Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarze to złodzieje

Polecane posty

Gość vortex12345
ewa3333 ma rację. Z oddziału paliatywnego się nie wychodzi, a przerzuty piszemy przez RZ. Jak sama mu dałaś pieniądze, to wziął tylko dlatego, żeby Ci nie robić przykrości, a 1000zł to dla lekarza pracującego na radioterapii to śmieszna kwota, bo tam zarobki zaczynają się od 20 000 zł...

Gość gość
właśnie też uważam że nie każdy człowiek musi znać się na medycynie ale nawet jeśli się trochę zna i wie co to oddział paliatywny to w razie ciężkiej choroby kogoś bliskiego ma się wiarę w jakieś uleczenie lub czasowe zaleczenie choroby ... a takowy lekarz nie powinien brać kasy od rodziny pacjenta umierającego ! tzn wcale nie powinni brać łapówek ale już w przypadku nowotworów to bez komentarza .. ale oni tacy są i tego nie zmienisz W mojej rodzinie ciotka dała lekarzowi żeby robił jej ojcu operację on " otworzył" pacjenta i spowrotem zszył bo nie było co tam robić ale łapówkę się wzięło !!!! pacjent zmarł za 2 tygodnie a doktorek sporą sumkę skasował z uśmiechem superrrrr mają tacy złodzieje w kitlach ...zero sumienia empatii .,...wspaniali ludzie to są nie ma co ......

Gość vortex12345
Ej!!! Nie tak ostro! ja jestem lekarzem i nie czuję się złodziejem. Nie generalizujmy.

Gość gość
ktoś napisał cytuję "Jak sama mu dałaś pieniądze, to wziął tylko dlatego, żeby Ci nie robić przykrości, a 1000zł to dla lekarza pracującego na radioterapii to śmieszna kwota, bo tam zarobki zaczynają się od 20 000 zł..." człowieku nie ośmieszaj się ze lekarz wziął kasę żeby nie robić jej przykrości !!! bo dla niej to może byłą bardzo duża suma a dla tego konowała śmieszna to tym bardziej powinien pomyśleć że dla biedniejszego od niego człowieka to dużo pieniędzy Chyba doktorzy na księżycu nie żyją i wiedzą że są w społeczeństwie też ludzie ubodzy ... Co może żeby zadowolić doktora powinna wziążć kredyt żeby kupić mu auto wtedy byłby zadowolony ????

Gość vortex12345
Wiesz co oznacza nie wzięcie w tej sytuacji pieniędzy? To oznacza, tyle, co proszę dać mi spokój, on i tak umrze. Efektów i skutków ubocznych radioterapii nie da się w 100% przewidzieć, dlatego nikt nie mógł przewidzieć, że zgon nastąpi w następnej dobie. Pewnie dawali mu jeszcze z miesiąc.

Gość vortex12345
A to, że w społeczeństwie żyją ludzie ubodzy wcale mnie nie dziwi, skoro zamiast iść do roboty siedzą na kafeterii i anonimowo obrażają porządnych ludzi!!!

Gość vortex12345
sama daję tyłka i mam kase na łapówki a wy siedzicie na dupskach śmierdzących i zrzędzicie ... pracujcie tyłkiem to będzie was stać na łapówki leniwe zdziry

Gość vortex12345
poza tym doktorom należy się łapówka za leczenie takiego plebsu jakim wy jesteście ...

Gość vortex12345
Dwie ostatnie wypowiedzi to podszywka, ale nawet trafnie to ujęliście ;-)

Gość gość
Dawno temu byli uczciwi lekarze. Kiedys po operacji mojej sp. Babci lekarz nie wzial kaczki bo powiedzial ze babcia wkrotce umrze. 30 lat temu.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję śmierci Taty. Przytulam.🌻

Gość kaloryferek_25
z tą mafią w białych kitlach trzeba zrobic wreszcie porządek!!! ludzie sobie od ust odejmują żeby wysupłać parę setek a te cyniczne śmiecie bedą jeszcze kłamać w żywe oczy choćby pacjent właśnie konał na stole!!! obrzydliwość :o

Gość gość
Polska to wioska tu lekarz ma się za boga a w innych krajach to normalny zawód i normalny człowiek ze znajomością kultury .....

Gość vortex12345
Kaloryferek_25, czy naprawdę sądzisz, że jesteś w sieci anonimowy? Nie zdziw się, jeśli zapuka do ciebie policja...

Gość gość
kaloryferek napisał prawdę więc o co robisz szum głupia krowo która sama popierasz przestępców lekarzy biorących łapówki idź do psychiatry zdziro

Gość gość
vortex to pewnie prostytutka która zarabia u lekarzy i dlatego ich broni czy się mylę ?

Gość vortex12345
Poziom intelektualny zerowy... Pewnie na PiS głosujecie...

Gość gość
a ty za to jesteś prostytutką super prosperującą dzięki złodziejom i innym zjebom spada stąd kretynko

Gość vortex12345
Przecież piszę, że poziom intelektualny zerowy... Zacznijmy od tego że nie jestem kobietą...

Gość vortex12345
Jestem Małym Napoleonem, co zabory w Polsce prowadzi.

Gość vortex12345
No i udało się!!! Udało się wyciszyć Ciemnogród!!!