Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apeluję aby nie iść na Marsz Niepodległości

Polecane posty

Gość gość

Obywatele ! Nie dajcie się sprowokować podżegaczom. Zostańcie jutro w domach.

TO BYŁ KOMUNIKAT KOMENDY GŁÓWNEJ POLICJI. Która na manifestację wysyła własnych wyszkolonych prowokatorów.

Gość gość
Chodzi właśnie o to, żeby niedopuścić do masowych zamieszek.

Gość gość
Marsz zacznie się jutro o 15:00, a skończy około 17:00. Największe ryzyko zamieszek będzie między 16:00 a 18:00

ale ja pytam po co ten marsz i co on zmieni. bydło rozładuje swoją agresję, policja użyje gazu i wszyscy będą happy, ale CO TO ZMIENIA? nic.

serio ktoś uważa, że Polska jest niepodległa? i wierzycie że nie było przekrętów przy Okragłym Stole, a Wałęsa to bohater narodowy a nie żadne Bolek? za dużo TV ludzie nie można świętować czegoś czego nie ma

Gość gość
Apelowałem o to również na profilu Marszu Niepodległości na FB, ale zostałem zbluzgany a moje komentarze usunięte. Ludzie organizujący Marsz Niepodległości to ludzie bez kultury. Zresztą mało kto z nich zna historię I czy II wojny światowej...

Gość gość
Ja w rzeczy samej uważam że Polska jest obecnie niepodległa. Tak niepodległa jak to tylko możliwe.

Gość gość
trzeba iść idzie też PDL przeciw nieszczeniu polskiej kultury przeciw rasizmowi wobec białej rasy!

Gość gość
ja sobie marsz obejrze dla beki, juz popcorn kupilam i piwo

Gość koniushykrolewski
popieram, Polska jest niepodległa, więc po cholerę robić z siebie wariata.

jak niepodległa imbecylu jak stocznie sprzedane, jak Polska sama nie stworzyła znanej marki światowej, nic nie produkuje, wszystko w światowych rękach. Jesteśmy zależni od wszystkich a nie niepodlegli. Sami nic nie znaczymy, Tusk jest kukiełką w światowych rękach, sam nic nie znaczy. Polska nic nie znaczy. To dla przeciętnego europejczyka biedny kraj pełen meneli, alkoholików i kobiet znanych z tego, że są łatwe za granicą.

Gość gość
No i prawidlowo zrobili, ze Cie zbluzgali. Dajesz sie poniesc propagandzie mainstreamowych mediow, ktorym zalezy na przedstawianiu Marszu Niepodleglosci jako skupiska ludzi ktorzy chca robic zamieszki. A cel jest jasny. Stlumic patriotyzm wsrod Polakow.

Gość gość
Bolek­ Zdun ale ja pytam po co ten marsz i co on zmieni. bydło rozładuje swoją agresję, policja użyje gazu i wszyscy będą happy, ale CO TO ZMIENIA? nic. - Jeśli zadajesz tak idiotyczne pytania, to nie jesteś patriotą i faktycznie jesteś potulnym bydłem, hodowanym przez żydokomuchów. Marsz jest upamiętnieniem Niepodległości, swiętem i zjednoczeniem Polaków. Prawica nie zamierza robić zadym, ale lewaccy terroryści na usługach żydów, zamierzają blokować marsz i robić prowokacje.

trzeba by najpierw zdrajców Polski powywieszać, usunąć p****ańców z rządu, obniżyć podatki, pozwolić Polakom sie rozwijać, zakładać nowe biznesy- wtedy może możemy być niepodlegli.

