Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nikt mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość
a Ty znowu swoje? mnie tez nikt nie kocha i nie wyję na kafe jak głupia...;)

Gość gość
a mnie ktoś kocha ale problem w tym że nie tylko mnie ;/

Gość gość
no tak, to może być problem jeśli nie tylko Ciebie...myślisz że to możliwe że on kocha 2?

Gość gość
Mnie też nikt nie kocha. Szukam dziewczyny od 3 lat:(

Gość gość
przykre a mnie kocha i to nie jeden

Gość gość
a rodzicow nie masz

fiku, ja się ostatnio zapisałam na imprezę dla singli co ma się za 2 tyg odbyć...ciekawe jak będzie. Ty tez tak pokombinuj, a nuz się jakiś facet na poziomie przytrafi

Czemu nie? Myślę, że nawet brzydka kobieta może znaleźć sobie faceta. W tym problem? Facet ma gorzej, bo to on musi zrobić ten pierwszy krok. Dlaczego twierdzisz, że nikogo nie znajdziesz?

Heartless, ja myslę, że najlepiej pójść na żywioł, pójść na impreze jakąś od czasu do czasu, nie robić z siebie desperatki ale urwać się czasem gdzieś...W dużych miastach na pewno łatwiej

Impreza dla singli? jakiego rodzaju? ---- Po pierwsze faceci nei robią 1. kroku, bo sie boją. Po drugie znaleźć faceta, z którym chcę być to jest problem. ---- Cześć Salucie :) Żadne prowo, szara rzeczywistość :(

No na przykład andrzejki dla singli albo sylwester, albo w tygodniu w klubach dla singli lub ladies night...jakiego rodzaju, fajna muza na dodatek. Coraz więcej takich imprez jest. Ja już mam w d***e, stwierdziłam że biorę sprawy w swoje ręce...Ty tez to zrób bo inaczej chyba nie da rady...

Jeśli będziesz w miare otwarta to raczej człowiek jakiś kontakt z kimś nawiąże, tu z kims pogadasz, tam zatańczysz...Będzie ok. W I momencie może być dziko jak człowiek przyjdzie, no ale przecież na imprezie dla singli to wszyscy sami:) więc może nie będzie tak źle...

U mnie nie ma takich imprezy dla singli, do klubów chodzą ludzie do 25 roku życia, po skończeniu studiów, bawią dzieci i siedzą w domach.

No właśnie fiku dlatego napisałąm że w dużych miastach jest łatwiej, bo w Warszawie czy Wrocławiu czy innych to tacy po 25 tce są, i po 30 tce i różni inni. Ale to problem znaleźć kogoś fajnego. Ja zapisałam się na portal randkowy tez to sami "tatuśkowie" się odzywają...Masakra...:(

Gość gość
To prawda nikt cię nie kocha i wszyscy mają w du'pie

Gość gość
Tylko forum zaśmiecasz śmieciu

Nawet jak znajdzie sie kogoś normalnego, to zawsze coś jest nie tak. Brakuje mi tego by facetowi autentycznie zależało i żeby przejmował inicjatywę.