Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota812615

nie mam siły mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość dorota812615

hej wszystkim nie wiem co robić, tak bardzo mam ochotę to zrobić się zabić:( nie wiem jak to zrobić szybko :( moje życie nie ma sensu, myślę o tym by to zrobić od zawsze :( nie mam siły już na życie, poradźcie czym się zabić ?;(

Gość gość
Mogę Ci poradzić, żebyś się nie zabijała. Z każdej sytuacji da się znaleźć rozwiązanie.

Gość gość
co sie dzieje?

Gość Saute
A co się konkretnie dzieje nie tak ?

Gość gość
Ja też kiedyś myślałam o samobójstwie. Teraz cieszę się, że żyję.

Gość gość
Nie warto targac sie na swoje zycie. Dasz rade , powiedz o co chodzi.

czym można to zrobić szybko ?;( obojętnie czy boleśnie czy nie ;( już tyle wycierpiałam się że i to wytrzymam

Gość gość
weź wyskocz z okna i po strachu

Gość gość
Napisz co się dzieje, to moze znajdziemy jakieś wyjście.

Gość gość
znajdz kogos, kto bardziej cierpi od Ciebie, wtedy sama mu pomożesz i wyleczysz się z tej glupoty

Gość gość
Pomyśl sobie, że możesz zmienić swoją sytuację, ze warto żyć dla kogoś lub czegoś, że Twoje problemy kiedyś się skończą.

Gość gość
dobrze ktos radzi! Ja np dzis slyszalam jak sasiedzi sie kloca. Od razu mi sie zrobilo lepiej. Kolezanka wywalila z fb kolesia z ktorym ostatnio sie spotykala i juz tak nie swiergocze - znaczy romansik sie skonczyl Itp itd male a cieszy :D

żyć dla kogoś ?:( mam dla kogo, kochającego chłopaka ;( ale wszystko inne za bardzo mnie dobija, nie mam siły ;( co jakiś czas depresja :(

Gość gość
Ja też jestem Dorota i różnie w życiu bywało. Nikt nie powiedział, że życie ma być lekkie. Napisz tylko, czy Twój problem nie dotyczy przypadkiem zdrowia fizycznego. Tu można się podłamać, ale nie ma sytuacji, w której ludzie dowiedziawszy się o Twoim problemie nie pomogą

Gość asieńkabc
nie masz pracy? ja też nie mam nie masz faceta? ja też nie mam 😭 w dodatku za dlugo sie wahałam i mogłam chociaż mieć do randkowania, ale chyba teraz już jakaś go taam wyrywa...

Gość asieńkabc
a tarczyce i poziom cukru badałaś?

Gość asieńkabc
w pracy Cię gnębią? masz długi? kredyt? umarł Ci ktoś albo jesteś bardzo chora?

Gość gość
To pomyśl, co zrobiłabyś chłopakowi, gdybyś się zabiła. Wiesz jakby się wtedy czuł? Gorzej niż Ty teraz. Dobrze, że masz chociaż jedną osobę, dla której możesz żyć. Jak już ktoś napisał zbadaj sobie hormony, bo one mogą być przyczyną złego samopoczucia. Druga rzecz to pogoda, są na to zioła, spacery. Idź do lekarza, on da Ci skierowanie do psychiatry. To żaden wstyd tam chodzić, sama leczyłam się na depresję.

Gość gość
Naucz się robić biżuterię hand made, chociażby z włóczki, mogę naucyć Cię robić na drutach i szydełku, są kursy sutaszu. Możesz robić piękne szale, całe komplety. teraz jest na to moda, możesz sprzedawać i mieć ogromne zadowolenie z siebie i trochę kasy

Gość asieńkabc
Ty Dorota się nie wygłupiaj. Każdy tak ma, jak wchodzi w to tzw.dorosłe życie. Ogólnie się okazuje, że to życie nie jest sprawiedliwe a jak się wchodzi na rynek pracy to już jest masakra. Dziś w Fakcie czytałam jak jeden chłopak się powiesił i jego dziewczyna na jego grobie się otruła :(:(:(:(...wzięła misia, którego od niego dostała i z tym miesiem poszła, bo nie mogła bez niego żyć. :(:(:(:(:(:(:( Nie rób tego swojemu chłopakowi.

Gość gość
młodzieży, co się z wami dzieje? Niepojęte to wszystko

Gość asieńkabc
ale co? Rodzice Cię ciągle krytykują za wszytsko? Za każdą rzecz dostajesz opiernicz?

Gość gość
A ja uważam, że Dorota ma rację. Sama robię dużo różnych rzeczy hand made i bardzo mnie to wycisza i daje dużo radości

Gość gość
nieprzejmuj sie autorko tez miałem mysli samobujcze ale niema łatwo sie zabic i ja tego bym raczej niezrobił i oby ty też a dwa pomyslałem skoro jezus też cierpiał to niemozemy sobie wybierac jaka nam sie podoba droga trzeba cierpiec i tyle .