Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jednak prawda że dzieci z zagraniczymi imionami pochodzą z nizin intelektualn

Polecane posty

Gość gość
nierozgarnięta*

Gość gość
a te wasze importowane imiona to za ile można kupić?

Gość gość
Mnie podnieca raczej maz a nie durne zaczepki na kafe. Wiem gdzie elektronika, gdzie motoryzacja, mnie raczej chodzilo o fakt z jakim uwielbieniem mowicie o tym co wam akurat w danym momencie czy sutuacji pasuje. Tego juz nie zzrozumialas.

Gość gość
sorki, ale porównywanie imion z dobrami materialnymi.... no cóż... nie pogadamy

Gość gość
to nie jest dany moment czy sytuacja, to jest element światopoglądu ja nikogo nie obrażam personalnie, tylko piszę, co myślę o dzisiejszej modzie nadawania wymyślnych zagranicznych imion nie podoba mi się ta moda i uważam nadawanie takich imion za jakąś niedojrzalość i kompleks bycia Polakiem nikogo nie wyzywam

Gość gość
no kurde nie da sie ukryc ze we wszelkich miejskich slamsach i w rodzinach skrajnie ubogich lub patologicznych czesciej wystepuja dziwne imiona typu Jessica czy Brajan. nic nie poradzicie ale tak jest, kazdy to wie. to moze taka chec odmiany od ubostwa czy zacofanie, braku perspektyw.zyjemy w nedzy to chociaz bedziemy miec dziecko z amerykanskich filmow.

Gość gość
największe kompleksy związane z pochodzeniem ma polska bezrozumna klasa robotnicza, czyli tzw tania siła parobcza, która myśli tylko o zaspokojeniu podstawowych potrzeb, z niczym się nie utożsamia, wszystkim gardzi i a za wszelkie niedole obarcza państwo, ale na wybory nie chodzi, a jak idzie to wuj ją obchodzi co zakreśla, a potem się pluje, że jej źle i że wszystko co polskie jest do bani i że wstydzi się pochodzenia x drogie parobiy, ja wstydzę się za was!

Gość gość
paroby (lit.)

Gość gość
tak jakby sie wami ktos przejmowal biale murzyny Europy we wlasnym kraju za 300 euro miesiecznie...

Gość gość
zalezy co jest dla ciebie klasa robotnicza dzisiaj?

Gość gość
przeważnie jak w wiadomościach jest o jakimś molestowanym czy katowanym dziecku, to nosi imię zagraniczne, Angelica, królowa Angelica, pobita przez matkę *Madzia jest tu odstępstwem od reguły

Gość gość
a nie zgodzę się częściowo. znam rodzinę, zamożni ludzie, nazwali dziecko Jasmina. Ok, i teraz: Są zamożni, ale są ubodzy światopoglądowo, dorobkiewicze i słoiki ;) wydają sie sobie super, ale ich super objawia sie m.in. w dziwaczności - również imienia córki.

Gość gość
zalezy co jest dla ciebie klasa robotnicza dzisiaj? x wystarczy poczytać komentarze na poprzednich stronach, plus ten tuż nad tobą masz odpowiedź! :D

Gość gość
no bo to niestety tak jest - zaleczymy nasze kompleksy z******tym imieniem brzmiącym jak z pierwszej strony najlepszej gazety

Gość gość
do 22;19 patrzac na podzialy klasowe dzisiejszych czasow to pierwszy lepszy urzednik czy pracownik korporacji to tez jest klasa niska, w porywach do sredniej, ale to rzadko. poczytaj sobie na czym polegaja podzialy klasowe bo cos czuje ze sama gowno masz a myslisz ze jestes kims :) z klasy wyzszej to sa Czartoryscy czy kroli Saudi Arabii. nie ty...

Gość gość
ale jemu/jej nie chodziło tyle o ten podział na klasy, co o światopogląd, światopogląd!!

Gość gość
Albo taki farbowany rudy idol sprzed kilku lat, pamiętacie? :D Jego dzieci: Xavier, Fabienne, Etienette, Vivienne Vienna i nie wiem co jeszcze (wybaczcie błędy w pisowni, ale nie wiem jak je dokładnie zapisują). Chłopak z domu dziecka i wywodzący się z patologii. :)

Gość gość
tak, to chyba od niego zaczął się ten boom na "oryginalne" imiona "Nazwę sobie dziecko Vivienne, będzie takie z******te!"

