Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allluśka

Fantazje o starszym mężczyźnie

Polecane posty

Gość Allluśka

Mam 23 lata i praktycznie codziennie fantazjuje o pewnym facecie, on ma 38 lat, jest baaardzo przystojny. Kiedy się masturbuje marzę tylko o nim. Niestety jest on znajomym rodziny więc raczej odpada takie "zbliżenie" się do niego. Czy wy dziewczyny też macie takie fantazje?

Gość 38 ośmio latek
a ładna jesteś, mogę ci go zastąpić :P

Gość szatyn69
ja mam 26lat zainteresowana?

Gość facet z południa36
A ja ...chciałbym z dużo młodsza;)

Gość Allluśka
Ajjj wy mężczyźni... ;) Taki starszy mężczyzna już zapewne wie jak zaopiekować się i zadbać o kobietę mmmm.... ;)

Gość facet z południa36
Tak wie i dlatego sporo młodszych kobiety szuka starszych facetów. To zupełnie inny poziom rozmów czy spędzania czasu. Młody to tylko picie piłka nożna i seks..:)

Gość Allluśka
Czuje że tylko gdyby kiedyś doszło do naszego zbliżenia oddalabym mu się bez reszty i robilibysmy takie cuda jakich jeszcze w życiu nie robiłam. Ehhh i znów się nakrecam...

Gość facet z poludnia36
A co Cie powstrzymuje?

Gość szatyn69
ALUS chodz ja cie chetnie wezme.jak lubisz?

Gość gość
Ja też marzę o tym. Mam 25 lat. Ale facet musi mieć to coś. Przystojny, zadbany, wysportowany i inteligentny. :P a ciężko o takiego w po 37 r. ż. ;)

Gość Allluśka
Powstrzymuje mnie to że jest bliskim znajomym moich rodziców a wolałabym uniknąć w późniejszym czasie ewentualnych niezrecznych sytuacji.

Gość Allluśka
Właśnie jest zadbanym i porządnym facetem, na dodatek nie ma żony ani dzieci więc pod tym względem zero przeszkód ;)

Gość gość
a jak wygladsz

Gość gość
To myślę, że warto umówić się na kawę, porozmawiać. Rodzice pogodzą się z Twoim wyborem jakby Ci się z nim udało. Żebyś potem nie pluła sobie w brodę, że nie spróbowałaś. Chodzi Ci o poważny związek czy bez zobowiązań?

Gość Allluśka
172 cm wzrostu, 61 kg no i moje kochane szerokie biodra i spora pupa z ktorej jestem dumna ;)

Gość Allluśka
Póki co pociąga mnie fizycznie, choć nie ukrywam że jest bardzo fajnym facetem na, więc może masz rację raz się żyje ;)

Gość gość
pokaz;p

Gość Allluśka
Nie nie ;) ja akurat nie z tych ;) popisać o tym mogę ale nie więcej

Gość gość
Dokładnie. ;) po spotykacie się, porozmawiacie i się przekonasz czy jest tym, którego potrzebujesz. Raz się żyje. ;)

Gość facet z południa36
Ja bym zaryzykował, jest wolny Ty też co Co szkodzi? A starsi zadbani i przystojni istnieją trzebasię tylko dobrze rozglądać:) ja suw nie poddaje i szukam dalej

Gość Allluśka
Dzieki ;) a póki co na dzisiejsza noc pozostają mi piękne i gorące fantazje ;)

Gość gość
Mi też. Więc witaj w klubie. ;)

Gość gość
ja mam 23 lata i też chcę takiego koło 40, ale właśnie zadbanego, z pasją, bez byłych i obecnych żon czy dzieci...

Gość Allluśka
Za każdym razem widzę nas w innej scenerii w różnych scenariuszach, to jest piękne ;) kiedy o nim pomyśle to nie potrafię się powstrzymać od zaspokojenia się.

Gość Allluśka
Zauważyłam że coraz więcej dziewczyn w wieku około 23-26 lat szuka starszego mężczyzny i wcale nie chodzi tu o nic w rodzaju sponsoringu.

Gość facet z południa36
Jestem posiadaczem żony co niestety trochę utrudnia poszukiwania ;)

Gość Allluśka
Niedawno podwozilam go na imprezę moich rodziców, jechaliśmy sami w aucie i miałam ochotę zatrzymać się i rzucić się na niego, nie chcieli byscie wiedzieć co wtedy działo się w mojej głowie ;)

Gość guttmann
Aluska. Mam 34 lata i opisze ci jaki jestem. Zonaty od 7 lat kochajacy zone ale z coraz wiekszym trudem. Od prawie dwoch lat nie kochalismy sie . Pomiedzy nami jest przyjaciolka zony lesbijka. Poza brakiem seksu zona o mnie dba ale jak o jakies zwierzatko. Jestem wygodny . Uciekam w pasje i gadzeciarstwo . Zony realnie nigdy nie zdradzilem . Wez po uwage ze starszy facet bedzie tracil swoje sily witalne a ty masz cale zycie przed soba. Ja mam tylko nadzieje ze zgine w jakims wypadku bo jestem wysoko ubezpieczony . Mam juz dosc zycia z krolowa sniegu ale jak basniowy kaj nie potrafie jej przestac kochac .

Gość gość
Witam jestem starszym ale nadal szukam podniety bo mi ...

Gość Allluśka
Tak to też rozumiem ale moim zdaniem starszy mężczyzna potrafi zadbać o kobietę i wie czego sam chce a to mnie bardzo pociąga. Wyobrażam sobie nasz sex z wielką pasją i namiętnością, czego np nie widzę w moich rowiesnikach.