Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianna25

Ładna i zgrabna szuka męża i ojca dla synka

Polecane posty

Gość gość
Nie jest problemem zaakceptowanie dziecka tylko obawa czy nie zostanie się sprowadzonym do roli sponsora dla tegoż .

Gość gość
na twoim miejscu wyjechałabym z dzieckiem za granicę.sama widzisz jacy Polacy są :-O wyżej srają niż d**y mają i dla takich zawszy twój syn będzie darmozjadem pozdr

Gość gość
a jesteś dobra w łóżku?

Gość gostek3
Zapraszam do UK:)

Gość gość
Dokladnie wyzej dostalas dobra rade Ja mam 2dzieci z uwaga 2poprzednich zwiazkow.w zeszlym roku wyszlam za maz za niemca i zdziwicie sie ale nic mu nie brakuje ani w wygladzie ani w charakterze Ale nie ma co na sile szukac ja bylam dosc dlugo sama.spotkalam mojego w zwyklym pubie gdzie poszlam n sniadanie A polacy zgadzam sie tylko wymagaja a nic w zamian nie daja Czesto maja mordy niewyjsciowe zarsbiaja najnizsz krajowa ale wymaganie ze ho ho ksiezniczks im sie sni zeby byla piekna i zarabiala nich Nie wszscy tacy sa ale wiekszosc Niemcy z to sa fajnymi partnerami

Gość gostek3
Ja nie szukam ksiezniczki, szukam wlasnie kogos takiego ja Ty:)

Gość gość
gość na twoim miejscu wyjechałabym z dzieckiem za granicę.sama widzisz jacy Polacy są pechowiec.gif wyżej srają niż d**y mają i dla takich zawszy twój syn będzie darmozjadem pozdr xxx Szmato nie chodzi o dziecko a o tą kobietę. Nie będziemy robili na kobiety,które miały nas gdzieś bo latały za dupkami a teraz dają nam szanse bo ich facecik zostawił co było pewne. Jakoś kobiety, które wybierają porządnych mężczyzn nie mają takich problemów z wyjątkiem wdów.

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha dobry jesteś :D ten porządny facet to jakiś szyfr czy co :D Ile to ja na wlasne oczy widziałam wśród znajomych,przyjaciol, rodziny tych porządnych facetów którzy dawali noge badz okazywali sie k*****arzami więc nie p*****l głupot chłopczyku

Gość gostek3
Zamknij sie gosc bo zaraz zabiore ci wiaderko z piaskownicy

Gość gość
lecicie na dupków a później płacz! mężczyźni mają już dość

Gość gość
"Nie będziemy robili na kobiety,które miały nas gdzieś bo latały za dupkami a teraz dają nam szanse bo ich facecik zostawił co było pewne. " x Najważniejsze aby tamten łożył na dzieciaka i jakoś wszystko się ułoży. Autorka powinna szukać partnera wśród samotnych ojców.

Gość gość
gość Najważniejsze aby tamten łożył na dzieciaka i jakoś wszystko się ułoży. Autorka powinna szukać partnera wśród samotnych ojców.\ d Ona oczekuje, że ktoś wolny, młodszy od niej i super zarabiający weźmie ją pod skrzydła a ona będzie się dzieckiem swoim zajmować. To podła suka jak większość samotnych matek

Gość gość
młodszy od niej :D ? dobre :D

Gość Lilianna25
Ale ja nic nie oczekuję ! Pracuję w wyuczonym zawodzie i nie mam zamiaru siedzieć w domu i być zależną od faceta . Więc o to się nie martw ;) Jaki jest mój zawód ? To już zachowam dla siebie :) Studia mam za sobą więc byle kim nie jestem i mało nie osiągnęłam

Gość Lilianna25
I gdzie ja napisałam , że latałam za dupkiem ? Wręcz przeciwnie ! Miałam wtedy 18 lat a on wtedy był ułożonym, dobrze wychowanym(!), kulturalnym i eleganckim 26 latkiem na stażu i daleko mu było do dupka .Niestety okazał się nim...Więc pozory mylą a mężczyzni często odwalają takie numery jakich my kobiety się nawet nie spodziewamy !

Gość gość
masz 25 lat?Jak wyglądasz?Chodzi mi o wzrost, waga i wymiary :P

Witaj Liliana;)Dobrze cię rozumiem,aż mi włosy dęba stawają jak czytam te wypowiedzi,masakra jakaś.Chętnie Cie poznam,i wymienię parę zdań odezwij się jak jestes jeszcze na forum.Pozdr;)

Gość Marcin20_21
Lilianna25 jeśli nie jest problemem to, że jestem młodszy od Ciebie to podaj mi swojego maila. Chciałbym poznać jakąś spokojną kobietę, dla której warto się poświęcić, a dziecko zupełnie mi nie przeszkadza, może zostaniemy kumplami:) Jestem spokojnym, ogarniętym facetem, mimo młodego wieku mam od prawie 3 lat swoją firmę. Pozdrawiam

Gość Ryszard Lwie Serce
Prawda jest jedna: Znam 5 dziewczyn które mają dzieciaka bądź więcej i nie mają do kompletu tatusia. Wszystkie te 5 dziewczyn za młodu [ale i też później się nie poprawiło] były tępymi strzałami. Żadna nawet szkoły i wykształcenia nie ma. Wybryki w latach młodości, szaleństwa a potem konsekwencje. MOPS, praca za minimum krajowe i biadolenie jakie to one są pokrzywdzone. Przecież to jest żałosne

Gość gość
ile ci placi alimentów na dziecko /

Gość gość
no no no niezła dupa z cb szkoda tylko że dzieciata

Gość gość
Ryszard ale na co komu twoja żalosna historyjka z palca wyssana .Autorka ma pracę i jest wykształcona więc zamknij się palancie

Gość gość
a to muj e-mail jarokra66@wp.pl.Napisz jak bedziesz miała ochotę pogadac ze mną a na pepewno odp;)

Gość Lilianna 25
Ktoś się pode mnie podszył ! Ja nie podawałam żadnego email !!

Gość gość
tylko facet bez jaj i honoru bierze się za puszczalską z dzieckiem

Gość gość
pełno tu desperatów lecących na puszczalską panienkę. To straszne, że mężczyźni aż tak bardzo są skłonni pozbyćsię honoru i ambicji za iluzoryczną obietnicę jakiegoś tam obcowania z "ładną i zgrabną".

Gość gość
Gdzie te porządne kobiety?!