Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co

Polecane posty

Gość gość
po luteinie, odrazu dostalam okres taki jak wczesniej mialam normalny i sie zastanawiam czy wziasc ta luteine za 2 dni, gdyz wypadac mi bedzie 17dc , czy po prostu czekac az zajde w ciaze? az tak mi sie nie spieszy , mam 22 lata, jak bedzie dziecko to fajnie, a jak nie to przeciez w nast cyklu moze sie udac

Gość gość
Moim zdaniem na szczęście jesteś bezpłodna Po co dziecku taka durna matka Nie dosc ze zero pojecia o kobiecych sprawach Idzie do lekarza a na forum pyta po co lekarz dal jej tabletki Ty chyba chcesz kogos wrobic w to dziecko dlatego tak ci zalezy bo normalny facet nie chcial by sie rozmnazac z takim glupim pustakiem. PS doucz sie kiedy wystepuje owulacja jak to rozpoznac... Wtedy planuj dziecko

Gość gość
nie szufladkuj niepłodnych kobiet bo jeszcze tego nie wiesz czy cię to nie spotka więc nie warto kogoś wyzywać. np ja mam 24 lata w zyciu nie miałam tabletek hormonalnych trzy razy mi sie spoźnił okres i wyszła diagnoza zespół policystycznych jajników więc jak widzisz twoje "wiejskie" zabobony ze to po tabletkach hormonalnych po 30 padły, a moje objawy zaczynały sie jak twoje wiec zastanów się co mówisz

Gość gość
mialam robione badania i wszystko jest ok, prywatnie zaplacila duzo kasy i jestem zdrowa,a to ze ty masz taki problem to nie moja sprawa, od poczatku pisalam ze nie jestem nie plodna"majac na mysli chyba oczywistym faktem,ze podjelam badania w tym kiernku" ma sie kase mozna miec i specjalistyczne badania,

Gość gość
co nie znaczy ze cię to jeszcze nigdy w życiu nie spotka. więcej pokory

Gość gość
oczywiscie wszystko zdarzyc sie moze, ale piszac ze jestem nie nieplodna to narazie jestem plodna, no ale najwyrazniej co niektore tutaj pozazdroscily

Gość gość
nie mam ci co zazdrościć dostałaś tabletki na podtrzymanie Ciązy co oznacza że twoja macica nie utrzymuje zarodka

Gość gość
a zatem zakonczylam konwersacje z desperatkami,dobranoc

Gość gość
Nie widzicie że to prowokacja? Była 1raz u lekarza,ale już zrobiła specjalistyczne badania? :D chyba takie na wykrycie mózgu a raczej stwierdzenie jego braku...

Gość gość
jak moglam dostac?jak w ciazy nie jestem i nie bylam,

Gość gość
wlasnie u tego lekarza bylam 1 i ostatni raz, bo tak krecil ze nie wiedzialam co mowi do mnie, a jesli chcesz wiedziec, tak robilam takie badania w najlepszej klinice w Warszawie, moze jeszcze mam ci nazwiskami i badaniami tu sypnac? niech cie to nie interesuje.

Gość gość
luteina którą weżmiesz teraz po owulacji jest dla utrzymania zagniezdzajacego sie zarodka widocznie lekarz uznał ze sama nie dasz rady zajść, to ci je dał aby twój organizm go nie odrzucił ale skoro jeszcze tego nie rozumiesz to dobranoc

Gość gość
a miałaś robioną drożnosc jajowodów, histeroskopię, laparoskopię???? jeżeli nie, to nie możesz powiedzieć że jesteś w 100% płodna. Twój facet badał nasienie- jeżeli on będzie miał z tym problem, to oboje będziecie walczyc z niepłodnością, bo to choroba dotycząca pary, a nie tylko jednej osoby, wiec zastanów się nad tym, co piszesz

Gość gość
dlatego was pytam, bo inny ginekolog do ktorego chodzilam powiedzial,ze jest niekompetentny i luteine daje sie dl kobiet ktore sa nawet w najwczesniejszejciazy,ale musza byc w ciazy,A DLATEGO POSTANOWILAM TU NAPISAC , bo wizyte mam w srode dopiero

