Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietny

Pytanie do naprawdę atrakcyjnych kobiet

Polecane posty

Nie musisz opisywać :) Ja wiem, że jak się ma ładną twarz to ludzie patrzą, a zgrabną figurę ciężko zakryć, ale o ile uroda nie jest wulgarna to i ludzie tak nie reagują.

Gość gość
Do gościówy z 20:07 - ale masz faceta? Jak Cię poderwał?

gość - nie, nie zazdrościłam je, naprawdę nie było czego. Po prostu podchodzę do tego z większym dystansem i nie podnieca mnie każdy facet który do mnie podejdzie, uśmiechnie się itd. Może po prostu drażni mnie określanie swojego wyglądu na podstawie ilości facetów jaka się przyczepia?

Gość gość
Moorland - idź stąd... jak ja nienawidzę takich bab, myśli, że pozjadała wszystkie rozumy... grrr...

Gość gość
Wiesz to jest trochę inaczej.Dokładniej opisała to dziewczyna z 20.07,w pełni się z Nią zgadzam.

Gość gość
tak,mam faceta juz sporo lat:) gdy sie poznalismy bylam w dżinsach wlosy rozpuszczone ale nie ulozone i zupelnie bez makijazu, nawet tuszu na rzesach. A mimo to on i jego dwaj koledzy sposrod wszystkich dziewczyn zwrocili uwage na mnie.Nie bede opisywac szegolow.Wspaniale nam sie wszystkim rozmawialo.On i drugi kolega zaczeli robic juz konkretne podchody. Co zadecydowalo ze jestesmy razem?Pokrewienstwo dusz:) Dla niego uwielbiam zrobic sie na bostwo.W jego i tylko jego oczach ten zachwyt jest zarazem lubiezny jak i czysty,wspanialy i podszyty miloscia ;) I tylko dla niego chce byc piekna,a reszta mnie nie interesuje.;)

Ja też się z nią zgadzam, chodzi mi o coś innego czego zdaje się nikt nie rozumie. Ktoś dobrze zwrócił uwagę, że na atrakcyjność składa się wiele cech. Są osoby niezaprzeczalnie piękne które nic nie muszą robić, a i tak każdy na nie patrzy, a są takie "dobrze zrobione" lub takie jak znajoma o której wspomniałam. Dlatego w pierwszym poście zapytałam autora jak kobieta sama ma wiedzieć dlaczego wzbudza zainteresowanie, a poza tym uroda mężczyzny też może być subiektywna. No, ale najmniejsza próba podkręcenia tematu zawsze się kończy wściekłymi pomarańczkami które nie potrafią się chwilę zastanowić nad tym co przeczytały.

Gość gość
Załóżmy,że autorowi odpowiedziały te naprawdę atrakcyjne:).