Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietny

Pytanie do naprawdę atrakcyjnych kobiet

Polecane posty

Gość przecietny

Czy to prawda, że jesteście bardzo często podrywane? I czy to prawda, że z reguły jesteście z bardzo przystojnymi facetami, tylko dlatego, że tylko oni was podrywają i jakby was poderwał ktoś przeciętny z wyglądu, ale z mnóstwem innych zalet, to byście wzięły tego drugiego? :)

Gość gość
jakby was poderwał ktoś przeciętny z wyglądu, ale z mnóstwem innych zalet, to byście wzięły tego drugiego? usmiech.gif X Prawda.

Gość przecietny
Naprawdę atrakcyjna, by o to nie zapytała Moorland :) Ale możesz obserwować dalej wątek i dowiesz się, jak się żyje boginiom :)

Gość gość
tak! wygląd tez ważny, ale jesli jest wygląd i szlachetnosć to jest fajnie.

jest cała masa narcyzów które uważają się za "naprawdę atrakcyjne", a takie nie są :) Jeżeli wyznacznikiem ma być np. bycie często podrywanym to może to zależeć od wszystkiego łącznie z miejscem zamieszkania, nie tylko od obiektywnej atrakcyjności.

Gość gość
atrakcyjne kobiety maja mnostwo nierealnych wymagan ! Nie wierz w te p*****ly ze zadowola sie przecietnym ! One wiedza i znaja swoja wartosc dlatego przystojniaki dla nich przeznaczone sa tak mysla !

Gość Chwała i sława
Z reguły patrzymy na wnętrze a pózniej na wyglad:P

No to się wypowiem. Tak, jesteśmy bardzo często podrywane. Przystojnych facetów traktujemy jako materiał na sympatię, a tych przeciętnych - na kolegę. Choć raz było, że byłam w związku z przeciętnym, ale nigdy więcej (przeciętny okazał się również jego charakter).

Gość WTF23
brzydale z pryszczami na ryju nie maja szans!

Gość gość
Z reguły patrzymy na wnętrze a pózniej na wyglad - co za bzdury wypisuja kobiety ! Janse ze wyglad sie liczy w pierwszej kolejnosci !

Gość gość
Moorland autor ma racje.Jakbys byla atrakcyjna to bys tak nie filozofowala i wyjazdzala z miejscem zamieszkania :D Atrakcyjna kobiete nawet na bezludziu nosza na rekach ;) ;) Atrakcyjnosc to dar, ale zaniedbany nie swieci pelnym blaskiem. I nie trzeba byc wcale super piekna, bo na atrakcyjnosc sklada sie wiele cech.

Gość gość
Z reguły patrzymy na wnętrze a pózniej na wyglad - co za bzdury wypisuja kobiety ! Janse ze wyglad sie liczy w pierwszej kolejnosci ! x Tak dobrze znasz psychikę kobiet,że wysnuwasz tego rodzaju wnioski?Przynajmniej jesteś kobietą?

Gdybym od razu napisała, że owszem, jestem często podrywana to byś mnie równie mocno zjechała. Po prostu zdaję sobie sprawę, że na to czy ludzie podchodzą nie ma wpływu tylko mój naturalny wygląd, ale też czas, miejsce i to w co jestem ubrana ;)

Gość gość
Jest takie powiedzenie,ładnemu i w worku po ziemniakach ładnie:).

Gość gość
Zapewniam,że będzie;),ten worek to powiedzmy pewnego rodzaju przenośnia.

wiesz, mnie też się zdarzało, że podchodzili do mnie faceci nawet jak byłam ubrana w byle co. Po prostu uważam to za gówniany wyznacznik atrakcyjności. Mam nadzieję, że teraz jaśniej się określiłam :)

Gość gość
atrakcyjna to ja bylam kiedys, i wiem o tym na pewno..mam bardzo przystojnego meza ktory nadal bardzo o siebie dba, do tego jest inteligentny zabawny, i kochany, wspanialy z niego ojciec i oddany maz, a z wygladu to taki typowy babiarz, kiedy znajome widza go po raz pierwszy, to zawsze zachowuja sie przy nim jak idiotki..chichoczą, wodza wzrokiem itp. nie wzielabym sobie przecietnego madrego faceta, wyszlam za faceta ktory mi sie podobal w 100%, inaczej bym tego nie zrobila..

Gość gość
Na atrakcyjność składa się wiele aspektów,jednak wygląd jest na początku decydujący.Faceci to przecież wzrokowcy.

Gość gość
aaa i tak bylam czesto podrywana przede wsztstkim w pracy, przed ciaza;] teraz jestem w nastepnej, takze przestaje pamietac jak to bylo;P

Gość sebastian1989
Moorland, gwarantuje Ci, że Twoje ciągnięcie tego tematu świadczy o tym, że raczej nie jesteś "na topie". Choć nie twierdzę, że jesteś brzydka :) Ale już odpuść :)

a ja myślę, że po prostu nie rozumiesz o co mi chodzi :) Gdybym za jedyny wyznacznik atrakcyjności uznawała ilość razy kiedy jakiś facet do mnie podchodzi to bym chichotała z zachwytu jaka to ja śliczna jestem. Bo przecież fakt, że mieszkam w kraju gdzie ludzie generalnie są bardziej otwarci i noszę obcisłe spodnie wcale nie ma wpływu na to, że w barze proponują mi drinki, nie? ;) Po prostu irytuje mnie takie podejście, bo miałam taką znajomą cichodajkę, której się wydawało, że jest piękna bo faceci ją podrywali :)

Gość gość
Moorland to nie ma znaczenia. Atrakcyjna kobieta ZAWSZE jest w centrum zainteresowania facetow i powiem Cie ze to jest koszmar. To wcale nie jest fajne, bo w zaden sposob nie mozna uciec przed tymi meskimi spojrzeniami i zaczepkami ktorych nienaiwdze Na codzien nie ubieram sie atarkcyjnie, wrecz odwrotnie chodze w ciuchach niemodnych i zakrywajacych wszystko nie maluje, nic poza rzesami, wlosy na gladko w kucyk lub koczka. I robie to dlatego bo i tak jestem zaczepiana. A nie chce mi sie opisywac co sie dzieje jak sie "odstrzele". I to nie jest wcale fajne i mile dla mnie.nienawidze tego.

Gość gość
Moorland wyjdźże po dobroci, bo choćbyś wyglądała jak aniołek VS, to przez takie pieprzenie już bym na Ciebie nie spojrzał :D

Gość gość
przepraszam za interpunkce u bledy ;)

Gość gość
Wiesz mnie jakoś nuży podrywanie przez facetów,ciągłe znajdowanie się w centrum zainteresowania jest męczące. Pisanie przez Ciebie o"koleżance cichodajce",sprawia wrażenie jakbyś czegoś jej zazdrościła?