Gość gość
moj maz i ja tak mielismy robione badania, on byl przebadany wraz z nasieniem i ja calkowicie tez, mam dużo kasy dlatego tez pozwolilismy sobie na to, i nikt nie pytal czemu, ze trzeba czekac 2 lata minimum , po prostu wiecej sie da w lapke to i badania ci zrobia

Gość gość
nie trzeba dawac w łapke ani czekać 2 lat żeby miec zrobione badania diagnostyczne

Gość gość
nie martw sie twoja maz da ci ten na in vitro wiec łykaj te tabletki przeciez masz kase masz wszystko

Gość gość
nie trzeba mieć też dużo kasy żeby zrobic takie badania, bo to nie majątek, więc takie przechwalanki niczego nie wnoszą

Gość gość
ja to nie to co niektore , nażrą sie tableteczek i myślą,ze cudem zajda w ciąże,wole naturalnie,ale jak bedzie potrzeba i brak wyboru to wezme,jak narazie jestem zdrowa i nie rozumiem tego lekarza,bede musiala jechac do warszawy

Gość gość
pytam jeszcze raz: miałaś hsg, hsc i laparoskopię? czy tylko hormony badałaś?

Gość gość
no niby tak,ale jak dasz wiecej w lape nie musisz czekac na termin i stac w kolejkach, i mowie to bowiem jak to jest

Gość gość
mialam wszystkie badanie podstawowe ,ktore maja wykluczyc nieplodnosc i te z rzedu bardziej specjalistycznych,tak mialam

Gość gość
nikomu nie dałam w łapę, nie musiałam czekać, w momencie kiedy lekarz podejmował decyzje o kolejnym badaniu, miałam je od ręki, chyba że dzień cyklu mnie ograniczał, nie wszędzie słuzba zdrowia jest do bani

Gość gość
Przecież widać że autorka to jakiś wiejski pustostan który was podpuszcza.

Gość gość
a w którym dc robiłaś hsg? bo rozumiem, że np to badnie masz na mysli pisząc o bardziej specjalistycznych

Gość gość
Hahaha się usmialam idiotka nie wie po co jest luteina w 17 dniu cyklu a mówi ze badania robiła. Gdybys robila i interesowala sie w tym temacie to bys idiotko wiedziala co to jest luteina i po co. Jestes glupia i to strasznie. A zazdrosvic to mozsz mi desperatko bo ja jz w 8 mies ciaxy jestem:-)

Gość gość
i tu sie zgadzam w 100%

Gość gość
a czy ja wam sie musze tlumaczyc, szukacie juz jakis powodow by czlowiekowi dogryzc, a to ze plodna jestem w 99,2% to co niektore moga mi pozazdroscic, a co do osoby,ktora pisze ze nie kazda sluzba jest do bani, moze i nie jestem ale nie mialabym ochoty rozkladac sie na starym fotelu,albo ogladac brudne podlogi albo jeszcze lepej dostac jakiejsgrzybicy, a jak chcesz to zapiepszaj na kase do gina i stoj w kolejkach albo tlucz sie pksem by jeechac do lepszej kliniki ktora jest daleko od twojej zakutej dechami wsi

Gość gość
dziewczynko pusta w d***e byłaś, g***o widziałaś i takie same badania robiłaś , skończ sie ośmieszać i epatować tą niby kasą, dno i reszta mułu, wiedzę masz zerową, pojęcie o badaniu kobiet również, więc wez grzecznie ksiązki i idz sie pouczyc, bo jutro trzeba jednak do szkoły wrócić pustaku

Gość gość
bo ja to nie ty,cieszysz sie,ze w 8 miesiacu ciazyapewnie po 2 miesiacach sie puscilas i facet nawet ci sie jeszcze nie oswiadczyl,na pewno mam ci czego zazdroscic, a po2 to dopiero zaczynam sie starac i w roznych tematach kumac, bo ty myslisz ze du py dasz dziecko urodzisz i bedziesz zadowolona? haha dobre