Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolefka

faceci z portali randkowych to idioci

Polecane posty

Gość dolefka
wyjątek potwierdzający regułę ;)

Teraz możesz sprzedać swoje badania do instytutu metryki i statystyk xd

Gość gość
A kobiety na portalach randkowych to szczyt intelektualny. Wszystkie mają w opisie, że liczy się wnętrze, a 90% z nich ma ustawione, że bez zdjęcia nie wejdziesz, albo piszą że facet poniżej 180 wzrostu nie może pisać. :D

Gość Jestemjędza
A ja poznałam dwa lata temu faceta na portalu randkowym i jesteśmy ze soba do tej pory. Zaczełam z nim rozmawiać bo miał normalne zdjęcia i nie gadał zem ną odrazu o sexie i nie przesadzał z komplementami.

Gość Jestemjędza
A ja odwrotnie szukalam faceta ok 170cm

Gość gosciu_wa
Jestemjędza a ile macie lat? Bo mam wrażenie, że jak masz 20+ to łatwiej kogoś znaleźć niż 30+

Gość dolefka
Myslicie ze wiek ma jakieś znaczenie? zawsze mi sie wydawalo ze ludzie 30+ ,aja wieksze ciśnienie

Gość krzywe zwierciadełko
Prawda, mój mąż tam siedzi od lat na takim portalu i podrywa głupie dziunie. Jak się jakaś da namówić to korzysta i dalej siedzi. Szkoda tylko że dostrzec nie można osoby po drugiej stronie. Pisze co to nie on, co umie, chwali się jaki to informatyk itp. a siedzi łysawy brzuchaty dziad z piwskiem w łapie i się ślini do roznegliżowanych fotek. Tak jest w większości i niech nikt mi nie mówi że jest inaczej bo wiem jaka jest prawda.

Gość dolefka
O rany i co? nadal trzymasz takiego męża? Czemu go nie pognasz? Btw większośc facetów wrzuca bardzo zabawne foty - w ich mniemaniu fajne. Nawet nie zdają sobie sprawy ile można wywnioskowac z takiego niby neutralnego zdjęcia he he :D Mój hit to meblościanka :D

Gość gość
dofelka twoja hipokryzja to az poraza.Sama pisze ze wieksza czesc facetow to przecietniacy ciezko ci wyszukac kogos przystojengo. Zdanie pozniej wielkie oburzenie ze facec***atrza tylko na wyglad nie na cechy do stalego zwiazku Dobra jestes :D :D

Gość Glebinho
Pierdoooolenie w bambus. Zakładałem konta na różnych portalach i jedno wielkie nic. Mnóstwo wiadomości wysyłałem do panienek a odpisały 2 a z jedną się spotkałem i była to zimna suka, która chciała się trochę mną pobawić. Jak do niej zadzwoniłem to pocztę se włączyła a jak napisałem aby mi dała spokój bo sama mnie zaczepiała to stwierdziła, że nic do mnie nie czuje. Tyle jest zakompleksionych ludzi na portalach aż w pale się nie mieści. Kobiety są dopiero tam pooop********e zakładają konto dla hecy a i jarają się, że faceta sobie dzisiaj olała. Kobieta w dzisiejszych czasach to nasienie szatana !

Gość gość
A ja mam inny wniosek. Faceci z portali randkowych są mało męscy i zdesperowani. Od razu piszą o swojej samotności o tym jak im smutno i nudno. Masakra.

Gość gość
Ta kobieta co zalozyla ten temat to idiotka jakich malo. Faceci na portalach randkowych dziela sie na dwa typy 1)przystojni 2) przecietniaki i brzydcy. Kotrych wybierze nawet przecietna kobieta? - przystojnych. A czemu tam siedza przystojni bo wiedza ze jest tam masa idiotek ktore nadstawia tylka proste. Jak glupim trzeba byc by wierzyc by bardzo przystojny facet z normalna praca musial szukac kobiety przez internet. Wiec po prostu bawia sie kosztem kretynek i tyle a one mysla ze jutro bedzie slub xD Tylko kobiety potrafia byc tak glupie i wierzyc w bajki o ksieciu co na nie czeka bo sa takie wspaniale :)

Gość gość
Królowe jednej nocy.

Gość gość
Porzadne kobiety nie maja takich problemow

Gość gość
nie prawda, ja na https://kochaj.pl/ poznałam mega fajnego i porządnego faceta :) po prostu raz źle trafiłaś, nie ma co się zrażać tylko próbować dalej

Gość gość
Dajcie spokój. Każdy przystojniejszy kumpel jakiego znam lub znałem do 30 albo sie ohajtał albo woli zostać starym kawalerem bolcującym naiwne dziewuchy. Jeśli znajdziecie tam gościa po 30 z buźka pow. 7/10 to możecie być na 90% pewne ze to jeden z nich. Pozostałe 10% to rozwodnicy którzy wybitnie musieli coś przeskrobać skoro babka ich kopnęła w doope.

Gość gość
Tez uważam ze idioci. Przez tych idiotów My, fajni, normalni wolni mężczyźni nie możemy nikogo znaleźć bo każda leci na takiego bawidamka albo żonatego.

Gość gość
Autorka chce by facet był przystojny ale on sam ma patrzeć u kobiet tylko na charakter? Pomijam juz to ze wygląd u kobiety jest ważniejszy niz u mężczyzny. Mężczyzna wystarczy ze będzie troche ładniejszy od diabla. W d****h sie Wam poprzewracało. Wymagacie od mężczyzn tego czego nawet nie powinnyście wymagać.

Gość Max Horkheimer
Dnia ‎10‎.‎11‎.‎2013 o 02:21, Gość gość napisał:

A k***a kto normalny, przystojny, ciekawy, warty zainteresowania szuka miłości na portalach? No kto k***a? Tylko odpady, tak samo jak kobiety

Ty myślisz że za takimi jak my to kobiety w kolejce się ustawiają co? My też musimy podrywać i jesli nie mamy gdzie to też jesteśmy skazani na portale. Wy nawet będąc pasztetami nie nie musicie tego robić

Gość MałyYoda
Dnia ‎10‎.‎11‎.‎2013 o 04:34, Gość gosciu_wa napisał:

Jestemjędza a ile macie lat? Bo mam wrażenie, że jak masz 20+ to łatwiej kogoś znaleźć niż 30+

Kobiecie tak. Facetowi uogólniając to łatwiej właśnie po 30. Co prawda te w jego wieku w większosci pozajmowane ale może też brać się za młodsze. Dla faceta więc wybór jest podobny. Po za tym jest bardziej preferowany przez młodsze jak i w szczególności kobiety po 30 które mają ciśnienie na ślub i dzieci. Dla faceta w najgorszym wypadku nie ma różnicy jeśli chodzi o możliwość poznania kobiety do związku. O ile go chce, bo zazwyczaj chce tylko o seksu.