Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczułampowołanie

Poczułam powołanie by

Polecane posty

Gość Poczułampowołanie

Zostać lekarzem. Chce pomagać innym ludziom, to przyszło tak nagle. Chciałabym zdawać na medycynę, ale kompletnie nie rozumiem matematyki i fizyki, z chemią i biologią myślę, że spokojnie bym sobie poradziła.

Gość Poczułampowołanie
Nie wiem czy poradze sobie z matematyką i fizyką :(

Gość gość
matma i fizyka jest na medycynie?

Gość gość
takie powołanie jak jej znajomość tematu

Ja zdawałem fizykę, byłem po humanie i był to najtrudniejszy przedmiot w moim życiu. Bio i chem są spoko. Ile masz lat?

Gość gość
poczuła powołanie do zapychania kieszeni stówkami za 10 minut rozmowy i wypisanie recepty ;]

Gość gość
Piotr B jesteś na medycynie tak? mam pytanie, czy robienie lewatywy osobie młodej i zdrowej jest bezpieczne? tak w celu oczyszczenia się? czy raczej tego typu rzeczy robi się tylko w szpitalu i u starszych ludzi?

Gość gość
dzięki:)

Gość Poczułampowołanie
Piotr B 16 lat. :) Gość Nie, nie chodzi o pieniądze.

Łee no to masz dużo czasu. Jak zaczniesz powoli uczuć się fizyki już teraz to dasz radę. A skąd jesteś? Bo tylko w niektórych miastach wymagają matmy lub fizy. Ja jestem z Łodzi i ponoć mają usunąć je z rekrutacji.

Gość Poczułampowołanie
Mógłbyś podać mi swojego maila? Później napiszę bo teraz nie mam za bardzo czasu udzielać w temacie.

Gość gość
Jakoś ciężko uwierzyć, że Piotr B studiuje medycynę. Tacy studenci raczej nie mają czasu przesiadywać przed komputerem, a tym bardziej na kafeterii, tylko się uczą. A ten siedzi tu cały czas.

Gość ewfaesfttttt
na akademii medycznej nie ma fizy, tym bardziej na medycynie kto Ci naopowiadał takich pierdół :D ? Jest statystyka ale to banalne, największy debil matematyczny to zda, dochodzą później idiotyczne zapychacze jak socjologia, medycyna sądowa itp. Problem nie leży w tym, czy się dostaniesz tylko czy sobie poradzisz, zapewne nie zdając sobie z ogromu materiału jaki Cię czeka albo jak traktuje się studentów :D

Gość ewfaesfttttt
teraz prawie nigdzie nie wymagają fizyki na rozszerzeniu żeby się dostać, z 6 lat temu to był standard i norma

Gość Poczułampowołanie
Dzięki za odpowiedzi, różnych "teorii" nasłuchałam się już o medycynie ;)

Nie potrzebuję czyjejś wiary stąd czy tak jest czy nie, ani nie wiadomo ile czasu żeby napisać post. Dla niedowiarkow mogę wysłać ew zdjęcie legitki, ale to i tak będzie dla was mało i mało, więc to nie ma sensu.