Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarogowa

dobrze jest być brzydką kobietą

Polecane posty

naucz się czytać agresywna kobito :o temat dotyczy zalet brzydoty a nie jakiś pierdół typu "pomaluj paznokietki i będziesz piękna", więc się nie dziw

Gość gość
ty sie naucz czytać jęcząca buło. temat naturalną koleją rzeczy rozwija się. pojawiają się osoby, które jakoś chcą ci pomóc, doradzić, abyś przestała udawać, że tak wspaniale ci z tą twoją brzydotą. ale ty chcesz tylko potwierdzenia twojej z dupy wyjętej tezy. normalnie nie jestem agresywna, ale kiedy po raz enty widzę tego typu wpisy to nic tylko dać takim jęczydupom skierowanie do utylizacji.

a czy ja prosiłam o rady? nie. to predzej ty powinnas zostac zutylizowana, bo ja nikomu krzywdy nie wyrzadzam, a ty wpadasz tutaj z gownianymi madrosciami i tylko mnie obrazasz, buło :o

Gość gość
utylizuj sie smierdzacy serze :O

Gość gość
ha ha ha siedzi i siedzi tutaj :D🖐️

Gość gość
oko sobie podbij nudziaro

a nie chcesz się trochę...ekhem....podtuningować? :P Dobry tuning nie jest zły :)

brednie 😴...dobry tuning czyni cuda. Jak mnie w hotelu SPA fachowa makijażystka wymalowała, to siebie nie poznałam i w każdym lustrze się przejrzałam po drodze.

No nawet jeśli, to nie stać mnie na profesjonalny 'tuning' przed każdym wyjściem z domu :o

Gość MalaMi789890
gość No i będziesz miała dużo koleżanek, bo nie będą o Ciebie zazdrosne. No wlasnie,to z tymi kolezankami to calkowita prawda.Baby potrafia innej zrobic pieklo z zycia,jak widza,ze jest piekna i nie stanawia dla niej zadnej konkurencji.Naprawde piekne kobiety nie maja kolezanek,niestety.Taka k***wska kobieca mentalnosc :O

No to prawda, mam sporo koleżanek :) I ogólnie wzbudzam sympatię kobiet, natomiast mężczyzn raczej nie.

Gość gość
no to masz dowód

Gość gość
makijaz to tylko taka zmykla dla mezczyzn na chwile, oni wola naturlnie piekna a nie ztuningowana

Gość naprawde brzydka laska
nie ma plusów brzydoty. koniec kropka

Gość brzydka_anka
Zgadzam się z naprawdę brzydką laska...