantuje Ci ze bardzo szybko zapomnisz, idz na impreze, zabaw sie, zapomnij o nim bo nie był Ciebie wart!

Gość gość
Pewno, że chciałbym mieć kogoś kto na prawdę by mnie pokochał ale jako zemsta bo nie będę bawić się niczyimi uczuciami. A on i tak by pewno zazdrosny przez to nie był.. Tylko czasem zastanawiam się w czym ona jest lepsza, że do niej inaczej się zachowuje, donosi. Bo wnioskuje, że musi tak być skoro są już ze sobą jakiś czas.

Gość ouhefjn
Raczej jest gorsza, a nie lepsza, skoro on urządza jakieś cyrki z "imponowaniem jej" jak nastoletni gówniarz.

Gość Ogier_buHaj
weź sie ogarnij sfrustrowana gimbazo bo sie tak zachowujesz jak c**a grochowa.

Gość gość
nie miał szacunku do ciebie,bo na to pozwalalas,i tkwilas przy nim pomimo ze cie obrazal i nie szanowal,Zacznij szanować siebie to inni tez cie szanować będą Moja rada....nic nie rob, jeśli zrobisz cokolwiek pod wpływem obecnych eoci skompromitujesz się, ojej dziada,,,,,zal minie a ty będziesz chodzila z podniesiona glowa,znjdziesz na pewno kogos kto cie pokocha i tego ci zycze

Gość gość
16:55 trzeba najpierw nauczyć się czytać posty ze zrozumieniem :). Bo chyba ważna rzecz umknęła- nie jestem gimnazjalistką mam 23 lata tak dla sprostowania. Pozwalałam mu ale do czasu- po tym jak mnie obraził nie odezwałam się już do niego więcej.

Gość gość
Ale dzięki ;) mam nadzieję, że kiedyś tak będzie, że znajdę kogoś kto mnie pokocha. A ja siebie szanuję i to bardzo.