Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta 30 lat gdzie mam poznac faceta

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie, ze w moim wieku skazana jestem juz tylko na samotnosc. W pracy nie ma na kogo oka zarzucic, poza tym nie chce urzednika. Chodze na studia zaoczne, ale tam tez nie ma szans, sami mlodzi. Mam kilka kolezanek ale z nimi spotykam sie tylko na kawe w domu ewentualnie na jakies zakupy, wiec nawet nie mam z kim wyjsc, zeby kogos poznac. Na portalach internetowych poznalam 2 facetow i wyszlam z zalozenia, ze poznac tam kogos mozna ale niezobowiazujaco, bo ci panowie szukaja glownie seksu a nie partnerki zyciowej. Jestem zalamana, nie chce zyc w samotnosci.

Gość samotna 27 latka
witaj w klubie samotnych:), w sumie mam to samo co ty:), tyle, że ja już nie szukam...poddałam się...cóż taki los...

Gość gość
chyba internet to jedyne rozwiazanie ale na portalach randkowych sa tez faceci szukajacy na stale

Gość wolny8837
samotna 27 latka nie za wczesnie na poddanie sie ?

Znajomi, koleżanki, koledzy z pracy, imprezy, spotkania biznesowe itd ;). Może być też internet, choćby kafeteria :classic_cool:

Gość gość
No ja tez wlasciwie nie szukam, bo niby gdzie mam szukac? Jak ktos ma znajomych, z ktorymi moze gdzies wyjsc, to ma szanse kogos poznac. Ale ja mam takie kolezanki, ktore sa juz w zwiazkach i spotkania z nimi ograniczaja sie do wyjscia na kawe lub do sklepu. W pracy jak juz pisalam, nie ma zadnych chlopow wartych zainteresowania. Do internetu sie zrazilam, bo albo mi sie nie podoba, albo ja sie nie podobam, a jesli juz dojdzie do spotkania, to okazuje sie, ze chodzi tylko o seks.

Gość agnieszkakkkkaaa
wolny-> czy ja wiem czy nie za wcześnie, szukałam już wszędzie, co prawda byłam w ostatnim związku 8 miesięcy ale mój eks wybrał młodszą...to było 1,5 roku temu, od tamtej pory unikam facetów...mam wstręt i chyba już nie zwiąże się z nikim...

Gość wolny8837
w sumie ja tez sie zastanawiam gdzie tu kogos poznac

Gość samotna 27 latka
na portalach byłam chyba wszystkich i nic...został mi dożywotni celibat...

Gość samotna 27 latka
wolny-> a skąd jesteś?

Gość wolny8837
Południowe Mazowsze a Ty ?

Gość samotna 27 latka
południowa małopolska:):):), tu jest naprawdę deficyt facetów:):)

Gość południowa mazowszanka
a gdzie jest południowe mazowsze?

Przyjdzie czas że i wy poznacie kogoś dla was. Co prawda trochę szczęściu temu pomóc. W każdym bądź razie trzymam kciuki.

Gość gość
A na jakich portalach mozna ewentualnie szukac? Ja bylam kiedys na badoo i tam wlasnie poznalam tych dwoch, ktorym tylko seks byl w glowie. Nie wiem czemu wydaje mi sie, ze na takich portalach siedza albo same lajdaki albo zyciowi nieudacznicy:o

też byłam na badoo

Gość wolny8837
południowa mazowszanka byłe woj. radomskie :)

aaa to lipa

Gość gość
Tragedia jest na tym badoo. Albo jakis lalus wymuskany albo jak kandydat do serialu "chlopaki do wziecia".

Gość gość
Ja szukam milosci ale mam tez jakies wymagania, skoro 30 lat na nikogo nie polecialam, to teraz tez pierwszego lepszego nie zlapie.

Gość gość
kandydat do serialu "chlopaki do wziecia". x tzn jaki ? bo nie kojarze tego serialu

Gość Maannnna
w tym wieku tak znikome doświadczenie i świadomość? Albo w jednej chwili nakreślisz o jakiego faceta ci chodzi albo zostaniesz starą samotną kobietą. Weź to w swoje ręce! Ty byś chciała zobowiązująco z każdym? Nie strasz tych facetów, tylko pokaż im kobietę, bo pewnie dawno nie mieli z żadną do czynienia! Nie poprzestawaj na dwóch -zwariowałaś ?! -Szukasz tego jedynego,wyjątkowego! Wiesz w ogóle kogo Ty szukasz?

Gość gość
moze piszmy skąd jestesmy -wiek płeć i województwo/miasto , bedzie latwiej poznać się

Gość Maannnna
jeśli autorka jest osobą bardzoooo towarzyską to poznawanie skrupulatnie każdego z nas miałoby jakiś sens,ale jeśli ona jest normalna kobietą która po prostu chce być kochana przez tego jedynego mężczyznę, to chyba powinna napisać jak go sobie wyobraża

Gość gość
Ja nie mowie, ze odrazu ma mi sie oswiadczac, zreszta parcia na slub tez nie mam. Chodzi mi o to, ze jesli po pierwszym spotkaniu facet wysyla mi sygnaly, ze chce mnie przeleciec, to dla mnie jest juz skreslony i do nastepnych spotkan nie dochodzi. Spotkalam sie tak przez internet dwa razy, byli bardzo w moim typie, fajnie sie nam rozmawialo i zawsze po pierwszym spotkaniu insynuacje, ze na kolejnym chca sie seksic:o