Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seriale o WAWIE Nowa Moda

Polecane posty

Gość gość

Co to za jakas nowa moda?? :O Moda na docu-soap juz minela? Kiedys jak grzyby powstawaly produkcje docu-soap, byly juz: -Zdrady -Trudne Sprawy -Dlaczego Ja -Pamietniki z Wakacji -Szkola Zycia -Niemozliwe a jednak JEszcze wczesniej byly seriale sadowe, a teraz na jaki kanal nie wlacze to wszedzie jaka WaWa non-stop albo inne seriale z Wawa w tytule, co to za nowa moda?? :O

Gość gość
moda na pokazywanie słoików :O zauważ, że to nie są seriale o urokach miasta stołecznego i jego autochtonach tylko o przyjezdnych, pokazuje sie syf, seks, biede, kombinatorstwo, pijanstwo, imprezki, bary itp.

Gość gość
No walsnie wiem, nie jestem z Warszawy ale jak to ogladam to nie wiem czy sie smiac czy plakac. W ogoel to nadal nie wiem Czy ta WaWa non-stop to tak na powaznie czy to rezyserowane?? To juz Pamietniki z wakacji i Trudne sprawy byly madrzejsze i ciekawsze bo chociaz na zywca z tekstami lecieli :D A tutaj to ja nie wiem czy jest scenariusz? Bo jak tak to marny.

Gość gość
11:53 ale to o czym napisales to sa wlasnie uroki stolicy :D warszaffka w pigulce

Gość gość
w dlaczgo ja mieli wlasne teksty? :D no co Ty bylam pewna,że scenarusz, a w wawa non stop nie wem, widzialam moze dwa odcinki i na pnwo nie bylo to REALITY show jak pisali w internecie :O

Gość gość
No w Trudnych Sprawch, Dlaczego Ja, Pamietniki z wakacje itp. To wszystko leci "na zywo" nie ma scenariusza ani dialogow. Dariusz z jednego odcinka tak mowil w wywiadzie. Jedynie Ukryta Prawda jest rezyserowana, widac jak teatralnie graja.

Gość gość
ta nie ma scenariusza :D ale łykacie :D

oczywiście, że i jedno i drugie jest reżyserowane, wy wierzycie, że w Dlaczego ja opowiadają prawdziwe historie i występują tam, ci którzy tego doświadczyli? :O

Gość gość
No przeciez to jest oczywiste ze to sa statysci, ale chodzi o to ze nie ma sicslego scenariusza ani dialogow, jest tylko przedtsawiona sytuacja ktora maja odegrac.

oczywiście, że zdarzają się jakieś odstępstwa czy też improwizacje, ale scenariusz jest, nie wymyślają sobie na poczekaniu dialogów

Gość gość
no to mają dość trudne zadanie :) a ukryta prawa jest z tvnu to wiadomo,że mają scernaiusze a jakże :O a polsat stawia na spontan i autentycznosc ale faktycznie widać to chociaż czasami to razi - bo np. pokazują ,że dziewczyna z rzekomo biednego domu, patologii a ładnie sie wysławia, albo odwrotnie, była taka blondyna szczerbata grająca córkę bgatego ojca z dobrego domu a wypowiadała się jak wieśniara, dresiara, czasem źle dobierają osoby do roli, a moje dwie ulubione postacie kobiece z tych programów to taka brunetka z rosyjskim nazwiskiem (końcówka -owa) grałą raz rosjanke a raz kogoś jeszcze, jest śliczna i zabawna, wyluzowana, a druga to taka co grała bogatą żonę, modnisię i elegantkę i poszła do warsztatu męża naprawiać samochód to rozłożyła sobie jakiś klęcznik :D też była zabawna i elegancka :) lubię takie komediowe kobiety :) a nie lubię tych nerwowych, głośnych i wyszczekanych

Gość gość
No wlasnie, nie wiem jak to wyglada Na Prawde z tymi Trudnymi Sprawami itp. Ale jak ogladam to wyglada to w miare naturalnie ze tak powiem, a Ukryta Prawda na TVN jest strasznie teatralna i od razu widac ze jada ze senariusza.