Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba zrobiłam głupotę a może nie

Polecane posty

Gość gość

normalnie zrobiłam chyba głupotę. Po krótce: dowiedzaiam się że wspólna znajoma moich rodziców romansuje z moim ojcem (on później powiedział że to przyjaciółka ale nie wiem czy na pewno) - widziałam jej dwie wiadomości do niego.Troche jej napisałam nie miłych rzeczy ona po przeczytaniu wiadomośći powiedziała o niej mojemu ojcu, on się wkurzył, nie chce ze mną gadać, usunął mnie z kumpli na wszystkich portalach społęcznościowych, no i teraz ta baba powiedziałą że się na mnie zemści. Kurde teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam że do niej napisałam. smutas.gif Mama nic o tym nie wie

Gość gość
nie! jestem w kropce bo nie wiemco zrobić teraz :(

Gość gość
usunąl ze strachu, zeby nie miała dostępu do jego listy znajomych czy jakichs aktywności. Tylko ze jak dorosły facet ma konta na wszystkich portalach to juz podpada. Troche to glupie co zrobiłas, ja bym raczje mamie powiedziała bo tak to oboje jestescie wobec matki nieuczciwi. A te wiadomości to mocno podejrzane były?

Gość gość99
tak ojciec ją usunął ze znajomych ze wszystkich portali społecznościowych ale prowo, wymyśl coś bardziej logicznego

Gość gość
ale jaja! jak się pozbyć swojego dziecka? skasować z portali społecznościowych! szkoda że kasia w tak nie zrobiła! powaliło ludzi,dramat bo ktoś kogos skasował!

Gość adoptowany przez geja
jasne powiedz mamusi ze masz za malo informacji i za malo sily zeby doj***c komus dla kogo - w najlepszym wypadku nie jestes partnerem do czegokolwiek

Gość gość
wystarczy że mam jej wiadomości na telefonie do niego

Gość rozwódkaaaa
:(

Gość gość
dziwna sytuacja

Gość gość
gowno ci moze zrobic, skoczyc i obtoczyc!!! powiedz matce, niech pusci starego pierdziela w skapetach