Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhymmmm

Jak usunąć wąsik nad górną wargą

Polecane posty

Gość yhymmmm

Mojemu chłopakowi, to chyba nie przeszkadza, bo nic nie mówi, ale jednak ja czuję się nie zręcznie. Okropnie się tego wstydzę i mi to przeszkadza. Jak to usunąć ? DOMOWYM SPOSOBEM ? Nie wiem, woda utleniona, może pasta do zębów ? A jak z wyrywaniem ? kosmetyczkę wykluczając....

Gość gość
A może tak zwykły krem depilacyjny?

Gość gość
kup sobie plasty do depilacji twarzy i usuniesz.

Gość gość
mozna tez depilatorem jesli masz ale wtey bardziej boli.

Gość gość
najlepiej plastrami do depilacji twarzy z woskiem albo pastą cukrową. Rozgrzewasz, przyklejasz i szybkim ruchem odrywasz. Troche boli ale da się przywyczaić. Po pierwszym razie możesz mieć podrażnioną i zaczerwienioną skórę przez kilka godzin, bo skóra w tym miejscu jest bardzo delikatna, ale z czasem się przyzwyczai i nie będzie się już czerwienić. Po depilacji przemyj to miejsce oliwką.

Gość gość
ja usuwam u kosmetyczki - regulacja brwi i wąsik

Gość gość
Ja probowalam domowymi sposobami ale dla mnie to byl za duzy bol. Kremy dla mnie sa do bani bo to jak golenie, Plastry hmm jakos nie umialam ich dobrze zerwac bo bol mnie powstrzymywal. Penseta byla ok ale tylko na boki na srodek okropnie bolalo i czasochlonne. W koncu nabralam odwagi i chodze od roku do kosmetyczki. 5 min roboty owszem boli od jednej mniej od drugiej bardziej ale wole dac 10zl i miec spokoj.

Gość gość
Do gościa powyżej. Krem nie jest jak golenie, wąs odrasta wolniej i włoski nie robią się grubsze, co może mieć miejsce przy żyletce.

Gość gość
domowym sposobem to mozesz sobie zorbic paste cukrowa -poczyaj w necie jak sie robi.

Gość gość
Na mnie tak dzialaja kremy jak golenie. Wlosy odrastaja mi tak samo szybko

Gość doduśkka
Jeśli masz mało włosków, to możesz sama pęsetą sobie usunąć. Ale to będzie troszkę bolesne. Możesz też, tak jak ja kupić sobie dokładnie taki krem do depilacji - www.skracaj.com/cd52.html i w taki sposób pozbyć się włosków z górnej wargi. Bezboleśnie i szybko.

Gość gość
Mozesz isc do gabinetu na depilację pastą cukrową. Ja chodzę raz na miesiąc i płacę 20 zł

Gość gość
Normalnie zgolić,ja tak robie codziennie gole i brode i wasy,polecam