Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allluśka

Fantazje o starszym mężczyźnie

Polecane posty

Gość guttmann
Alluska. Tak dbam o swoja kobiete ze ona nawet nie wie jak sprawdzic stan konta . Jezdze po zakupy i sprzatam robie.masaze zalatwiam wszystkie sprawy urzedowe. Zarabiam dwa razy wiecej od niej i niczego jej nie zaluje. W zamian slysze tylko jestes kochamy misku. I nic wiecej unika rozmowy o tym ze nie msmy dzieci . A cala rodzina i znajomi biora mnie za bezplodnegob. K***a serio mam dosc

Gość Allluśka
No to faktycznie nie wygląda to zbyt dobrze, jednak z tego co piszesz wynika że jesteś idealnym mężczyzna i nie widzę w tym raczej twojej winy. Ajjj chcialabym żeby on mnie tak wziął pod swoje ramiona.

Gość guttmann
Mam nadzieje ze bedziesz szczesliwa . Ja kiedys tez bylem . Teraz moje zycie to fasada skorupa i zywy trup . Sam sie oszukuje ze bedzie lepiej .

Gość Allluśka
Dziękuje :) ją mam nadzieję że u ciebie się pouklada i wszyscy będziemy szczęśliwi. A teraz dobrej nocki ;*

Gość Allluśka
Dziękuje wam wszystkim za rady, umowilam się z nim na neutralnym gruncie...w kawiarni ;) Kiedy weszlam on już na mnie czekał, na wejściu zrobiło mi się gorąco. Długo rozmawialiśmy i wyszło na to że ją też mu się podobam od jakiegoś czasu. W tamten dzień tak zakończyło się nasze spotkanie, tylko na pocałunku. Spotkaliśmy się 2 dni później u niego w domu i już nie było tak grzecznie, spełniło się moje erotyczne marzenie które nosilam w sobie od jakiegoś czasu ;) uffff co to był za wieczór. Nawet teraz jak o tym myślę robi mi się gorąco. Dał mi tyle namiętności i ciepła co żaden mój rówieśnik.

Gość gość
Coś z tego będzie? Spotykacie się?

Gość seksprzygoda
www.seksprzygoda.pl