Gość gość
Albo inna polska rozgwiazda: imiona dzieci to Koko i Kaszmir, a ona sama ofiara przemocy domowej i z pochodząca z bardzo "przeciętnego" środowiska. :)

Gość gość
pamiętam też topik "Jakie imię męskie na H, bo mąż ma na H i chce żeby syn też był na H" .... normalnie jak w hodowli psów :D

Gość gość
ale maz Amerykaniec, wiec wiesz :) moze po ichnemu nazwali :P

Gość gość
a Gorniaczka cyganka? Alan, jakzeby inaczej :\

Gość gość
nie napisała "jakie amerykańskie imię na H", no chyba że to miało się rozumieć samo przez się... w końcu kto nadaje dziś polskie imiona... do pieca z polskimi imionami! toż to wieś! hehehe

Gość gość
a, sczaiłam, to było nie do mojego ;)

Gość gość
"patrzac na podzialy klasowe dzisiejszych czasow to pierwszy lepszy urzednik czy pracownik korporacji to tez jest klasa niska, w porywach do sredniej, ale to rzadko. poczytaj sobie na czym polegaja podzialy klasowe bo cos czuje ze sama gowno masz a myslisz ze jestes kims" x ty idź lepiej się przyłóż do lektury albo sprawdź co czytasz, bo bredzisz. :D nawet nie potrafisz odróżnić obojętnego na wszystko prostego wyrobnika od wykwalifikowanego fachowca w jakiejś dziedzinie. podziały klasowe nie sprowadzają się do arystokracji, szlachty, kleru i chłopstwa :D epoki ci się pomerdały

Gość gość
12.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość nie napisała "jakie amerykańskie imię na H", no chyba że to miało się rozumieć samo przez się... w końcu kto nadaje dziś polskie imiona... do pieca z polskimi imionami! toż to wieś! hehehe xxxxxxxxx Boze, o Figure mi chodzilo kobieto...

Gość gość
wiecie gdzie was maja takie gwaiazdy jak Katarzyna Figura czy Edyta Gorniak, tak gdzie slonce niedochodzi, to wy sie podniecacie kazda sprawa, ktora wywleka brukowce na temat ich zycia, a one na takich jak wy zarabiaja. Jak to powiedziala Madonna "Nie ma zlej reklamy, zly jest tylko brak reklamy". One zarabiaja duza kase na takich jak wy, zakompleksionych Zosiach, Marysiach, Wojtusiach, murzynach za 300 euro miesiecznie... :D

Gość gość
12.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość "patrzac na podzialy klasowe dzisiejszych czasow to pierwszy lepszy urzednik czy pracownik korporacji to tez jest klasa niska, w porywach do sredniej, ale to rzadko. poczytaj sobie na czym polegaja podzialy klasowe bo cos czuje ze sama gowno masz a myslisz ze jestes kims" x ty idź lepiej się przyłóż do lektury albo sprawdź co czytasz, bo bredzisz. smiech.gif nawet nie potrafisz odróżnić obojętnego na wszystko prostego wyrobnika od wykwalifikowanego fachowca w jakiejś dziedzinie. podziały klasowe nie sprowadzają się do arystokracji, szlachty, kleru i chłopstwa smiech.gif epoki ci się pomerdały -------- okreslenia typu "prosty wyrobnik" to raczej chyba twoja oobista derywacja :) kazdy dzieli ludzi po swojemu :) i nie, nie mialam na mysli stratyfikacji jakiejs sredniowiecznej typu chlop/pan. poczytaj moze Bourdieu czy Mosce to moze cos zalapiesz, bo widze ze madra to tylko udajesz dziewcze :)

Gość gość
jak mozna byc takim uposledziem zeby w kraju gdzie waluta nie jeste euro zarobki przeliczac na tąże wlasnie.. masakra. moze jeszcze na ruble i fiorinty? zallllllll......

Gość gość
oj sorrki ja tabloidów nie czytam, stąd nie skojarzyłam nawet że chodziło o Figurę :/ natomiast obnoszenie się z tym, że zarabiasz w EUR a nie PLN, już nie najlepiej swiadczy o Tobie... wiem, myślisz, wszyscy co zostali w Polsce, to frajerzy... a może mieliśmy inne priorytety niż kasa? dopusczasz taką myśl?