Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolefka

faceci z portali randkowych to idioci

Polecane posty

Gość dolefka

Miałam konto na trzech portalach randkowych w ciągu ostatnich kilku lat. Prawda jest taka że 90% facetów z tych portali to kompleti kretyni. Część z nich to debile którzy szukają szybkiego seksu ale nie piszą tego wprost tylko ściemniają, oczywiście szybko to wychodzi na jaw. Nie mam pojęcia po co im to skoro jest tyle chatów dla erotomanów i innych portali nastawionych na seks. Reszta szuka trwałego związku ale...po pierwsze zero krytycyzmu wobec siebie Piszą o sobie w samych superlatywach, przeważnie belgotliwe bzdury z których nic nie wynika. Zero oryginalności. No i wygląd...doprawdy ciężko spotkać tam kogoś przystojnego. A najlepsze jest to, że niezależnie czy facet jest przystojny czy pasztet to zwraca uwage tylko na profile kobiet które wrzucaja atrakcyjne zdjęcia, czyli de facto lecą na przyslowiową d**ę a nie te wszystkie szlachetne cechy których oczekują od trwałego związku. Każda kobieta dobrze wie, że na zdjęciu można zrobić z siebie super laskę, to tylko zdjęcie. Kiedy wrzucałam fotki "wylaszczone" to skrzynka mi się zapychała. Jakiś czas temu wrzuciłam zwykłe zdjęcia i o wiele mniejsza frekwencja na skrzynce. A przecież nadal jestem tą samą osobą. Wniosek mój jest taki jak na wstępie - faceci to idioci.

Gość gość
A k***a kto normalny, przystojny, ciekawy, warty zainteresowania szuka miłości na portalach? No kto k***a? Tylko odpady, tak samo jak kobiety

Gość dolefka
a jakas argumentacja? koleś pisze, że szuka szacunku, miłości czułości etc. i że wygląd się dla niego nie liczy a reaguje na profile epatujące seksualnością...przecież chyba jest istotą myślącą i ogarnia czego można się spodziewać po samicy epatującej ciałem...już nie mówiąc o tym, że faceci na tych portalach są naprawde w większości maszkaronami

Gość dolefka
nie zgodzę, się z tobą gościu, żyjemy w takich czasach, że ludzie nie mają gdzie się poznawać i nie mają czasu się poznawać, niestety. na pewno każdy szukający drugiej połówki przez portal wolałby poznac ją w inny sposób niż takie, ale cóż...btw ja mam męża z portalu :)

Gość gość
czyżbyś wróciła z pierwszej randki i jesteś nią zdegustowana

Gość gość
Glupoty opowiadasz i popieram zdanie tych, ktorzy sie z Toba nie zgadzaja. Sa piekni i troche mniej piekni zarowno wsrod kobiet jak i mezczyzn. Tak samo zdarzaja sie ludzie inetersujacy jak i glupole. Tak samo jak w zyciu. Zalezy tez na jaki portal sie zapiszesz, bo sa rozne.

na tych portalach randkowych ubzdurałaś sobie aby poznać samych przystojniaków a przystojniacy już są zajęci , więc co pozostaje, pozostają drugiego sortu ale zorganizowani i mający własne zainteresowania i hobby , więc być może sobie pomyślisz, a po cholerę mnie jest potrzebny przystojniak na którego się rzucają kobiety a może poszukasz takiego, który czeka na swoją kobietę ?

Gość dolefka
Piotr B jak już wcześniej napisałam nie widzę w tym nic złego, takie czasy...a zdradzisz na którym jesteś?

Gość gość
Poza tym ze sa tez przystojni faceci i ladne kobiety to Ci ktorych uroda gorzej obdarzyla tez maja prawo znalezc swoja milosc. Zreszta nie wszyscy sie dobieraja wedle wygladu, nie sadz innych po sobie.

