Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dobrego domu

jestem na dnie rozpaczy

Polecane posty

Gość z dobrego domu

- powiedziałaby Ania z Zielonego Wzgórza.. Muszę sie z nią zgodzić, takie egzaltowane stany istnieja. Łapią mnie śmiechy ironiczne i łzy, na zmianę. AAAAAAAA! Oszalaje ze sobą. Nie chcę kochać go. nie chcę, by mi przykro było! Chcę jutro się obudzić i niczego nie pamiętać poza niechęcią do niego. Bzdury o związkach, o miłości - nie ma takich rzeczy albo są dla wybranych. Stara a głupia, naiwna i niepotrzebnie marzycielska, Oddam serce za byle co. niepotrzebne mi, ciągle ciągnie w dół.

Gość gość
spoko,nie tylko ty tak masz,to dość powszechne zjawisko jak widać:)

Gość belduccini
poki ludzie mlodzi woni i zdrowi to w ogole nie powinni wspominac o nieszczęśliwych miosiach. milosc jest nieszczesliwa jak jesteś mezatka i sie zakochujesz w 40 w zonatym facecie ktorego istnienie spadlo na ciebie jak fatum, nieszczecie, pomor, zaraza, dzuma, voodo i wszystek szlag

Gość z dobrego domu
Niby wiadomo, a i tak człowiek dupa daje się wciągnąć w te rozpacze i inne cuda techniki ludzkiej. Boli k******o jak sie nie placze - dusi w piersiach i bardzo grzeje policzki. Jakby goraczka. Można to jakos leczyc obajwowo - jakiś APAP czy inne cos... Czy tylko klin? Nie chcę klina :( dośc mam - faceci to gowno i metr mulu :P czy jakos tak.

Gość gość
Stara a głupia to ja jestem moje dziecko. Mężatka po 40tce a zabujała się jak gimnazjalistka. I teraz jestem w takim stanie jak ty a nawet gorzej. Klina sobie nie wyobrażam. Ja go nie szukałam, sam się napatoczył więc i teraz też bym nie szukała. Ciężko. Chciałabym zasnąć i zresetować pamięć do 2011 zanim to się zaczęło. Trzymaj się, prędzej czy później ale będzie lepiej. Musi być!

Gość belduccini
mam butelke apapu może po kelychu ;) całym?