Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna ze wsi

powoli tracę nadzieję na poznanie DOBREGO kandydata na partnera na całe życie

Polecane posty

Gość dziewczyna ze wsi

Samych dupków spotykam. Jestem samodzielna, pracowita, zarabiam na siebie, realizuję się, dokształcam, mam pasje, zainteresowania, nigdy się nie nudzę, nie oglądam telenowel, lubię rozmawiać na różne tematy, jestem radosna , ładna, pogodna. Marzę o prawdziwej, szczerej miłości. Dobrym mężu, kochającej się rodzinie:) Wymagam jedynie tego, aby podobał mi się fizycznie, aby była ta chemia, radość z czasu spędzanego razem, podobne zainteresowania. Nie musi zarabiać dużo. Te 2 - 3 000 zł, aby starczało na normalne życie. Aby można było odłożyć na jakiś fajny samochód. Dzieci. Nie znoszę leni i obiboków, niedorajd - co w tym dziwnego???

nic.Po prostu otaczają Cie sami mutanci, złodzieje, obiboki, lenie i milionerzy, którzy nie są akurat tobą zainteresowani w kontekscie małżeństwa:)

Masz pecha.Przykro mi.Umrzesz w towarzystwie 7 kotów, zasypiając nad robutką reczna co spowoduje opadnięcie głowy i nadzianie się prawym okiem na szydełko tak głęboko, że uszkodzi to Twój móżg powodując smierć

Gość gość
taki jest ten świat

Gość gość
a jestes ladna? tak szczerze

W Polsce nie ma przystojnych i bogatych meżczyzn a jak są to już zajęci..To przecież oczywiste.A jak już jest bogay i przystojny i bogaty tzn, że ma bogatych rodziców i ma nasrane we łbie.Przecież to prawdy objawionene kafe więc co się głupio pytasz jakbyś tu pierwszy raz trafiła przez przypadek:D

Tak, ładna. Nie narzekam na brak powodzenia, bo faceci chcą się ze mna umawiać, ale zawsze mi coś nie pasuje, ostatnich trzech kandydatów było palaczami a ja nie akceptuje tego nałogu i KONIEC. Wyglądam naprawdę dobrze, skromnie, ale elegancko, ładna buzia. Nic mi nie brakuje, naprawdę.

W dodatku masz z******ty stosunek założonych tematów do ilości postów...wręcz imponujacy

Tak wyciągając średnią to powinnaś napisać jeszcze tylko jeden post i założyć nowy temat.ładnie to tak z kwiatka na kwiatek:P

tygrysek przewiń se strone do samej górytam nad paskiem zakładek tematycznych portalu jest adres koleżanki;)

Gość gość
palacz ci przeszkadza? jesli dobrze zarabia i go stac to niech sobie pali. Zawsze lepszy palacz niż pijak czy narkoman, albo taki co chodzi po burdelach

poczekajchwilunia.­Przeczytaj jaki temat założyłaś.Następnie sprawdź swój profil skojarz to jakoś z faktem, że nie szukasz tu facetaWyciągnij wnioski.­A następnie przeproś wszystkich za to, że zamiast sama poszukać szczęścia to tracisz tu czas obarczając przy okazji bogu ducha winnych facetów, któreych nie spotkałas bo wolałaś p******ic tu trzy po trzy

Gość gość
To idz na portal randkowy :)

Gość gość
ja pierdzę i dłubię w nosie to się nie nadaję

Ja tez się nie nadaje bo pisze na kafeteri.To chyba nawet gorsze od narkomana i pijaka, którym też jestem a w dodatku pale papierosy,nie zarabiam tych marnych 2,3 tys i nie jestem zainteresowany małżeństwem ani płodzeniem bachorów

Myślę, że to zamyka temat.Nie bulwersów sugerowania autorce k***wstwa itd.Pokornie z poczuciem winy i opuszczoną głowa przyznajemy sie do naszej nieodpowiedniości.Amen:)

Gość gość
Był tu taki jeden co szukał dziewczyny ze wsi. Nazywał się Bolek Zdun.

zdun nie ma przyszłości.Kto teraz jeździ pojazdami na drewnianych kołach.Z pewnoscią nie kadra kierownicza bo tylko oni zarabiają w polsce dwa trzy tysiace:)