Gość łukasz21z
zjadłem dziś kupem gołompia

Gość dolefka
Piotr B kiedyś siedziałam, obecnie odnowiłam profil w ramach eksperymentu i wrzuciłam swoje zwykłe foty a wnioski mam jakie mam...spoko, jedyny facet z portalu z którym sie spotkałam to właśnie mój mąż Bolek Zdun na pewno sobie nie ubzdurałam ze tam sami przystojniacy są, wiadomo że ludzie są różni...zresztą dla jednego coś jest piękne a dla drugiego brzydkie. chodzi mi o to, że faceci na portalach kreują się na kogoś kogo nawet nie potrafią udawać

Gość gość
Duzo kobiet to etz idiotki. Nie ma co generalizowac wedle plci autorko. I tutaj i tutaj sa pustostany.

eksperyment bardzo dobry , jak odbierają kobietę po odbyciu wyroku i po kilku latach za kratami bez powietrza i czy znajdzie się nagle rycerz, który kobietę przygarnie i przytuli do siebie i powie, weż ze stołu 500 PLN i skocz jutro do kosmetyczki i fryzjerki aby wyglądać jak kobieta Gdy FACET wyjdzie z pierdla i pojedzie po 20 latach odsiadki to nie ma gdzie pojechać, spotyka różnych na dworcu kolejowym aby zrobić skok na wagon kolejowy mimo wszystko kobieta ma lepszy start wychodząc na powietrze, tak uważam

Gość gość
O oryginalnosci kobiet z Sympatii lepiej nie pisac. Odezwac sie nie potrafia jesli probuja zagadac do kogos. Same oczekuja oryginalnosci, a z siebei nci nie potrafia dac. Jakies gluawe teksty na poziomie podstawowki. Albo te slynne motta. Czy naprawdę nie da się wymyslić czegoś samemu? A jesli rzeczywiscie nei ma sie tego daru to moze lepiej niz nie pisac w tej rubryce? Zreszta moze nie tylko w tej. Wiec zobacz. Mozna tak i o kobietach i o mezczyznach mowic.

Aaa rozumiem, myślałem że kogoś szukasz. Bolek - nie jestem rozwodnikiem, jestem za młody na ślub. Za to o Tobie dużo czytałem.

Gość dolefka
Nie mam pojęcia jakie są kobiety na portalach, nie oglądam ich profili. Możliwe, że są tak samo durne jak faceci ;) Napisałam o swoich doświadczeniach. A doprawdy, niezłych dziwolągów tam spotkalam...

Gość łukasz21z
poszukaj sobie chłopa normalnie po lucku gdzies ww autobusie sklepie kinie bazarze lesie deptaku a nie po intrernecie menczysz

Gość gość
Sympatia jest najpopularniejsza i sila rzeczy duzo idiotow i idiotek tam jest. Nic nie poradzisz.

Gość gość
No wlasnie po "lucku" poszukaj :D Zaczepiaj ludzi w autobusie i w parku :D Moze nei pomysla, ze masz cos z glowa. Zreszta Ty nie szuaksz przeciez nikogo tylko zrobilas eksperyment, a Pan Lucki nie doczytal :D

dzisiejsze kobiety same nie wiedzą czego chcą , owszem, próbuje wyglądać modnie i chce się fajnie prezentować a gdy w jednym przedziale kolejowym jadę z Warszawy do Katowic to co chwilę słyszę takie i podobne teksty kobiet wracających z kursów w Warszawie i opowiadają dziewczyny odziane w sukienki i pantoflach na szpilkach, widziałaś tę Dorotę z naszego działu, wygoliła się i wygląda jak facet i jakiś facet do niej powiedział w windzie, żeby poczekała zanim kobiety wyjdą , tak , ta Dorota to zachowuje się jak facet i lesbijką jest a tamta Duśka z działu handlowego to normalnie facet i tego nie ukrywa jadąc w pociągu można się nasłuchać która pod rękę łazi i całują się skrycie

Gość dolefka
no jaha :D zaczepianie ludzi w parku jest normalniejsze niż konto na portalu :D mówicie ze Sympatia jest najpopularnijsza? a eDarlin? moim zdaniem przereklamowane...

Gość gość
Na lesby trafiles jakies? Przykre doswiadczenie to by bylo dla mnie :) Jeszcze te elokwentne teksty :)

Gość gość
Watpie czy normalniejsze. Skad mam wiedziec w parku kto jaka jest osoba. Mogwe osadzic tylko po wygladzie i meic nadzieje, ze to bedzie wlasnie ta... Strata czasu troche czasami.

Gość łukasz21z
normalne, powiedz na wstepie c umiesz gotowac i jusz

Gość gość
A poza tym juz to widze jakbym zaczepil dziewczyne w parku. Moze pomyslalaby ze chce ja zg****ic, albo w najlepszym razie pomyslalaby sobie czego ten psychol i desperat chce.