Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela19942

czy mogę już zrobic test ciązowy

Polecane posty

Gość angela19942

Witajcie. Chciałabym poznac Wasze zdanie na ten temat. otóż ostatni okres dostałam 8 września. W październiku nie pojawił się on wcale, a współżyłam dopiero 20stego, czyli po tym jak powinnam dostac miesiączkę ( której nie dostałam ) Dziś jest 11 listopad a okres dalej się nie pojawił. czy moge już jutro z rana zrobic test ?

Gość gość
A dlaczego nie zrobilas testu w pazdzierniku jak nie dostalas okresu????

Gość angela19942
bo tu chodzi o to ze do zapłodnienia mogło dojsc dopiero 20stego października. Wczesniej nie mimo ze nie dostalam spodziewanego okresu, który miał wypasc 10 paź.

Gość gość
Zrob test ale bez wzgledu na wynik udaj sie do ginekologabo to nie jest normalne. Zawsze masz tak nieregularne cykle czy to tylko tym razem?

Gość angela19942
przeważnie dostaje okres normalnie, w miarę regularnie, ale przez ostatnie miesiące przezywałam cięzki stres i depresję, więc moze dlatego w październiku się on nie pojawił. Tyle, ze partner w tym dniu skonczył we mnie i stąd ta niepewnośc..

Gość gość
to nikt ci nie powie czy teraz jest odpowiedni czas skoro ostatnio nie miesiączkujesz regularnie a określenie "w miarę regularnie" to też nie jest zbyt regularne ja przy prawidłowym poziomie hormonów mam cykle 32-56 dniowe :) najlepiej jak poznasz jakieś techniki obserwowania swojego organizmu wtedy będziesz wiedziała kiedy masz dni płodne,niepłodne. Ja przy takich cyklach mierzę temperaturę i wiem kiedy prawdopodobnie jest owulacja i kiedy powinnam dostać okres :)

Gość gość
moze beta hcg da lepszy wynik niz test z apteki