Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianna25

Ładna i zgrabna szuka męża i ojca dla synka

Polecane posty

Gość gość
za to kredyt

Gość gość
w jakim wieku szukasz faceta może być dzieciaty

Gość gość
w jakim wieku szukasz faceta może być dzieciaty

Gość gość
a ile ma mieć lat ten facet

Gość Lilianna25
nazywacie mnie suką tylko dlatego , że zostałam samotną matką . Zaszłam w ciążę z facetem starszym o 8 lat , który uważany był za poważnego i ułożonego mężczyznę a jednak przerosło go wychowanie dziecka i zmyl z naszego życia

Gość gość
tak naprawdę to w większości przypadków to kobiety cierpią przez facetów

Gość gość
kochana, pewnie miałaś straszne przejścia, ale dlaczego tak desperacko szukasz faceta i to w necie?

Gość Lilianna25
Ciężko mi określić wiek mężczyzny ...Zawsze podobali mi się starsi faceci .Ale ponieważ mój eks okazał się dupkiem wiem, że nie ma sensu szukać dużo starszego bo nie zawsze ten starszy okazuje się bardziej dojrzały i odpowiedzialny

Gość Lilianna25
Ciężko mi określić wiek mężczyzny ...Zawsze podobali mi się starsi faceci .Ale ponieważ mój eks okazał się dupkiem wiem, że nie ma sensu szukać dużo starszego bo nie zawsze ten starszy okazuje się bardziej dojrzały i odpowiedzialny

Gość sebastian1989
Przestańcie ją oceniać!!

Gość gość
Jeśli autorka jest suką,to jak nazwać faceta,który spłodzi dziecko i da nogę?

Gość gość
mamy ją nie oceniać a sama wystawia swoje zdjęcia do oceny jako swój atut? to ty przestań mydlić sobie oczy:/

Gość gość
oczywiście facet okazał się dupkiem i szmatą, ale to nie zmienia faktu ze mogła go lepiej poznać zanim zdecydowała się z kimś nieodpowiedzialnym na dziecko

Gość gość
sukinsynem

Gość gość
gość Jeśli autorka jest suką,to jak nazwać faceta,który spłodzi dziecko i da nogę? xxx A co mnie on interesuje laska to zwykła szmata i tyle a teraz szuka tatuśka

Gość Lilianna25
w realu też szukam :) I znajduję samych napaleńców gotowych na seks po 5 minutach znajomości . Byli tacy co w aucie chcieli mnie zaliczyć ... Czas ucieka...jestem już od roku sama a chciała bym już poznać tą swoją drugą połówkę :)

Gość Lilianna25
w realu też szukam :) I znajduję samych napaleńców gotowych na seks po 5 minutach znajomości . Byli tacy co w aucie chcieli mnie zaliczyć ... Czas ucieka...jestem już od roku sama a chciała bym już poznać tą swoją drugą połówkę :)

Gość Mariuszek 1
Ja jestem gotowy na ojcostwo. Na razie nie mam pracy, więc mogę dla Ciebie poświęcić 100% mojego czasu. Nie mam też żadnych nałogów ani zobowiązań z przeszłości. pozdrawiam

Gość gość
Nie śledziłam tematu od początku,trudno mi cokolwiek o tym pisać.Mówi się,że człowieka poznajemy do końca życia.

Gość sebastian1989
A ja mimo to nie będę jej oceniał. Wrzuciłą fotę, fakt - z której wynika, że uroda jest jej atutem - o to przecież chodziło, więc w czym problem? Może rzeczywiście chce znaleźć MĘŻCZYZNĘ, a ta fotka jej w tym pomoże? Życzę autorce by się udało, bo ja raczej ze swoim wiekiem i urodą nie mam co startować do takiej kobiety :)

Gość gość
to szybko się podniosłaś po upadku

Gość gość
gość Jeśli autorka jest suką,to jak nazwać faceta,który spłodzi dziecko i da nogę? xxx A co mnie on interesuje laska to zwykła szmata i tyle a teraz szuka tatuśka x Zero empatii,współczucia.Oby Twoja droga życiowa była łatwa.

Gość gość
sebastian- no i własnie ją oceniłeś, a mówisz że mamy jej nie oceniać...

Gość Lilianna25
" to szybko się podniosłaś po upadku" Rok to mało na opłakiwanie drania ? Wdową nie zostałam a tylko porzuconą kobietą więc daruj sobie .

Gość sebastian1989
Przepraszam, ale co oceniłem? Że jest ładna? To nie jest ocena moralna...

Gość gość
nie chodzi o opłakiwanie tylko jak ponownie zaufani e czy znów nie skrzywdzi a masz też dziecko

i tak dlugo oplakiwalas drania -o rok za duzo .Wystarczy Kochana.Rozumiem Cie, ze chcesz znalezc milego Pana i rozsadnego .Bo potrzeba duzo rozsadku i dojrzalosci, by zwiazac sie z kobieta z dzieckiem .Szczegolnie , jak jest chlopiec .Mysle , ze uda Ci sie , ale badz bardzo, ale to bardzo rowniez rozsadna , wachaj takiego Pana z lewa i prawa .Dla siebie nie sztuka jest znalezc kogos, ale masz dziecko, a to zobowjazuje do jeszcze wiekszej ostroznosci i rozwagi .Zawsze latwiej wychowywac wlasne dziecko , niz dziecko innego mezczyzny . Zrozumiale bardzo.Ale zycie toczy sie roznie i czlowiek napotyka na rozne sytuacje .Powodzenia .

Gość gość
sebastian- rozumiem, ze nie masz własnego zdania i WCAL|E nie uważasz, ze dziewczyna się ośmiesza itp. Jakby była brzydka to inaczej byś spiewał..nie widzisz nic złego w tym, ze szuka ojca dla swojego synka, wystawiając jego zdjęcia i swoje, tylko w bikini oczywiście. I Ty nie masz nadal swojego zdania, ze pachnie tu płycizną umysłową...no cóż, szkoda że nie masz wyraźnego charakteru

Gość nrGG42477073
bardzo mi przykro ze zostałaś samotna matka :( ale tutaj nie znajdziesz nikogo :)

Gość Starszy Facet xxx
Dopóki będziesz szukać to będziesz miała samych dupków chętnych na jednorazową przygodę Poczekaj a sam się znajdzie, gdzieś tam już czeka ta Twoja połówka :)