Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarogowa

dobrze jest być brzydką kobietą

Polecane posty

Gość twarogowa

Wbrew pozorom jest sporo plusow :D -jesli ktos mnie pokocha, to za wnetrze -nie podrywaja mnie na ulicy nachalni desperaci -jako nastolatka skupilam sie na nauce zamiast na podrywach i milostkach -jestem zmobilizowana do dbania o wnetrze, bo uroda niczego nie zalatwie -jak znajdzie sie wybranek to nie bedzie mial powodow do zazdrosci -wydaje malo pieniedzy na kosmetyki, ciuchy - w koncu brzydkiej nic nie pomoze :D -nie musze golic nog zima, bo nikt ich nie widzi -nie musze cwiczyc z "Ewcia" "Mel B" itp, bo nikt nie oglada mojej d**y :D Jeszcze jakies pomysly?

Gość gość
hrrrr tfu w twoją d**ę :)

Gość mraauuu
hehe zabawne ;) pierwsze co mi przyszlo w tym temacie do glowy to punkt pierwszy :p ale.. wedlug mnie kazda kobieta, urodziwa i nie powinna o siebie dbac

Gość ex_debill_znowu_po
mrauu - przecinki mają znaczenie;) jest sporo plusów, trzeba je tylko szybko znaleźc, żeby nie taplać się w kompleksach latami

Gość koniushykrolewski
no pewno, że dobrze, z brzydkiej zawsze może być ładna, zależy od kosmetyczki i kasy....

Nie, w niektorych przypadkach sie nie da i wlasnie o takim mowie. Juz nie ma wiecej zalet bycia brzydula? :(

Gość gość
nie będzie przykro się starzeć i patrzeć jak uroda przemija, bo skoro nigdy jej nie było...

Gość koniushykrolewski
Och, Ziuta, ja wiem, że niema brzydkich kobiet, Tylko czasem wina brak......

Gość ex_debill_znowu_po
oczywiście, że są! docent nie będzie Cie brał do gabinetu na dodatkowy egzamin ustny, raczej nie będziesz miała problemów ze zdaniem reszty jeśli się uczysz, nie dostaniesz propozycji pracy w zamian za usługi seksualne; ale dbać, ćwiczyć, ubierać się, a przede wszystkim uśmiechać i mieć osobowość zawsze warto... jak popatrzeń na każdego z bliska to nie ma osób ładnych

Gość gość
dla swojego dobrego samopoczucia, dla siebie

No sorry, ale mi nie poprawia samopoczucia fakt, że się staram, męczę, wydaję kupę kasy a dalej wyglądam jak pasztet :P

Gość ex_debill_znowu_po
bo z takimi osobami miło przebywać:) poza tym każdy coś ma, a faceci są łatwi, tak łatwi, że wolę już tego nie sprawdzać;) miałam koleżankę brzydką z twarzy okropnie, miała za to idealną figurę i pewność siebie, ładnie się ubierała... i nikt jej nigdy złego słowa nie rzekł, a wyszła za mąż za najlepszą partię w mieście (i przystojną)

Gość gość
znowu ta stękająca twarogowa. po co? po jajco. Tobie się nie chce, ale innym brzydulom tak i przez to są szczęśliwsze. Ale Tobie i tak można pisać, mówić godzinami, że najważniejsze jest podejście do siebie. Nikt nie będzie interesował się nawet najpiękniejszą kobietą jeśli ciągle będzie skwaszona, zrezygnowana, z pesymizmem podchodząca do każdego pomysłu, sytuacji.

Gość gość
cieszę się ,że jesteś szczęśliwa będąc brzydka

Gość koniushykrolewski
z własnego doświadczenia wiem, że nigdy bym nie wystartował do pięknoty, a nawet kiedyś w poznańskim klubie Nurt poderwałem piękną dziewczynę, o dziwo!, wszyscy mi zazdrościli, a ja uciekłem, gdzie pieprz rośnie, jakoś nie uśmiechało mi się życie na ciągłym składaniu hołdów, i pilnowaniu jej by mi jakiś młody , jurny nie poderwał jej

Gość gość
no bo trzeba umiec kochac siebie , nawet jak juz sie jest starym , grubym i brzydkim

Gość gość
mozna byc brzydkim i szczesliwym i na odwrot

Gość gość
oczywiście, że jestem szczęśliwa. widzę w lustrze, że nie jestem ładna, nie jestem klasyczną pięknością, ale mam bardzo pozytywne podejście do życia, lubię się śmiać, nie jestem smutasem, poza tym dbam o siebie, ładnie się ubieram, robię makijaż, dbam o paznokcie, skórę, włosy. i mam faceta, który pokochał mnie za wnętrze, chociaż uważa też, że jestem przepiękna (ale miłość oślepia ;) ;) ). dlatego jak Cię czytam twarogowa (znam Twoj poprzedni topik, w którym stękałaś tak samo jak zaczynasz tutaj ) to nie dziwię się już, że masz w życiu takie "problemy" ;)

Gość gość
No i będziesz miała dużo koleżanek, bo nie będą o Ciebie zazdrosne.

Gość gość
twarogowa twoj topik tez nikogo nie obchodzi brzydka krzywa locho. takie jak ty powinno sie utylizowac zaraz po urodzeniu. dobrze ze przynajmniej nie przekazesz swoich z*****ych genow dalej. pasztety nie powinny sie rozmnazac

Gość Ginekolożka twoja
Miesiączka minie i wszystko będzie w porzo :))) Napisz list w okresie okołoowulacyjnym, wtedy masz INNY pogląd na świat...

Gość wolny8837
ja tez nie chcialbym miec pieknej dziewczyny. Takie osoby sa za bardzo zapatrzone w siebie

Gość gość
autorko zakryj oczy i wstaw fotke, ocenimy moze przesadzasz z ta brzydota ?