Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaram sie bodypaintingiem

chce kupic samochod prosze o rady

Polecane posty

Gość jaram sie bodypaintingiem

witam. do konca roku chcialbym zmienic samochod. mam do wydania tak do 15 tysiecy. poszukuje sedana w benzynie, pojemnosc tak 2.0-2.5. mysle o *vectra c *omega b fl *mondeo mk3 *bmw e39 *volvo s80 ktory z tych byscie mi polecili?

Gość gość
na litość boską!!! "w benzynie"? ma być w niej utaplany czy co? do szkoły pod górkę było? Jeżeli chodzi o wymienione przez Ciebie to Mondeo: będziesz mieć auto stosunkowo nowe, na pewno ładnych kilka lat od bmw czy volvo, tanie w utrzymaniu, wygodne, i wbrew wielu dyletantom, niezawodne

Gość gość
to samo bym napisala :) w kombi polecam pakowne wygodne

Gość gość
Ford ?Chyba oc****liscie! BMW tylko

Gość gość
no, chyba, że marzysz, żeby "zaimponić" na wsi pod remizą - wtedy tylko bmw, ewentualnie A3 czy inny Golf

Gość gość
mondziak rdzewieje na rantach drzwi i ma bardzo duza utrate wartosci. to plus bo mozna kupic mlody samochod za dobra kase, ale przy sprzedazy juz nie jest tak milo. ja bym sie zastanowil pomiedzy omega a e39, to 5 metrowe limuzyny o klase wyzsze niz mondeo czy vectra

Gość gość
ps. przy ew. gazie tez mondeo raczej nie za bardzo, a co do s80 to fajny samochod, ale serwis bedzie na pewno drozszy i jest ich o wiele mniej, wiec moze pojawic sie problem z odsprzedaza.

Gość homczyk
moim zdaniem volvo s80