Gość koniushykrolewski
co ty wiesz o Stoczni, ja pracowałem w filii Stoczni, a dlaczego sprzedana, bo głupi Śniadek a teraz Duda, mieli w du-pie stocznię , bo im chodziło aby wejść do sejmu. Więc spadaj głupolu pampersa zmienić

Gość gość
gość Apelowałem o to również na profilu Marszu Niepodległości na FB, ale zostałem zbluzgany a moje komentarze usunięte. Ludzie organizujący Marsz Niepodległości to ludzie bez kultury. Zresztą mało kto z nich zna historię I czy II wojny światowej... - Ty j****y, żydoski cwelu. Oni 100 razy lepiej znają od ciebie historię Polski. Ciesz się, że ciebie tylko żydowski agitatorze zbluzgali, bo zasługujesz na poderżnięcie gardła i wyrwanie tego zakłamanego, sku rwysyń skiego jęzora!

Gość gość
Moszniak,Ty lepiej rozejrzyj się za jakimś słoikiem po majonezie a nie apeluj ,pasożycie.

Gość gość
MALKONTENCI !!!

Gość gość
Na marsz nie idą ci, co nie chodzą na wybory, nie chodzą na referendum, i mają d***e Polskę. śmierdzące lenie, pasożyty, gnidy, element społeczny, socjopaci i odpady. Egoiści i hodowlane bydło, pożyteczni idioci na usługach żydów - czyli kolaboranci. W czasie II W. Św. za kolaborację była kula w łeb! 😡🖐️

Gość gość
koniushykrolewski A dlaczego Niemcom wolno bylo dofinansowywac swoje stocznie, a Polakom nie? Jak to wyjasnisz? Gdzie tutaj masz sprawiedliwosc, bo ja jej nie widze.

Marsz Niepodległości tworzy hołota, głównie niewyżyci, agresywni kibole. Marsze mają sens, jeżeli coś można zmienić. Np. marsz, strajk jakiejś grupy zawodowej by podwyższyć pensje. Ale taki Marsz Niepodległości to jak te marsze feministek, pokazać się i tyler.

Gość gość
Bolek­ Zdun jak niepodległa imbecylu jak stocznie sprzedane, jak Polska sama nie stworzyła znanej marki światowej, nic nie produkuje, wszystko w światowych rękach. Jesteśmy zależni od wszystkich a nie niepodlegli. Sami nic nie znaczymy, Tusk jest kukiełką w światowych rękach, sam nic nie znaczy. Polska nic nie znaczy. To dla przeciętnego europejczyka biedny kraj pełen meneli, alkoholików i kobiet znanych z tego, że są łatwe za granicą. - I właśnie dlatego trzeba chodzić na marsze, żeby pokazać, że się nigdy nie poddamy i będziemy walczyć do samego końca. Przypomnij sobie pierwszy wers Hymnu Polski "Jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy".

Gość gość
Bolek­ Zdun Kolejna propaganda, ktorej sie nasluchales. Na Marszu jest pelno rodzin z malymi dziecmi i nic im sie nei dzieje. Dalej sluchaj tych swoich "polskich" mediow.

Gość koniushykrolewski
wystarczy, że widziałem w tv jak wyglądają te marsze niepodległości, a mieć ból oczu od gazu albo dostać w łeb kamieniem od patrioty, dziękuję postoję i popatrzę.

Gość koniushykrolewski
Stocznia, przecież dyrektorzy wywodzą się PiS-u, więc o czym mowa,

Nie chodzę na takie marsze.Niewinny człowiek może porzadnie oberwać, po co mi to?!

Gość gość
koniushykrolewski Widziales to co oni chcieli pokazac i przedstawic, tak zebys myslal tak jak myslisz.

Gość gość
Bolek­ Zdun Marsz Niepodległości tworzy hołota, głównie niewyżyci, agresywni kibole. Marsze mają sens, jeżeli coś można zmienić. Np. marsz, strajk jakiejś grupy zawodowej by podwyższyć pensje. Ale taki Marsz Niepodległości to jak te marsze feministek, pokazać się i tyler. - Nie p*****l, bo na marsz idą miliony normalnych Polaków. w zeszłym roku kibole dołączyli do marszu i stanowili zaledwie 1 promil maszerujących. widać, że nigdy nie byłeś na marszu niepodległości i nie masz o niczym pojęcia.