Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a

Proszę o radę

Polecane posty

Gość g0s1a

Witam Jestem własnie w trakcie remontowania mieszkania na samym początku miałam swój jakiś zarys jak ma to wszystko wyglądać jaka kolorystyka itd. ale w trakcie mówiąc szczerze zgłupiałam i potrzebuje pomocy czyli doradztwa.Kuchnię mam połączoną razem z przedpokojem bo nie ma jednej ścianki.Jeżeli chodzi o kolory w kuchni to meble będą w kolorze białym na wysoki połysk (fronty) a obicia czarne na podłodze płytki w jasnej szarości ,które są pociągnięte na przedpokój jeżeli chodzi o kolor ścian w kuchni planowałam biały natomiast w przedpokoju nie mam pojęcia jaki dać żeby to ożywić ocieplić i żeby pasowało do szarych płytek.Pomocy :)

Gość gość
Żółty ładnie się skomponuje :)

Gość g0s1a
No właśnie też o tym myślałam :) Bo na samym początku chciałam ciemniejszy szary i może jakieś dodatki obrazy żeby to rozweselić ale nie wiem czy wtedy nie będzie troszkę za zimny wystrój ????

Gość Aniela_8
Ja myślę, że może odpowiednie meble, na przykład z jakiegoś sklepu kolonialnego wtedy będą takie orientalne, a może fotele z fotele.com, ostatnio koleżanka kupiła i mówi, że super masuję, Dla mnie za drogo, dlatego polecam jeszcze poszukać na allegro.