Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta 30 lat gdzie mam poznac faceta

Polecane posty

Gość gość
Nie obrazcie sie ale ja bym raczej nie byla zainteresowana poznaniem faceta na kafeterii:P Nie chcialabym, zeby moj facet przesiadywal na babskim forum, bo uwazam to za jakies skrzywienie.

Gość Maannnna
Ale Ty się nie zrażaj dziewczyno! Nie ten to następny , nie ten to następny! Nie wierze że w tych dwóch facetach wszystko Ci odpowiadało widocznie się nie przyjrzałaś dokładnie!

Gość Maannnna
Nie wierze że jedyną wadę którą odfajkowałaś u tych dwóch to lekkość składania Ci niemoralnych propozycji

Gość gość
A jesli chodzi o to, jakiego faceta bym chciala poznac. Napewno patrze w pierwszej kolejnosci na wyglad, musi byc w moim typie, co nie oznacza, ze musi byc pieknoscia. Potem patrze na charakter, musi miec poczucie humoru ale jednoczesnie byc tez osoba powaznie myslaca o zyciu. Musi miec prace i ogolnie byc facetem pracowitym i z ambicjami. No i biorac pod uwage wiek powinien miec tez jakies lokum.

Gość Maannnna
Ja bym zaraz do tego dorzuciła -nie mój zapach-krzywe zęby-wadę wymowy -i milion innych he he:) Też w sieci poznawałam i poznałam!

Gość gość
No niestety ale przed spotkaniem byli naprawde w porzadku i godni zainteresowania. A nie mam w zwyczaju odazu spotykac sie, tylko najpierw lubie popisac z taka osoba czy porozmawiac telefonicznie. I na spotkaniu tez jest zawsze bardzo symaptycznie a potem moj zapal opada. Raz jeden jedyny, kiedy mialam jeszcze nascie lat poznalam przez internet chlopaka, z ktorym bylam 4 lata i to byla wielka milosc. Teraz wydaje mi sie, ze juz w taki sposob nikogo nie spotkam, bo czasy sie zmienily i faceci sa bardziej nastawieni na latwy seks.

Gość Samotny 35 latek
Też chyba zostanę samotny przez jakiś czas byłym z kimś była wielka miłość plany wszystko się skończyło . Nasza bajka się skończyła ! Minęło kilka lat minęliśmy się w tramwaju wymieniając tylko spojrzenia ale wspomnienia wróciły a uczucie wygasło od tamtego czasu z żadną kobietą nie planowałem niczego

Gość Maannnna
Czasy się zmieniają, ale nasze pragnienia dopóki nie zostaną zaspokojone nie! No chyba że się poddamy. Ale jeśli jesteśmy zdeterminowani to nikt nam nie przeszkodzi w osiąganiu celu! Ja po kilku spotkaniach wyczuwałam takich amancików już po tym w jaki sposób pisali do mnie. -Zresztą powiem tak! Ja sama sobie poderwałam swojego faceta Tzn. to on do mnie zadzwonił żeby się spotkać, ale to ja go znalazłam On do mnie pierwszy napisał i wyszedł z inicjatywą że pragnie mnie poznać,ale to ja się musiałam o to postarać;))) A ci co do mnie pisali w ilościach 100wiadomości na dzień-to wszyscy do jednego wora-czyli tak jak autorka pisze-chcieli sexu Miałam dwa konta na pewnym portalu randkowym które na oko miały identyczną nazwę;) ale jedno było ukryte dla mojego zdrowia psychicznego;)

Gość JamesBond3
samotny 27 lat / swietokrzyskie :)

Gość gość
matko ja mam 30 dyszki i gdybym nie miała meza to by sie działo, ludzie do 50 mozna randkowac i bawic sie swietnie, dziewczyny to dopiero 27 i 30 lat całe życie przed wami.

Gość gość
o i juz kolega sie znalazł i w dodatku 007 tajniakom dobrze płacą, samotny i prace ma . kurcze jak znalazł.

Gość gość
Ja poznałam swojego przyszłego męża na edarlingu zupełnie przez przypadek - mój był chłopak znalazł tam dziewczyną z która się super dogadywał itp i chyba mu pozazdrościłam i jakoś tam w przypływie chwili założyłam konto i potem zobaczyłam ze żeby zobaczyć fotki trzeba mieć konto premium - a tam szok 60zł za mc masakra! no ale nic jakoś wykupiłam pakiet na 1 mc i naisałam do 2 chłopaków którzy mi się rzucili w oczy i wyszłam do pubu na piwko - jak wróciłam jeden odpisał i tak się potoczyło że zostanie moim mężem :D on wykupił w akcie desperacji abonament z góry na pół roku hehehhehe Zawsze miłość w intenecie smierdziała mi desperacją ... no ale cóż hhehehe

Gość gość
Prawda jest taka ze jak kobieta jest do 30 sama to z własnej głupoty i ignorancji. Chyba że jest wyjątkowo odrażającą. Facet po 30 jest sam dla tego że zraził się takimi głupimi c****i albo był nieśmiały

Gość gość
Nigdzie nie poznasz faceta. Do tej pory wybrzydzałaś to masz na co zasłużyłaś a najlepiej kup sobie kota lub pieska to najlepsi przyjaciele.