Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za chude łydki

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy mialyscie moze robione implanty łydek? Pytam gdyz ja po mimo ćwiczeń nie mam wyrobionych mięśni łydek. Są one lejace nie takie sztywne i ksztaltne. Czy macie może sposoby aby to zmienic? Proszę o sprawdzone sposoby lub moze operacja?

Gość aqua aqua
no, nie. a ile razy w tygodniu, przez ile minut i jak ćwiczysz? gwarantuję ci, że jeśli zaczniesz codziennie biegać na bieżni lub jeździć na rowerze przez minimum 30 minut łydki będziesz miała piękne. a zdrowie i świetne samopoczucie dostaniesz gratis.

Gość gość
Obecnie ćwiczę na orbitreku 4 razy w tygodniu po 50 minut. Fakt figure mam ok ale te przeklete lydki. Wspinam sie na palcach bo takie ćwiczenia znalazlamw necie ale to dziala na 2 godziny ze stają sie ladniejsze a po tymczasie znow wracaja do swojego dawnego wygladu. Piszcie jak macie sprawdzone sposoby, nie wykluczam operacji

Gość aqua aqua
to zmień orbitrek na bieżnię i rower naprzemiennie. ja orbitreka w ogóle nie lubię, nie czuję się po nim tak zmęczona tak jak po innych aerobach. wspięcia na palce też są dobre - jeśli będzieszr regularnie ćwiczyła i jednocześnie odżywiała się prawidłowo, to mięsień powinien urosnąć. znakiem, że pracowałaś nad nim dobrze jest tak zwane uczucie "zakwaszenia". wtedy mięsień może urosnąć, pod warunkiem, że jednocześnie się nie głodzisz... najlepiej przejdź się na siłownię i pogadaj z instruktorem - on omówi z tobą twoją dietę i zaproponuje ćwieczenia na te konkretne mięśnie.

Gość gość
Dzięki za odp

Gość gość
Czy nikt więcej nie ma takiego problemu?

Gość LUna 22
no ja mam. z tym ze moje sa otłuszczone a maja tylko 33- 34 cm. co ty na to ??

Gość gość
Mam ten sam wymiar ale niestety są jak patyki a chciałabym umiesnione

Gość LUna 22
ok, a ile masz w takim razie w udach ??

Gość gość
54 cm

Gość gość
No no 54 cm to chyba jesteś kulturystką

Gość gość
No tak smiej sie smiej mnie nie jest do smiechu :(

Gość gość
W końcu ile masz w tych łydkach, za dużo czy za mało?

Gość gość
Za malo raczej ? Zresztą ja wymiary podalam a ty mnie pytasz?

Gość gość
54 cm w udach to duzo wg was??? hahahaaa ja mieszkam w hiszpanii i tutaj kobieta, ktora ma mniej niz 60 cm w udach i mniej niz 120 w biodrach to nie kobieta.... a moze chcecie wygladac jak babochlopy????? bo fakt, jak sie przyjedzie do polski, to rzucaja sie w oczy niestety pol-kobiety o patykowatych nogach, waskich biodrach i plaskich pupach:-o

Gość luiza2015
ja tez mam ten problem, łydki jak patyki, a kolana z duzym obwodem, mam nogi jak koń:(,

Gość gość
A zeby było śmiesznie bylam u chirurga ( jedna z lepszych klinik chciałam zrobic implanty lydek) pan doktor stwierdził ze mam idealne nogi i powinnam sie cieszyc i stwierdził ze wymyslam. To czemu mnie sie nie podobają? :(

Gość luiza2015
to moze wstaw zdjęcie to zobaczymy czy lekarz mial racje,choć myslę że on jest najbardziej wiarygodnym zrodlem co do oceny wygladu, wieczorkiem napiszę ci wymiary swoich łydek i kolan , choć pamietam że w łydkach mam chyba ok 32 cm, ale niestety jest prosta bez zaokrągleń.masakra

Gość luiza2015
a ile masz lat? ja mam 32 i nożki trzynastolatka:(

Gość gość
panuje zapisac sie na silownie moze tam mi powiedzą jak ćwiczyc aby łydki ładnie wyrzeźbic

Gość luiza2015
noi tu dla mnie problem, tez mialam taki pomysł, nawet 2 razy poszłam biegać po 30 min, ale niestety do domu wracam o 18, rano też wcześnie wychodze, w dodatku dziecko mam jeszcze, nie mam na to czasu a bardzo bym chciała:(

Gość luiza2015
chyba nie podawała obwodu łydki?, ile masz w kolanach?

Gość gość
ja cwicze na orbitreku i powiem ci ze w łydkach nie zauwazyłam zmian ale w udach 2 cm mniej, teraz mam przerwe bo miałam uszkodzone kolano ale niedługo wracam na moje urzadzenie, boczki tez zgubiłam takze warto, obecnie waze 53 kg

Gość gość
jeźdź na rowerze naciskając na pedały palcami

Gość gość
łydka 33cm, nad samym kolanem 38 cm

Gość gość
jak było ciepło to codziennie jezdziłam rowerem około 1,5-2 godz, stacjonarnego niestety nie posiadam.

Gość luiza2015
ja waże 58 przy wzroscie 166, ćwiczylam na rowerku stacj i steperze, ale brak mi chęci i czasu, , brzuch mi wylazł gdy przestałam karmic, zaczęłam robić brzuszki, ale przestałam:(, myslisz ze coś to da, gdy siedząc będę napinała mięśnie łydek?, może bym w pracy takie coś porobiła

Gość luiza2015
samego kolana nie mierzyłaś? ja mam ponad 40cm:(, wlasnie ta roznica pomiedzy łydką a kolanem mnie wkurza:(, chodzisz w spodnicach? bo ja nie, no chyba ze w kozakach.