Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec poznał dziewczynę i ona jest w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Mój tato nie żyje z mamą już od lat. Utrzymujemy pozytywne relacje. Niestety na starość chyba mu odbiło, bo poznał 20 lat młodszą dziewczynę ( tylko rok starszą ode mnie ) i ona po miesiącu znajomości zaszła z nim w ciążę. Jestem w szoku. Nigdy bym nie spodziewała się takiego obrotu sprawy. Teraz ona się do niego wprowadziła i się rządzi. Nie wiem czy mam utrzymywać w ogóle kontakty z tymi ludźmi. Czy ktoś z was miał podobnie? Możecie coś doradzić?

Gość Godismy
Ja też szukam w facetach ojca... :(

Gość gość
No nie zawsze normalne po stosunku. Ta kobieta zna go dopiero miesiąc, a już wpadła. A najgorsze jest to, ze ona jest prawie w moim wieku. Nie wyobrażam sobie tego. Całą rodzina jest w szoku.

Gość gość
Wybij mu ją z głowy

Gość gość
Twój ojciec widać myśli penisem zamiast mózgiem

Gość gość
Jak mam ją mu wybić z głowy? Ona podobno powiedziała, że dziecko chce urodzić. Domyślałam się, ze ojca dopadł kryzys wieku średniego, ale nie sądziłam, że dojdzie do czegoś takiego. Do tego ta kobieta nie ma najlepszej opinii, zresztą jak mogłaby mieć sypiając z kimś w wieku własnego ojca???? Nie ukrywam, że mój tato jest osobą niezależną finansowo, więc pewnie też kwestia materialna miała znaczenie. Jak odciągnąć ją od ojca? On chodzi ostatnio wściekły, rozdrażniony i nie da się z nim porozmawiać.

Gość gość
Co to znaczy , ze kobieta szuka w facetach ojca?

Gość gość
To żadna prowokacja. Proszę o rady.

Gość Godismy
Zwykle ma to coś wspólnego z niedoświadczeniem miłości ojcowskiej/rodzicielskiej w dzieciństwie/ w okresie dorastania. Takie dziewczyny podświadomie szukają w facetach ojca, kogoś kto zapewni in poczucie bezpieczeństwa, stabilizację, uczucia, wszystkiego tego czego nie zaznały w dzieciństwie :(

Gość stary bucek
a co tobie do tego małolato

jak zaciążyła to nic mu nie wybijesz, pogódź się że będziesz mieć rodzeństwo ze strony ojca

Gość gość
ale kiedy to niemożliwe. Ja chyba nigdy się z tym nie pogodzę.. A co do złośliwych wpisów to mogę wam tylko napisać, ze życzę wam tego samego. Wtedy dopiero zobaczycie jakie to koszmarne uczucie. I do tego jaki wstyd!

wstyd sryd, dziecko nie jest niczemu winne, w życiu nigdy nie jest tak że poustawiasz wszystkich jak Ci się podoba, każdy robi co chce

Gość gość
Nie masz powodu do wstydu. Nie zrobiłaś nic złego. To twój tata narozrabiał jak pijany zając. Dał się złapać jakiejś wywłoca na dziecko. Ona zrobiła to specjalnie. Nie wierz w te bajki o wpadce.

Gość gość
wspolczuje Ci takiego ojca:o

Gość gość
A nie wstyd? Stary chłop będzie miał dziecko z młodą siksą, która poleciała na jego kasę. Mój ojciec do przystojniaków nie należy więc pewnie wiadomo, ze będzie go trzymała za portfel. Do tego tak jak napisałam , ona świętą nie była, opinię ma koszmarną.

Gość gość
Jedyne co możesz zrobić w takiej sytuacji to poprosić go, aby testament spisał na ciebie. Wiem co mówię. U mnie w rodzinie była podobna sytuacja, tylko ta zdzira poleciała na żonatego faceta i zrobiła mu dziecko. On się rozwiódł , wziął z nią ślub po czym po 3 latach zmarł. Wszystko odziedziczyła ta k***w i ten bachor. Dzieci z pierwszego związku nie powołał do spadku. Współczuję ci.

Gość gość
Skąd ta pewność że to jego dziecko ?

To nie musi być jego dziecko, ona też może oszukiwać. To ojciec sobie narobił wstydu, ciekawe jak by się zachował jakbyś mu o tym powiedziała wprost.

Gość Monellina
Ja myślę że ona go oszukuje ! Po urodzeniu niech zrobi test czy to jego bachor !!!

Gość gość
Nie wiadomo czy to jego dziecko, ale tato głupi nie jest. Poza tym, jak tylko dowiedział się ,że ona jest w ciąży to pozwolił jej się do siebie przeprowadzić.

d****i zawsze są chamskie i bezczelne, bo wiedzą że to jedyny sposób żeby sobie coś zyskać.

Gość gość
Masz rację to nie partnerka do życia dla Twojego taty ,to lafirynda z gołą d**ą która dorwała jelenia i nie wiadomo czy to jego dziecko ,Tata jednak jest dorosły i dostanie to na co zasłużył a Ty możesz mu powiedzieć ,że nie życzysz sobie kontaktów z taką personą ,Niestety ale w takim wieku odbija facetom i myślą ,że tak im się udało bo młoda go chce a nie zastanowi sę ,że taka to chce jego pieniędzy a po boku bedzie sie puszczała .Najważniejsze to on niech się wstydzi bo w takim wieku to bawi się wnuki ale ma co chciał a Ty z czasem zobaczysz co z tego wyniknie ,na pewno to nie jest komfortowa sytuacja dla Ciebie ale możesz mieć swoje zdanie a z tatą umawiać się jak jej nie będzie w domu lub na mieście ,pozdrawiam..

Gość gość
Współczuję ci. MOże warto abyś porozmawiała z tatą. W końcu to twój ojciec.

Gość gość
Jak jeszcze raz przeczytam określenie dziecka "bachorem" to zejdę.Ludzie nie ma innego określenia?? Każde z Nas było dzieckiem lepszym lub gorszym ale było i jest czyimś dzieckiem!!!!!

Gość gość
A co?Pazerność jako jedynej spadkobierczyni się w Tobie odezwała autorko postu??

Gość gość
Najważniejsze to on niech się wstydzi bo w takim wieku to bawi się wnuki _____ Czyli w jakim wieku? :-D Polski zaścianek :-D po 50tce do trumny

Gość gość
No sorry, ale jeśli facet po 50tce robi sobie dziecko z laską, która mogłaby być jego córką to jednak jest coś nie po kolei. I może taki 50latek nie musi iść do trumny ale wnuki bawić i czekać na emeryturę to jakknajbardziej! Stop zboczeńcom!

Gość gość
Współczucia. mojej koleżanki ojciec zrobil to samo. poznal dziewczyne w wieku sowjej corki i zaczal się z nia spotykać. dziewczyna była z biednej rodziny i niezaradna. szybko wpadla a raczej wrobila go w dziecko. moja kolezanka nie mogla się długo pozbierać. teraz jakos akceptuje ta sytuacje ale tej sciery nie lubi i ja olewa. jej się to nie podoba bo myslala, ze jego dziecko z pierwszego malżenstwa będzie ja wielbić, a tu nie za bardzo jest za co.