Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackSabbathOna

Czy są tutaj jacyś panowie gustujący w muzyce rockowej i metalowej

Polecane posty

Gość BlackSabbathOna
Dzięki Kafeterianko, zapoznam się :) Co do Wooda, to nie mam zdania, bo nigdy nie byłam, ale też słyszałam od znajomych bywalców, że dużo tam nieciekawych elementów, którzy przyjeżdżają się po to, żeby chlać i ćpać. Szkoda, bo to rzuca zły cień na ludzi, dla których liczy się głównie muzyka, a nie używki. Swyft - "Mr Crowley" też uwielbiam. :) Ja najbardziej lubię BS z okresu "Paranoid" i "Master Of Reality", brzmią wtedy najciekawiej, natomiast nie przepadam za albumem "Tyr" ze względu na drażniący wokal Martina. Nowa płyta z kolei jest całkiem niezła, ale do wyżej wspomnianych ciut jej brakuje.

Gość dawny cream
podobno panny które gustują w muzyce rockowej oraz metalowej mają bujne włosy pod pachami oraz owłosione nogi :O

Gość BlackSabbathOna
Z XIII. Stoleti najbardziej lubię kawałek "Transylvanian Werewolf", tak ponury, że aż krew mrozi w żyłach. Uwielbiam też "Justinę" i "Elizabeth". Podany przez Ciebie utwór też darzę dużą sympatią. :)

Gość gość
I jak in extremo się podoba? Mnie wciągnęło na amen, mam pościągane ich WSZYSTKIE utwory hehh:) A jeśli chodzi o włosy to mam bujne na głowie :) tylko:)

Gość BlackSabbathOna
Ja też :D To żeś walnął tekstem kolego o nicku Dawny Cream. Śmieszny jesteś :P

Gość gość
Nie znałem tego zespołu i muszę się w niego wsłuchać :) Znam... słyszalem mroczniejsze. Za moich czasów w środowisku królował King Diamond. Co jeszcze polecasz? Tylko, żebym znalazł na yt ;)

Gość BlackSabbathOna
Niestety nie byłam. A Ty?

Gość gość
Extremo???? Bardzo!!!!! 🖐️

Też nie, ale chcę się wybrać. Tam wszystkie najz******trze metalowe zespoly od iron maden po in extremo, kazdy gatunek:) Mam nadzieje, że na te wakacje mąż moj kochany mnie zabierze:)

Ja się zakochałam w ich muzyce, nie ma drugiego takiego zespołu, który tak genialnie połączył mocne brzmienie z folkiem. Wymiatają! No i jako, że jestem kobietą- przystojny wokalista HEHEHE (ja stara a głupia:)

Gość BlackSabbathOna
Polecam słoweńską grupę Siddhartą. Fantastyczni są, no i ten słowiański język. Wokalista ma podobny głos do M. Pattona.

Gość gość
Dla mnie to in extremo odpada, bo po niemiecku śpiewają:P Nie znoszę brzmienia tego języka, a w muzyce to już całkiem nie przejdzie. Z tego powodu np. takiego Rammsteina też nie słucham.

Gość BlackSabbathOna
Eee tam, Rammstein jest z******ty! Kiedyś miałam na nich fazę, teraz już mniej, ale akurat sądzę, że do tak potężnego brzmienia, jakie tworzą panowie, niemiecki bardzo pasuje.

Gość gość
Możesz podać link do Siddhart?

Ja też niemieckiego za bardzo nie lubie, ramsteina nie znosze, ale w in extremo jestem zakochana:) Wiadomo, każdy ma inny gust:) Wszyscy sluchamy muzyki alternatywnej to tak bardzo różnej, niestety dla większośći to darcie mordy:) Dobranoc, niech heavy metal będzie z wami:)

Gość gość
Ale Ramm wydaje głos także po angielsku... wraz z tatoo.

Gość BlackSabbathOna
Próbowałam wkleić link, ale został uznany za spam. Poszukaj kawałków "My Dice:", "Lunanai", "Platina" i "Vojna Idej" :)

Gość BlackSabbathOna
Kafeterianko, dziękuję za rozmowę i trzymaj się. Mam nadzieję, że jeszcze tutaj zawitasz :)

Gość gość
BSO znalazłem, słucham i wskakuje do ucha :) Delikatne, melodyjne i raczej jak dla mnie rockowe, no może lekko heavy ;) A język, faktycznie, wreszcie coś innego. Dzięki.

Gość gość
Do Rammsteina już się próbowałem przekonać kiedyś i nie da rady. Popatrzyłem na tą Siddhartę to nawet spoko, może płytę nawet sobie skądś ściągnę jak znajdę.

Gość gość
Nie pisze się ściągnę!!!!!!!! Tylko kupię ;) Słowo pisane ma swoją moc.... Jest koncert http://youtu.be/61OVKJ8A-KQ Milego sluchania.

Gość BlackSabbathOna
O matko, przepraszam, że was opuściłam, ale musiałam mamie pomóc w przygotowaniu na jutro sałatki. Cieszę się, że Siddharta się podoba, bardzo melodyjne granie i świetne teksty. Byli w marcu w Polsce, m.in. u mnie w Bielsku i dali takiego czadu, że hej ;)