Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarze to złodzieje

Polecane posty

Gość gość

witajcie pisze ten topik ponieważ chcę uprzedzić was przed dawaniem lapówek lekarzą mój tata miał raka z przeżutami to kośći tata był ogólnie słaby dałam ordynatorowi oddziału paliatywnego na który trafił mój tata na radio terapię 1000zł lekarz zapewniał mnie że wyjdzie ze szpitala o własnych siłach na drugi dzień z samego rana dzwonił do mnie lekarz że bardzo mu przykro ale stan sie pogorszył jest beznadziejny i to jest kwestia godzin na trzeci dzień tata zmarł;(żył 6 mcy od wykrycia ...

Gość gość
ktos ci powiedzial ze z oddzialu paliatywnego i przerzutami do kosci wychodzi sie o wlasnych silach? ja tego jeszcze nie widzialam a jestem w temacie.

Gość gość
lekarz powiedział że przeżut jest na takim etapie że zapewnia że po wybraniu tych radio terapi wyjdzie o wlasnych siłach

pomijając słowotok i analfabetyzm - żaden lekarz cię nie okradł, sama mu wcisnełaś łapówę, co jest przestępstwem, naiwnie wierząc, że jest cudotwórcą

Gość gość
na drugi dzien stan sie bardzo pogorszyl wszystkie węzły chłonne zajęte płuca kręgosłup i wątroba

Gość gość
cos tu wali sciema. wiesz co to oddzial paliatywny? taki na ktorym cie juz nie wylecza, ewentualnie lagodza bol lub przedluzaja zycie. wiec jak moglas wierzyc ze twoj tata z tego wyjdzie? za ten 1000 zl co najwyzej twoj tata nie czekal na lozko albo terapie. btw radioterapia to nie aspiryna i powinniscie byc poinformowani o skutkach, ktore czasami sa bardzo ciezkie

Gość holuyhv
zacznijmy od tego, że przede wszystkim przestępstwem jest przyjmowanie łapówek, ty głupia pudernico lubelska :o

Gość gość
przepraszam za błędy .... ja tutaj nie mówie o przestęstwie ale co to za drugi na jego miejscu to by powiedział że jest tak a nie inaczej i ze nic z tego nie bedzie czy cos to on zlapal ta jak by pieniędzy nie widzał i zapewniam panią że wyjdzie o wlasnych silach a na drugi dzien takie cos no sorry ale tak sie nie robi...

ani nie przede ani nie po tylko zarówno dawanie, jak i przyjmowanie łapówek jest takim samym przestępstwem

Gość holuyhv
a lekarz oczywiście że ją OKRADŁ, bo KŁAMAŁ JAK NAJETY w żywe oczy, nie każdy musi sie znać na medycynie i wiedzieć z czego mozna wyjść a z czego nie, to etn choooy w białym kitlu łgał jak pies!!!!!! byle tylko szmal skasować!!!! 😠

Gość gość
wiem co to oddział paliatywny i ja wiedzialam ze radio terapia nie leczy raka tylko ból ale lekarz mówił że jest wszystko dobrze i że wyjdzie o wlasnych siłach ze szpitala

Gość gość
no widocznie trafilas na takiego ktoremu "brakuje". ale coz pacjenci sami ucza takiego zachowania. z jednej strony rozumiem z drugiej potepiam dawanie ich prezencikow

Gość gość
EWA, masz taką samą godności i honor jak ten lekarz łapówkarz.

nie trzeba byc lekarzem, żeby znać się na medycynie, to raz a dwa - trzeba być zupełnym abnegatem, żeby nie wiedzieć, jakcy ludzie są kierowani na oddział opieki paliatywnej

Gość holuyhv
pieprz sie lubelski tłuku!!!!! miernoto umysłowa!!!! ty nawet najgorsze kanalie potrafisz usprawiedliwiać!!! pierrrrdddol sie!!!! 😠

wow... twoja kultura powaliła mnie na kolana :) no, ale w sumie po takiej wywłoce czegóż mogłam się spodziewać? najgorszy rynsztok to dla ciebie zbyt ekskluzywne miejsce

Gość gość
EWA,sprawdź co znaczy słowo ABNEGAT.

Gość gość
abnegat :D:D:D

Gość holuyhv
jak sie czyta Twoje posty to nie sposób odpowiadać kulturalnie, tyle w nich jest głupoty, a na dodatek jednocześnie jesteś święcie przekonana o swojej wyjątkowości i nieomylności :D:D:D a nie ma dnia, żebyś się czymś nie osmieszyła, wiec spadaj, miernoto 🖐️

raczej nigdzie się nie wybieram, a swoje pobożne, choc tym razem chociaż w miarę kulturalnie wyrażone, życzenie możesz sobie w kieszeń włożyć

Gość holuyhv
Ewa33333 - tutaj doskonały przykład jak potrafisz się mądrzyć nie mając zielonego pojęcia o czym mówisz h ttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3502212 :D:D:D hahaha

Gość gość
nie kłócić mi sie tu ja ten topik założyłam po to żeby uprzedzić ludzi przed dawanim łapówek lekarzom bo to szkoda pieniędzy co ma być to będzie ja dałam 1000 zł chociaż sie u nas nie przelewa a teraz żałuje zrobiłam wszystko żeby pomóc tacie ale niestety ...;(

Gość gość
ja piszę do wszystkich a nie tylko do ciebie, naprawdę uważasz się za pępek świata tak jak tu pisali wyżej ...;(

Gość gość
Wypier....dalaj z topiku łajzo lubelska , Autorko ja miałam to samo mij ojciec leżał na ICU i ordynator wciskał ciemnote przez miesiąc ze będzie dobrze , kasował mnie i brat co kilka dni Jakie było moje zdziwienie kiedy porozmawialam z drugim lekarzem , który uczciwie mi powiedział " Pani ojciec z tego nie wyjdzie " Nic nie chciałam tylko ratować ojca , faktycznie ojciec zmarł niedługo po mojej rozmowie z drugim lekarzem. Jaka trzeba byc hieną zeby tak kłamać , dodam ze na kasie mi nie zależało tylko na uczciwości .

nie odwracaj kota ogonem, szlajo nielubelska, mam nadzieję naiwnych nie sieją, rodzą się sami myślicie, ze za kasę wszystko kupicie? no niestety, ale nie

Gość gość
:p:p:p 💤

Gość Ewa333333 sie zesrała
:o