Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta zawsze trzeba zachecic

Polecane posty

Gość gość
Jak kobieta podoba się facetowi to wali w ciemno, babiarze kręcą noskiem i czekają która posunie się dalej :D

Gość gość
A jak facet raz zagaduje, potem sie usmiecha i wgapia a potem olewa to o co mu chodzi?

Gość gość
Znowu zlot księżniczek tutaj, nudy.

Gość gość
czy jak mu sie kobieta podoba to wali w ciemno bez wzgledu na konsekwencje? x Tak to g****iciele robią

Gość gość
Księżniczki górą. Facet nie kaleka umie się odezwać, nie trzeba latać za nim :D

Gość gość
poznać go, czy nie poznać?... poznać ją czy nie poznać?... a jak ugryzie?... albo wyśmieje?... no nic, obsikam drzewko może przylazie :) --- prawdziwe dylematy Homo Sapiens Sapiens -- :) :)

Gość gość
Dzisiaj księżniczek już nie ma, tylko co niektóre puste laski o tym zapomniały. Chcesz poznać fajnego faceta, to też musisz się postarać, a nie udawał lodową górę. Bo będą cię omijać szerokim łukiem. I bardzo dobrze zresztą.

Gość gość
Szczera prawda sredniowiecze sie skonczylo kobieta zeby poznac wartosciowego faceta tez musi sie postarac zdobyc jego zaufanie a nie tylko czekac na gotowe !

Gość gość
No a jak zdobyc zaufanie wartosciowego faceta? Zeby uznal, ze jestem fajna inteligentna dziewcznyna a nie napalona desperatka?

Gość gość
Bo meczy mniie taki jeden - tzn. bardzo mi sie podoba, ale chyba nie lubi jak sie za nim lata. Dodam ze facet jest bardzo przystojny i podoba sie nie tylko mi. Jakis czas temu biegala za nim pewna dziewczyna ( tak na marginesie niezla laska, rzadko ktory by pogardzil), a on ja splawil.

Gość gość
Dziewczyno powyżej. Daj sobie na wstrzymanie. Bo wypisujesz o tej lasce w mini i w szpilkach ze sklepu, którą on spławił już 6 dzień z rzędu. BTW skoro spłąwił taką laskę, to ty tym bardziej nie masz u niego czego szukać. Pewnie jest zajęty. Pozdro.