Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianna25

Ładna i zgrabna szuka męża i ojca dla synka

Polecane posty

Gość gość
a przy forsie ten facet ma być mamuśki muszą się ustawić

Gość Bozon Higgsa
Tak sobie przeleciałem topik i w sumie to jeżeli ta mamusia by regularnie dawała, była miła ciepła, to może warto zainwestować, ale.... Są dwa ale. Po pierwsze, to sokoro ma to dziecko z jakimś skurczybykiem, to czy ten miło wyglądający chłopczyk nie wyrośnie na jakiegoś "karka" itp. A drugie ale to czy mama będzie potrafiła mieć drugiego męża i czy ten mąż nie będzie kimś obok jej nierozłącznego związku z synkiem.

Gość gość
Idąc tym tokiem myślenia,nie mamuśka też nie chce gołodupca.

Gość Lilianna25
20:41 może mieć dziecko

Gość gość
a jaki typ preferujesz mózgowiec czy sportowiec :)? Ładna jesteś może przejdziemy na priv ;)

Gość gość
a dwoje dzieci

Gość gość
a czy mały ma kontakt z ojcem on placi alimenty na dziecok?

Gość Bozon Higgsa
Właśnie, czy tata płaci alimanty i w jakiej kwocie? Czy osoby poszukujące pracy również mogą do Ciebie pisać?

Gość gość
a co jej możesz zapewnić nie mając pracy

Gość gość
bozon a co cie interesuje kwota alimentów :D nie masz pracy i chcesz sie zalapać na darmowe roochanko i żarcie :D przyznaj sie ze tak hahahaha

Gość gość
ta szmata dalej się udziela ? usuńcie ten temat bo aż wstyd za takie kobiety

Gość gość
co takiego ona zrobila ze aż wstyd?? ssam sie usun jak ci temat nie odpowiada

Gość gość
gość co takiego ona zrobila ze aż wstyd?? ssam sie usun jak ci temat nie odpowiada x Otóż to.

Gość Bozon Higgsa
Za cichy kącik, ciepłą strawę i gorącą kobietę mogę w zamian nauczyć chłopaka sikać na stojąco.

Gość Gość02
Ja też jestem samotną matką ale nie wyobrażam sobie szukać jakiegoś jelonka dla mnie i dla mojego dziecka.jestem sama i tak mi dobrze.może kiedyś pokocham i będę kochana ale ojca dziecko ma i mieć drugiego nigdy nie będzie

Gość gość
onanizm leczy ...polecam

Gość Gość02
Piszesz że rok temu cie zostawił.ja pierwszy rok rozstania opłakiwałam bo kochałam ojca mojego dziecka ale mnie ranił i to ja go zostawiłam a wiec nie zostałam porzucona tak jak ty.mineło już prawie 3lata i świetnie daje sobie rade.po co ci ten miód?ile syn ma lat?poświęć sie jemu w 100% i nie szukaj miłości na siłe.być może z czasem sama przyjdzie i będziesz szczęśliwa. życzę ci tego z całego serca

Gość Lilianna25
Bozon Higgsa Co masz na myśli pisząc drugi mąż ? Mój syn jest dla mnie najważniejszy jak chyba dla każdej matki więc nie ma co porównywać tych dwóch kwestii 21:30 To bez znaczenia gdy pojawia się uczucie . Eks był typem mózgowca a okazał się totalnym bezmózgowiem :P Więc ... Podaj email to pogadamy ;) Mały od 7 miesięcy nie ma kontaktu z ojcem bo tatuś wyjechał za granicę . Ale płaci na syna...

Gość gość
wrzuc swoja fote to pogadamy

Gość gość
puszczalskie mnie nie interesują

Gość Produkcjaognia
Tak to czytam i czytam... Dochodzę do wniosku że swędzi cię c**a. Dlatego dałaś tu swój "gorący anons".

Gość nie czepiajcie sie
wiadomo ze laska chce się wyrwac z chaty, skoro mieszka kątem u rodziców. Nie jest niezależna, wiec szuka jelenia, który jej to umożliwi:)

Gość Lilianna25
Mieszkam kątem u rodziców bo tak mi łatwiej ! Pracuję i jak bym musiała i chciała to zamieszkali byśmy sami . A tak to rodzice zajmują się wnukiem gdy ja jestem w pracy GośćO2 Ja też kochałam ojca mojego syna i to dość długo po jego odejściu nie mogłam zapomnieć o nim... Syn ma ojca ale nie ma z nim kontaktu którego potrzebuje ! A ja wierzę, że ktoś go pokocha jak rodzonego syna .I nie szukam żadnego jelonka ...Synek skończył 4 latka .Dziękuję :)

Gość kim jestes
z zawodu?

Gość kim jestes
bo ciekawe czy osiągnęłaś coś poza urodzeniem dziecka i wstawianiem cycków w necie?

Gość gość
Wziąłbym Cię ale musiałabyś mnie kochać mocniej niż tamtego a może nawet bezgranicznie . Małe jednak na to szanse tak więc nic z tego . No i jeszcze powinnaś szczerze napisać czemu ex nie jest z Tobą ale tak szczerze .

Gość gość
szmata dalej swoje :P trzebabyło wybrać normalnego faceta d****o a nie teraz czekać aż ktoś będzie na was robił

Tak czytam i dochodzę do wniosku, że większość facetów to ch*jki-onaniści, pryszczate ćwoki, albo rozwydrzone bachory. Dobrze, że kobieta wie, że syn musi mieć męski wzorzec. Źle, że tutaj, bo tu w większości gówniarze. a że jest sama z dzieckiem? NO I CO Z TEGO? Jestem facetem po rozwodzie. Mam dwójkę dzieci. Kochaliśmy się z żoną, ale coś się popieprzyło i zdecydowaliśmy o rozstaniu. Dzieci mieszkają z nią, ale kontakt mamy dobry. Żona znalazła sobie faceta, który akceptuje dzieci. Też nie widzę problemu, żebym miał związać się z "dzieciatą" rozwódką. Jednak OJCIEC jest tylko jeden :) Sorry, autorko :( Nie szukaj w necie, a już na pewno nie na kaffe.

Gość gość
bylsm samotna matka z dwojka synow. szukalam dosc nachalnie drugiej polowki,mialalm wrazenien ze czas ucieka a ja do konca zycia zostane sama. Michala poznalam 2 lata temu,glupi przypadek,nawet nie bylam tego dnia umalowana ;-P do wszystkich powyzej piszacych,ze nie mozna znalezc ojca dla cudzych dzieci... Michal okazal sie bardziej dojrzaly i kochajacy niz biologiczny ojciec,chlopaki go uwielabiaja. znjadziesz kogos,ale nie tutaj. wystawiajac swoje zdjecie na kafe przyciagasz samych pryszczatych napalencow. nie tedy droga. naprawde,zaufaj starszej kolezance:)