Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakupy w sklepie Deichmann

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam buty w deichmannie Mamufaktura Łódż za 130 zł.Po pierwszym spacerze w jednym z butów odpadł flek i pękł obcas . Po złożeniu reklamacji w sklepie . W odpowiedzi usłyszałam od pani kierownik sklepu,kobiety bardzo nieprzyjemnei z" przerośnientym ego" że, to ja celowo uszkodziłam buta.Próby polubownego załtwienia sprawy nie dały rezultatu.Aktualnie sprawa ma bieg w Sądzie. Piszę o tym,aby ustrzec innych potencjalnych kupujących w tym sklepie. Po zakupie musisz się liczyć ze stratą pieniędzy,brakiem butów i stratą czasu na walkę z nie uczciwą firmą. Pozdrawiam ,panią kierownik powyższego sklepu

Gość 22220000
chciało ci się kierować sprawę do sądu? rozumiem że to tak dla idei... ile wyniosły koszty sądowe? w deichmannie sprzedają totalny szajs, wiele razy reklamowałam, na ogół bez problemu przyjmują reklamacje

Gość Deichmann to badziewie
dla biedy. Zero jakosci.

Gość gość
Najlepiej oddać sprawę do rzecznika praw konsumenta i problem z głowy. Trochę to trwa ale pieniądze na pewno odzyskasz :)

Gość gość
a ja jeszcze nie trafiłam na bubla w deichm. za ot moja kolezanka reklamowala buty i jej przyjeli, wybrala se nowe w tej samej cenie a mamie kolezanki oddali kase. choojowo trafilas na wredna babe

Gość gość
nigdy nie robili problemu z reklamacją

Gość gość
Słyszałam o tym sklepie Deichmann.Mnóstwo negatywnych opinii dlatego omijam ten sklep szerokim łukiem.