Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

jakiś czas temu zapisałam się na prawko do szkółki w której wykłady prowadzi młody instruktor (31-32 lata). Pytał czy ja kogoś mam, jak długi czy nam się układa, powiedziałam że nie, że mój chłopak jest strasznie zaborczy i zazdrosny o każdego faceta, że już tyle razy zrywaliśmy i wracaliśmy do siebie on obiecuje poprawę, ale nadal jest tak samo albo nawet gorzej. On ma co prawda dziewczynę, rozmawiałam z nim na ten temat ale zarzekał się że to nic poważnego, żalił się że ma dość bo jest wiecznie zazdrosna i o byle co robi mu chore jazdy i zastanawia się czy jej nie zostawić. W czwartek zamienialiśmy się miejscami i on przez chwile kierował bo wjeżdżaliśmy jeszcze do takiej jednej hurtowni po pokrowce, gdy wyjeżdżaliśmy on zaczął zasuwać szybę po mojej stronie, gdy już skończył przejechał mi ręka po kolanie. Przedwczoraj dużo rozmawialiśmy na temat kuchni i ulubionych dan, rozmowa skierowała się na to że on jest wiecznie zapracowany i nie ma czasu żeby sobie gotować, z ciekawości zagaiłam że czas pomyśleć o ożenku to wybranka serca na pewno mu będzie obiadki gotowała, zaczął się śmiać twierdząc że nie wie czy taka się już urodziła. Powiedziałam mu że mi go szkoda że jest zalatany i nie ma czasu żeby zjeść coś ciepłego, spojrzał na mnie uśmiechnął się i powiedział: a może ty mi coś ugotujesz? - parsknęłam śmiechem bo nie wiedziałam jak mam się zachować, powiedziałam że trochę późno o tym myśli bo niedługo nam się kończą się planowane praktyczne godziny kursu, na co on stwierdził: zawsze możemy się umówić na dodatkowe. Kurde zatkało mnie, tylko się uśmiechnęłam, nie wiedziałam co mam odpowiedzieć wykrztusiłam: no możemy. Przedwczoraj pytał mi się czy mam czas w czwartek, akurat byłam zamyślona i zapytałam : ale na co? a on : możemy się nawet na kawę umówić jeśli masz ochotę? - no kurde co tu jest grane ja już nie wiem co mam myśleć i czuję się nieco dziwnie na tych jazdach, haha - poradźcie co ty o tym sądzicie :) On mnie podrywa czy chce być tylko miły?

Gość gość
TRUDNO STWIERDZIC

Gość rogalrogual
mysle ze on chce cie zerznac

Gość gość
ehhh... oczekiwałam trochę poważniejszych odpowiedzi...

Gość gość
czy ktoś pomoze podpowie doradzi???

Gość gość
A ile ty masz lat?

Gość gość
ja mam 21 lat

Gość gość
a on 31 ? no masakra kręci cie facet 10 lat starszy ktory znając zycie ściąga obrączke przed jazdą zastanów się nad tym powaznie

Gość gość
on nie ma zony, to jest jego dziewczyna akurat mieszkamy w malym miescie i tego jestem pewna

Gość gość
ja bym się nie pchała w związek z kolesiem 10 lat starszym!

Gość gość
myślicie ze jemu chodzi tylko o seks? o co mu w ogole chodzi jeju ja nie rozumiem facetow

Gość gość
Mnie tez cos podobnego spotkala i dalam sie mu poderwac i poszlam na wszystko co tylko umial i wcale nie zaluje bo nawet pare razy z nim sie spotkalam za nim wyszlam za maz i z tamtad wyjechalam,ale kontaktu nie stracilam i niedawno przez niego rznieta bylam bo nadarzyla sie okazja ze maz wyjechal slozbowo za granice na pare dni,najbardziej podoba mi sie jego rycerz bo dobry jest i moja myszke rozwala na calego

Gość gość
podobasz mu sie

Gość gość
to masz zagwozdkę, dziewczyno...hehe. Szkoda gadać

Gość gość
ALE NAIWNIARA - nie słyszałaś o "rycerzykach" instruktorach" którzy rżną wszystko co się nawinie co ma ci..... - w ten zawód ze względu specyfike (instruktor sam na sam z kursantkami przez wiele godzin jazd) jest wpisane k******o.....

Gość gość
11:58 im się wszystkie naiwniary które nie są pajsztetami podobają

Gość gość
Ona powiedziała :. lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam