Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raz lepiej raz gorzej

Po co ludziom bez perspektyw dziecko

Polecane posty

Zgadzam sie z toba autorko.Nie sztuka zrobic,ale co dalej ? Mozna zyc skromnie,nie miec samochodu,ale miec na pieluchy,mleko i chleb z pasztetowka dla dzieci. Mamy z mezem prace,ale nie stac nas 3 dziecko.

W opiece to oni pewnie non stop siedzą,ale teraz urodzi się kolejne dziecko,więc i wydatki się pojawiły. Pewnie dlatego poszła żebrać. Mi żal dzieci. Niech będzie że ja obgaduję, ale ja widzę to w ten sposób,że poruszam ważny temat. Kwestię dotyczącą zdrowego rozsądku. No chyba że tutaj to tylko o kolorze kupy można pisać. Moim zdaniem ważne jest aby zapewnić dziecku jedzenie,już nawet nie piszę o lepszych ciuchach, CHODZI O TO ŻEBY DZIECKO GŁODNE NIE BYŁO!!!To chyba niezbyt wygórowana granica?

Gość gość
A masa Polek parzących sie z podklasą czy dzikimi imigrantami w UK . Żyją z benefitów na councilu . Ich nie krytykujecie.Jakby u nas taki socjal był to by nie żebrała . A w obecnej zapaści demograficznej każde dziecko na wagę złota. Lepiej jakby państwo pomogło młodym 20 latkom z potomstwem niż topiło kasę w in vitro dla "młodych mamuś" po 40 tce .

Skoro w Anglii, Niemczech czy Austrii mają taki socjal że na życie ludziom starcza to co mnie to obchodzi? Dzieci głodne nie chodzą i nie pukają do moich drzwi. A jak sprawa wygląda w Polsce każdy wie,więc czego można się spodziewać? Skoro wie że nie zarobi na te dzieci a państwo nie da to po co następna ciąża?

Gość gość
Bo tacy ludzie myślą dupa a nie głowa . Powinno sie ich sterylizować.