Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknota za kims kogo nie znam

czy mloda kobieta może na serio zainteresowac starszego mezczyzne

Polecane posty

Gość tesknota za kims kogo nie znam

mam 25 lat i od jakiegos czasu zawrocił mi w głowie pewien 32-latek, roznica niby nie jest kolosalna, ale nie jest tez mała. zastanawiam sie, czy mezczyzna w tym wieku mogłby na poewaznie mnie traktowac, czy jednak wstydzilby sie o tyle mlodszej kobiety np przed znajomymi. sprawa sie jeszcze bardziej gmatwa, gdyz z zawodu jest sedzia, nadaje mu to pewnej powagi. Ja natomiast nie zajmuje tak szanowanego stanowiska i raczej zadnym szczegolnym talentem sie nie wyrozniam. Pewnie juz na wstepe jestem spalona, bo czuje, ze nic nie moglabym mu zaproponowac, a takie myslenie o sobie niczego dobrego nie wrozy:)

Gość gość
weź się nie błaźnij..

Gość gość
najwyzej bylabys "panienka do towarzystwa" - jezeli masz odpowiednia urode.....

Gość gość
bzdury wymyślasz, żadna różnica wieku to po pierwsze a po drugie to chyba ty nim jesteś zainteresowana a nie on tobą, marz dalej

Gość gość
"starszego" - już sobie wyobrażałam 60 latka... ja Ci powiem jak to widzę, - nie powinnaś w ogóle zaczynać od swoich kompleksów bo od razu przegrasz. A tak na poważnie to dlaczego NIE ??? Mogła byś zainteresować, pod warunkiem, że masz czym.

Gość gość
wy i to wasze latanie za starszymi pewnie rówieśnika nie chcesz bo nie jest tak samo dobrze ustawiony finansowo

Gość gość
pewnie rówieśnika nie chce, bo nie ma o czym z nim rozmawiać. Niestety kobiety są "do przodu" kilka lat ;)

Gość gość
32 lata i "starszy mężczyzna". Kiedyś tez tak myślałem ;)

Gość gość
a niby czego nie możesz mu zaoferować?.. co to za myślenie?.. ty masz być kobietą on mężczyzną i to wszystko... a jak iskrzy to łap chwile :)

Gość zxzzzzzzzz
beznadziejny temat - do blokady bo zasmiecasz