Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzwonilam do faceta 50 razy i wyslalam 30 obrazliwych smsow

Polecane posty

Gość gość

a on mnie zablokowal. A tydz temu wyznawal mi miosc :(

Gość gość
jesteś szmata bo mu wchodzisz na kindybała

Gość gość
to on jest szmata bo dal mi d**y zanim powiedzialam ze go kocham. Zwyczajnie dal sie w******c 🖐️

Gość gość
wlasnie ze nie zaralam ani nie zarzygalam. Myslicie ze moze mnie podac na policje za tyle polaczen nieodebranych? 🖐️

Gość gość
a ja nigdy w życiu nie dzwoniłabym do faceta 50 razy gdyby nie odbierał i nie wysyłałabym 30 głupich smsów bo mam swój honor i dumę i kulturę i rozum w głowie .. Skoro facet by nie chciał mnie to nie narzucałabym się nikomu nawet takiemu którego kocham ...

Gość gość
wlasnie chodzi o to ze ja go nie kocham i nigdy nie kochalam To on mi wynawal milosc i to ze jest zakochany, ze teskni itp. A pozniej przestal sie odzywac, nastepnie znowu sie aczal odzywac twoerdzac ze beze mnie zyc nie moze, ze leczy sie u psychonanalityka. A teraz znowu sie nie odzywal. I nie chodzi o to ze go koham, bo go nie kocham, tylko mnie wkurza jak ktos moze byc tak podly Jeszcze pewnie liczyl na to ze ja go pokocham a pozniej mnie rzuci. Jak mozna byc takim bydlakiem.

rozumiem, że trochę inaczej do facetów podchodzą Polki mieszkające w hAmeryce ale mimo wszystko namawiam, Ela, zanim wskoczysz na kindybała to poznaj faceta , chociaż porozmawiaj chwilę z gostkiem a nie atakuj od razu jego kindybała , bądź kobietą

Gość gość
widocznie ten facet był psychicznie chory niezrównoważony emocjonalnie więc tym bardziej olej tego cwela

Gość gość
Dobra robota, k****. Ignorancja i jeszcze raz ignorancja a ty taka emocjonalna :D

Gość gość
bardziej chodzi o to ze taki za przeproszeniem brzydki koles mnie olal :D bo zawsze przystojniacy okazywali sie s**********i, wiec pomysalam, a co tam, teraz wezme sie za p**dusa z ktorym moge stworzyc cos fajnego. I sie okazalo cos innego 🖐️

Gość gość
Nawet moja kolezanka, slyszac ta historie zazartowala, ze moze on teraz siedzi w psychiatryku i odezwie sie zaraz gdy go wypuszcza :D I sie w sumie nie mylila

do Polski za 5 lat przyjdzie z hAmeryki ten projekt i Polki będą za 5 LAT błagać facet o bzykanie na siedząco lub na stojąco, to zmierza w naszym kierunku jak satelita i nie wiadomo gdzie spadnie

Gość gość
Bolek Zdun bierzesz do buzi?

gdy dwieście kobiet zacznie przypadać na jednego faceta to kobiety zaczną szaleć i nie będą zadawać pytania idioto 2013-11-10 22:36:42 [zgłoś do usunięcia] gość Bolek Zdun bierzesz do buzi? same będą brać do buzi co tylko możliwe aby siebie zadowolić

Gość gość
Brzydale też mają prawo, teraz będzie miał satysfakcję a ty będziesz tą niemądrą. Facet cię nie chce? Olewasz go jeszcze bardziej.

Gość gość
To sobie wyjadą p******ć do UE albo na Wschód, na bzykanie nigdy chętnych nie zabraknie.

Gość gość
nie wiem jacy sa brzydale bo zawsze takich traktowalam jedynie jako 'przyjaciol', do czasu az sami sie ulatniali. A temu dalam szanse i mnie zlal a tym bardziej mi zal bo myslalam, ze wreszcie moge kims zyc normalnie, bez uzerania sie.

Gość gość
nie ma juz normalnych facetow, oni wszyscy to swinie