Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po co czekać na miłość

Po co facet ma z seksem czekać na miłość skoro kobiety to i tak robią bez niej

Polecane posty

Mnóstwo kobiet dzisiaj ma za sobą seks bez związku. I facet ma czekać na taką? Nie, to nie dla mnie.

Gość gość
owszem, mnóstwo ma, ale nie pomyślałeś ze ma, bo kochało? ja tez czekałam i spotkałam kogos kogo pokochałam, czekaliśmy 4 lata i się przespalismy, a po roku związek się rozpadł

Gość gość
czekaj jednak na kobietę ,którą pokochasz,taki sex ma sens i smakuje nie patrz na innych,kieruj się swoim rozumem,jak kto żyje to jest jego wybór

Ale nie przeboleję tego jeśli moja kobieta będzie miała wcześniej za sobą seks bez związku.

Gość gość
oczywiście! jeśli kiedykolwiek chociaż raz kochała się poza związkiem to znaczy ze jest łatwą szmatką i nie warta jest bycia ze sobą. mam tak samo i juz kilka razy jak się wypytałam chlopaków o to to ich rzucałam. nie bede z meską szmatą

Gość gość
jak ją pokochasz szczerze i na zabój,to jakby jej wcześniejszy partner był nosorożcem,nie będzie to miało znaczenia

Gość gość
bzdura, nie zakochuje sie w takich używanych na jedną noc

Gość gość
kobiety wyśmiewają facetów czekających na miłość i uważają ich za niemęskich

No to widocznie nigdy prawdziwie się nie zakochałem, bo takie informacje zabijały zawsze we mnie zauroczenie i wszelkie uczucia do dziewczyny poza przyjaźnią czy zwykłym lubieniem jej.

Gość gość
a mężczyźni wyśmiewają kobiety,że są dziwolągami,że nie korzystają z życia,tylko czekają na tego jedynego

Gość gość
nieprawda, po prostu szanujesz siebie i nie zakochasz sie w łatwej. ja miałam tak samo- facet jak marzenie, zakochałam się na amen. po miesiącu podczas rozmowy wyszło ze przespał sie na imprezie z kimś- odrazu poczułam obrzydzenie do takiego używanego i zerwałam

Gość gość
pendzior- nie każdy bierze wszystko jak leci...niektórzy mają wymagania wiesz:)

Gość gość
gość a mężczyźni wyśmiewają kobiety,że są dziwolągami,że nie korzystają z życia,tylko czekają na tego jedynego xxx Nie próbuj być rozgarnięta głupia kobieto bo ci nie wychodzi! Co rusz można usłyszeć czy przeczytać jak faceci mówią, piszą, że chcą się związać tylko z dziewicą zaś o prawiczkach kobiety wyrażają się gorzej niż o g****e.

Gość gość
jakby mój facet okazał się prawiczkiem to szanowałabym go bardzo za to, ze ma taki charakter

Gość gość
Pendzior- mam 27 lat i pół roku temu właśnie pogoniłam tego używanego. zasad się nie wybiera co do wieku

Mam nadzieję, że nigdy nie zakocham się w takiej, która robiła to bez związku.

Radzę przestać w ogóle zwracać uwagi na wygląd, to może poznasz kogoś podobnego do siebie.

Gość gość
'gość a mężczyźni wyśmiewają kobiety,że są dziwolągami,że nie korzystają z życia,tylko czekają na tego jedynego xxx Nie próbuj być rozgarnięta głupia kobieto bo ci nie wychodzi! Co rusz można usłyszeć czy przeczytać jak faceci mówią, piszą, że chcą się związać tylko z dziewicą zaś o prawiczkach kobiety wyrażają się gorzej niż o g****e. " ..a dzięki za dobre słowo,kimkolwiek jesteś ja jestem taką kobietą,idiotką,która uwierzyła,ze facet marzy o tym co ja,chciał mądrej życiowo kobiety ,wiernej a potem się dowiedziałam ze każda dzi wka jest wiecej warta niż ja w życiu bym nie wyśmiała zasad jakimi ktoś się w zyciu kieruje,znam kobiety,które są już bardzo leciwe,sa dziewicami,bo jedna nie trafiła na mężczyznę ,którego by pokochała a drugiej narzeczony tragicznie zginął,i nie są pasztetami,są wykształcone i atrakcyjne,a ich życie ,to ich wybór.

Gość gość
własnie nie zwracam uwagi- to on mnie zaprosil, a mialam go odrzucić bo był przystojny? taka sama dyskryminacja jak z brzydkim. Niestety nie ma porządnych już i tyle, taka jest smutna prawda.

Myślę, że nie da się przestać w ogóle zwracać uwagi na wygląd.

Gość gość
Miłość uskrzydla, ale znaleźć prawdziwą miłość to jak kupić samochód w wersji limitowanej..

Gość gość
kupić? wygrać!

Gość jak milosc to tylko z kobieta
ktora nie robila tego bez zwiazku

Gość gość
ja nie robiłam bo nie jestem szmatą

Gość czyli jestes rzadkim
wyjatkiem