Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy_CK

Czy kobiety wolą młodszych od siebie kochanków

Polecane posty

Gość Ciekawy_CK

Jestem bardzo ciekawy bo nie wiem co mam zrobić. Od początku pociągają mnie starsze kobiety od 30 do 45 lat. Chciałem się dowiedzieć czy lubicie młodszych od siebie mężczyzn a jak tak to o ile młodszych 5, 10 czy może 20 lat ponieważ nie wiem czy mam jakieś szanse w znalezieniu takiej kobiety. Ja mam 18 lat. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość ona po 30 stce
Mialam jednego kilka lat mlodszego i nigdy wiecej. Moze i w lozku byl ok, ale cala reszta odpada. Kochanek to nie tylko osoba ktora wlozy k****a i nim porusza. Sa jeszcze wspolne wyjscia, rozmowy i wzajemne zrozumienie. Nie wyobrazam sobie miec faceta w wieku 18 lat, o czym chlopcze ja bym mogla z Toba porozmawiac? O Justinie Biberze? :P

Gość pani40plus
Ja nie miałam nidy kochanka w takim wieku....odniose sie jednak do poprzedniczki.Byc może tak jest,że rozmowa i inne rzeczy się rozmijają...ale po stylu wypowiedzi autora widać,że nie jest typowym głupkiem kafeteryjnym.Potrafił przynajmniej ładnie opisać czego chce/szuka.Pozdrawiam

Gość gość
Jako kochanka na chwilę, przygodę ,jednorazowy numerek pewnie tak .Ale na stały związek nie ma szansy zbyt duże oczekiwania z obu stron i zbyt wiele trzeba poświęcić. Niestety w tym grajdołku nadal nie akceptuje się związków starszych kobiet z młodszymi chłopakami .

Młodszy to pojęcie względne ;-) Zwłaszcza, gdy w sprawie wieku niektórym zdarza się podawać fałszywe informacje ;-)

Gość gość
Można dodać lub odjąć rok może dwa ,ale nie oszukasz przy różnicy dziesięciu piętnastu lat ,bo ja tak rozumiem młodszego kochanka .Różnica dwa trzy lata wcale się nie liczy .

Gość gość
Ja 38,on 28 i bylo świetnie

Gość gość
Było ..bo to pewnie jednorazowa przygoda .

Gość gość
Nie,trwalo ponad rok

Gość Nasty50
Mam 50 i raczej obrzydzają mnie faceci przed 30 tką. Jakoś nie mogła bym takiego dotykać. Co innego facet po 30 tce, im bliżej do 40 tki tym lepiej. Ale tak naprawdę fascynuje mnie facet 56 - klasa sama w sobie, podobne przeżycia , podobne zainteresowania i wspomnienia. Zdaje sobie sprawę, że seksualnie nie będzie taki sprawny jak 30 latek .... ale w tym wieku wyznaje się inne wartości, nie tylko sport wyczynowe.

Młodszy, starszy Ważne żebyś wiedział co zrobić z kobietom. Jak sprawić by czuła się wyjątkowa, poznać jej najintymniejsze zakamarki, by się otworzyła.:) Takie miauczące fajki jak ty, to przelatują i później przy kawce z koleżankami wspominają, jak to uwiodły raka nieboraka :P :P

Gość gość
On ma 18 lat to dziecko jeszcze,wszystko przed nim

Gość gość
Nie wiem czy bym sie luzno czula gdy bym miala byc posuwana przez mlodszego,bo zawsze mi mama mi mowila ze jak chop starszy to i kozen jest twardszy i do dzisiaj tego sie czymam i nie eksperymentuje

Gość gość
Z tym korzeniem jest na odwrót. I jakie reakcje,lapiesz za reke a on twardy jak kamień

Gość gość
Mam 36 lat i zawsze podobali mi się młodsi, ale nie aż tak młodzi. Mam na myśli wiek od 25 lat i więcej. Bardzo miło jest popatrzec na wysportowane, zadbane ciało. 18 lat jak dla mnie to niestety za mało...

Gość gość
ja nie, nie lubię małolatów

Gość Ciekawy_CK
Czy ja wiem. Nie jestem aż taki młody. Nie jestem gówniarzem 16, 17 lat, który cały czas rozmawia o głupotach. Szukam dojrzałej kobiety żeby pogadać z nią o poważnych sprawach, a nie jak z młodymi dziewczynami o Justinie Bieberze jak było wyżej powiedziane. A co do wysportowanych ciał ja też chodzę na siłownie i mam czym się pochwalić :D

Gość gość
Mam 27 lat i pociągają mężczyźni w różnym wieku, młodsi również. Niedawno spodobał mi się 19-latek. Obawiam się, że z wiekiem mi to nie przejdzie, więc mam nadzieję, że po trzydziestce trafię na takich jak ty :)

Gość gość
A co takiego pociąga Cię w tych starszych kobietach??

Gość Ciekawy_CK
Co mnie pociąga? Dojrzalsze kobiety mają to coś. Podobają mi się fizycznie ale mają tę rzecz której młode dziewczyny nie mają (i nie chodzi tu o piersi jak myślą inni).

Gość Ciekawy_CK
Czyli niechętnie szukacie tak młodego mężczyzny i nie mam czego szukać?

Gość gość
Mi podobają się młodsi, ale wstydzę się tego. Wiadomo co ludzie mówią, kiedy widzą parę z różną różnicą wieku. Myślą, że rodzic z dzieckiem, albo siostra i brat czy inna rodzina, albo patrzą z oburzeniem.

Gość gość
U mnie 20 lat różnicy bylo,ponad 3 lata,w lozku roznicy nie widać,oboje zajęci,to sie nie afiszowaliśmy

Gość gość
A może jest tu jakaś pai chętnie na poznaje :D

Gość gość
*pani chętna na poznanie? :D

Gość Ciekawy_CK
Czyli mogę mieć szanse czy raczej poszukać w swoim wieku??

Gość Ciekawy_CK
Może znajdą się jakieś odpowiedzi bo nie wiem co mam o tym myśleć?

Przeciez widzisz ze opinie sa rozne:-O zawsze wolalam starszych:) masz 18 lat?wybacz, moze znajdziesz, ale ze mna nie mialbys szans:-O i zakladam ze fizycznie wygladasz jak moj ideal:) to jest przepasc:(

Gość gość
Ja wolę starszych od siebie mam 20 a lubię takich 30- 48