Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolefka

faceci z portali randkowych to idioci

Polecane posty

Gość gość
Lukasz. Tak podejrzewalem, ze jaja sobie robisz :)

Gość łukasz21z
moja jak mi zrobi gołompia w sosie z parapetu, mmm no leprze niz kupsko na klate w chwilach namientnosci

Gość gość
I co slychac? :D

teraz to już normalny widok, gdy kobiety się całują w miejscach publicznych i do siebie przytulają a gdy idą pod rękę to już nikt praktycznie nie zwraca na to uwagi, jak wiadomo za moment będą się calowac

Gość gość
Nigdy czegos takiego nie widzialem :D Moze gdzies za granica to jest normalny widok.

Gość Heniuś
"faceci to idioci." - bzdura. 1. Faceci w przeciwieństwie do bab, nie robią sobie jakiś tam nadziei na koncie X i znajomości Y - dla nich to tylko opcja, jedna z wielu i mająca najniższy priorytet (napiszę do Y gdy Z da mi kosza podczas lunchu w pracy) i wiedzą, że baby z portali randkowych to jeszcze większe idiotki niż oni sami, dlatego to najczęściej baby traktują poważnie takie znajomości a nie odwrotnie. 2. Faceci wiedzą, że jak laska wrzuca zdjęcia "wylaszczone" to najczęściej zależy jej na komplementach typu "fajne masz bimbałki" 3. "Kreują się" - bo faceci wiedzą, że laski to lubią a laski z portali lubią to podwójnie. Mi wiele razy koleżanki mówiły, że czasem mógłbym się wysilić na jakiś komplement - chociaż one wiedzą, że to nie będzie szczere, wymuszone i tak dalej. One i tak tego pragną i oczekują tego od facetów. Dla baby facet ma być wszechmocnym bogiem. Jesteś pewnie i tak dwa razy mniej cwana od tych facetów a nie napisałabyś "wylali mnie" tylko "zmieniłam pracę na lepszą" :)

Gość gość
Autorka chyba poszla juz w kimono :D

Gość łukasz21z
a jak kiedys byli znajomi brata siostry szwagra kuzyna cioci mamy mojej babci to zjedli wszystkie gołompie i jeszcze jamnicznicę z jamników ktore mi nogawke obszarpaly 3 lata temu jak szlem na spacer do parku z mojim rotkiem pieknego jednego dnia

Gość gość
Bylam na dwóch takich "randkach" i faceci wydawali sie w porzadku... Co prawda nic nie zaiskrzylo, ale i tak bylo calkiem milo. Tacy goście do kumplowania. Tylko rzeczywiscie szkoda czasu na pisanie i weryfikowanie z kim sie warto spotkac a z kim nie.

Gość dolefka
Autorka jeszcze w kimono nie poszła :P myślałam ze dyskusja zejdzie bardziej na portalowe doświadczenia a nie przerzucanie sie kto jest większym idiotą ;) Heniuś, a skąd wiesz że kobiety z portali nie traktuja tych znajomości ajk to ładnie ująłes w punkcie 1 ?

Gość dolefka
gość myślisz ze szkoda czasu na weryfikacje? z moich doświadczen wynika, że wręcz przeciwnie. ludzie po dluższych rozmowach, choćby na gg, okazuja się zupełnie innymi niż kreują się w pierwszym wrażeniu. moim zdaniem trzeba mieć odwagę, żeby się od rau spotkać

Gość gość
Dlatego masz wstepne informacje o takiej osobie, zeby nie weryfikowac kazdego od podstaw. A to, ze ktos jest czasami nieszczery to juz inna sprawa.

Gość gość
To jestes za poznawaneim sie w internecie, czy nie bo juz sie pogubilem. Wybacz. Jesli dobrze zrozumialem to zgadzam sie z Toba w tym sensie, ze warto popisac najpierw z kims, troszke sie poznac i wtedy dopiero sie spotkac, a nie tak od razu :) Mozna wbrew pozorom poznac taka osobe, wlasnie jak to ujelas, od innej strony :)

Gość gość
No właśnie chęć szybkiego spotkania się po wymienieniu dwóch wiadomości dla mnie oznacza tylko jedno, że wcale sie nie chce poznac tej osoby tylko sprawdzic czy jest atrakcyjna.

Gość gość
Albo do seksu.

Gość gość
Ano jedno idzie w parze z drugim ;)

Gość dolefka
idem do lasu szkać menża

Gość dolefka
Ogólnie jestem za poznawaniem się w internecie, bo uważam, że do tego zmuszają nas czasy w jakich żyjemy. Uważam tylko, że trzeba mieć cholerne szczęscie, żeby trafić na kogoś na prawde fajnego a nie idiote który sam nie wie czego chce i ma zbyt wysokie mniemanie o sobie. Ale cóż, życie...

Gość autor tematu1111111111
Troche juz z opisow mozna wywnioskowac czy ktos jest idiota, czy jest nadzieja, ze moze nim nie byc. Cos mi sie zdaje, ze kobiety sa bardziej uczciwe i normalne na takich portalach, ale i tak duzo idiotek sie zdarza.

Gość gość
Pomylil mi sie nick. Pisalem w innym temacie o wrozbitach z tv :)

Gość gość
Ide juz spac. Zycze dobrej nocy :) Moze ktos inny z Toba popisze :)

Gość dolefka
coo??? mojego nicku uzyles?

Gość gość
autor tematu1111111111 Tego uzylem.

Gość dolefka
Nie mam zielonego pojęcia jakie są kobiety na portalach, bo wogóle nie oglądam ich profili. Ale także mam wrażenie, że troszkę bardziej uczciwe. Niestety faceci sa bardzo zadufani w sobie, oj bardzo...

Gość gość
Trzymaj sie. Milo sie rozmawialo jak na ten portal, czyli Kafeterie :)

Gość dolefka
Wzajemnie :) Dobrej nocy :)

W zasadzie na swoim profilu napisałem że nie mam czasu by kogoś w realu znaleźć, ze studiuję i tyle. Nawet fotki nie zdążyłem umieścić a miałem już spory odzew. Głupi tylko ten limit że trzeba premium kupić.

Gość gość
Aaaa i jeszzce powiem Ci tak, ze ja wlasnie pisze do tych co maja normalne, zwykle zdjecia, a nie te wypindrzone gwiazdeczki o wysokim miemaniu o sobie zapewne i nieadekwatnym do rzeczywistosci :)

Gość gość
Czasami nawet pisze do kogos bez zadnego zdjecia, a z fajnym opisem. Teraz juz naprawde ide ;) Dzieki :)