Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda i Niepewna

Oral co i jak

Polecane posty

Gość Młoda i Niepewna

Dziewczyny - jak robicie to.swoim facetom, jak pokonujecie wstręt, czy oni to naprawde kochają? Faceci - jak wy lubicie? Czy.naprawdę to.kochacie?:)

Gość gość
Po co się tym stresować? Przecież to dobra zabawa. A chyba każdy z nas to lubi

Gość Młoda i Niepewna
Dlaczego napisałam wstręt? Robienie loda kojarzy mi się z upokorzeniem, z czymś.paskudnym, slyszalam wiele dziwnych.opowiesci ale.jak jest naprawde?

Gość Młoda i Niepewna
Nie o to mi chodzi, chodzi mi o samo robienie loda.

To tak samo, chcesz sprawić przyjemność, liżesz cipke, tak samo kobieta może robić loda. Tak samo jak robienie minety podnieca faceta, tak samo robienie loda może podniecić kobietę również. Upokorzenie ? nie rozumiem o co Ci chodzi

Gość Młoda i Niepewna
To jak, opowie mi ktoś sensownie jak.to jest?;)

Gość Młoda i Niepewna
Z nami jest tak. On to sie az prosil zeby zrobic minetke, natomiast nigdy nie.prosil o to mnie ani ja nigdy nie wyszlam z taka inicjatywa. Spodziewam sie ze to przyjemne, ale dla dziewczyny.juz.nie bardzo...

Dlaczego nieprzyjemne ? a czy wizja podnieconego faceta jest dla Ciebie nieprzyjemna ?

Gość 19stka000
Jeśli facet wykaże się zaangażowaniem i faktycznie "zasluży" to nalezy mu się chwila przyjemności :> Jeśli facet Ci się podoba, interesuje Cię to nie ma czegoś takiego jak obrzydzenie :> Obrzydzenie jest owszem ale kiedy robisz to na siłę :)

Gość Młoda i Niepewna
Nie.no to juz dosc dlugi zwiazek i to ze zasluzyl jestem pewna w 100% tylko nie.potrafie sie.przelamac...

Kobieto, to tak samo jakby on nie chciał albo miał dylemat czy Ci wylizać wejście do pochwy. Przyjemne czy nie ? Lepiej jakby nie lizał ?

Gość Młoda i Niepewna
Dzięki, ale nie pomagasz :)

Ja jestem lesbijką i uważam, że robienie loda wcale nie musi być obrzydliwe (nie wspominając o spermie, która jest obleśna z wyglądu i często w smaku). Jeśli facet jest po kąpieli, czysty, wydepilowany, to czemu nie? Ale też zależy od wyglądu członka, koloru czy kształtu. Nie wszystkie penisy dobrze wyglądają. Jednak jeśli członek jest w porządku, to będąc hetero nie miałabym z tym problemu.

Gość Młoda i Niepewna
Heartless B***h myślę, że masz rację. Ale łatwiej mówić niż zrobić. To nie należy do cudowności. Na samą myśl czuje wstręt.

Niestety kobiety hetero bardzo często mają z tym problem. Przynajmniej tak przez życie mi mówiły koleżanki. Niektóre tego nie lubią. Inne robią, bo chcą mu dogodzić i liczą, że się odwdzięczy, nie chcą też być egoistyczne. Rzadko to lubi,ą, jednak i takie się zdarzają. Mam jedną kumpelę, która w ogóle nie robi oralu. Ani też nie chce by jej robili, bo czuje obrzydzenie. Mówi, że w penisa przecież wychodzi mocz i dlatego jest to obrzydliwe. A z niej też wychodzi i dlatego nie chce by nikt ją tam smyrał językiem.

Ja zupełnie nie rozumiem takiego podejścia. Można nie chcieć analu, z powodów higienicznych, ale żeby oralu? Dla mnie to dziwne myślenie.

Gość 19stka000
Nie myśl wtedy co robisz dosłownie. Pomyśl, że o prostu Twoim celem jest zrobienie dobrze Twojej drugiej połówce. :) Oddychaj nosem i do roboty, bo gdyby nie to stworzenie to sama byś nie miała tyle przyjemności, powiedzmy, iż to Twoja część ciała :)

Gość Młoda i Niepewna
Dokładnie. Też nie chciałam a dostałam. Przyjemne racja, ale więcej nie chcialam bo sama czulam obrzydzenie. Tak samo teraz czuje i mimo ze chcialabym sie odwdzieczyc to nie moge sie zlamać.

Gość Młoda i Niepewna
Mam zaufać spontanowi? I zrobić to bez ostrzeżenia? Wiele razy pieściłam go ręką i był wniebowzięty :)

Gość Młoda i Niepewna
Jak radzicie?

Gość Młoda i Niepewna
Jest tu jeszcze ktos?

Gość gość
zrób to i już, nie znam faceta, któremu by to się nie podobało... być może sam wstydzi się o to poprosić, robiąc to przez spodnie, też możesz go doprowadzić do szaleństwa :D

Gość Andrzej44
Ale właściwie dlaczego MUSISZ to zrobić?

Gość gość
jeden ze sposobow zadowalania sie na wzajem z wykorzystaniem ust... Zreszta sami zobaczcie na http://redtubex.pl/

Gość gość
Facet, 25 lat: Tak lubię, ale bez przesady znowu. Dla mnie oral nie zastąpi prawdziwego zbliżenia, jest tylko dodatkiem, wstępem, miłym urozmaiceniem. Wolę gorąc, jedwabistość i wilgoć pochwy. :>