Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózki parasolki nie podobają mi się Czy ten wózek będzie dobry

Polecane posty

Gość gość

http://www.sklep-tosia.pl/nuna-pepp_p1888 Mam wózek 3 w 1, lekki i bardzo fajny, ale chcemy kupić drugi wózek - np. wyjazdy, żeby był mały, rozkładany na płasko. Myślę o kolorze emerald. A wy który byście wybrały? i czy w ogóle podoba wam się ten wózek? Opinie ma dobre.... Tradycyjne parasolki w ogóle mi się nie podobają :/

Gość gość
polecam Lirę 4, zobacz sobie na allegro chociażby, syn jeździ już 2 lata, bardz dobry, polecam. no i nie jest to parasolka, ktorych tez nie lubie ;-)

Gość gość
Nuna fajnie wygląda. Lira 4 wydaje się być mało stabilna... ale może tylko się "wydaje".

Gość gość
Spoko, ale fatlne kolajak na pl. Ja mam britax b-agile. Kola znacznie lepsze.

Gość gość
zastanów się gdzie będziesz jeździć... Bo ten wózek, mimo że ciekawy raczej nie będzie najlepszy na polskie chodniki. Sama szybko pozbyłam się takiej niskiej spacerówki w momencie, gdy miałam wieczne problemy z krawężnikami, a maleńkie kółka doprowadzały mnie do szału. Przeprosiłam się wtedy z moim x landerem na dużych pompowanych kółkach....

Gość gość
ale mamy duży bagażnik;)

Gość gość
na co dzień używam chicco i-move ten drugi wózek byłby używany sporadycznie, taki trochę awaryjny no i na wyjazdy np nad morze. Przyda się też jak dziecko wyrośnie z i-move. jak zaczną nóżki zwisać :P Póki co jeszcze troche im brakuje, ale 2,5 latek może już się w nim nie mieścić.... a czasami wózek i dla 2,5 latka się przyda.

Gość gość
ten chicco i move świetnie wygląda :) Co do nuny wydaje się ok, faktycznie jest niska, ale jak ma nie byc "stałym" wózkiem to chyba ok.

Gość gość
chicco rzeczywiście wygląda fajnie, aczkolwiek ja gustuję w wózkach bardziej masywnych;) no i lubię pompowane koła, w związku z tym, że często poruszam się po niezłych wertepach... Stąd mój komentarz. Ten wózek spacerowy naprawdę fajnie wygląda, tylko trzeba pomyśleć do czego ma służyć (oprócz tego, że do przewożenia dziecka;))

Gość gość
Fajna ta nuna ale jak dla mnie za małe kółka.Też szukam jakiejś fajnej spacerówki ale z większymi pompowanymi kołami

Gość gość
nuna wygląda jak kosiarka do trawy :O

spacerówka Multiway jest baardzo fajna:) Lite way tez ok, niestety xlandera nie polecam! jest dobry na dziury ale opza tym to nie widze zadnych plusow, mialam przez chwile ten wozek i jak najszybciej chcialam sie go pozbyc.

Gość gość
No a np. Jane Muum? Lekki, zwrotny, łatwo sie składa i pozycja leżąca w spacerówce. Do tego też mnie skusiła regulacja wysokości rączki.

Gość innnerllla
parasolki są bardzo wygodne małe i lekkie :) sama korzystałam z moim pierwszym synkiem z parasolki Ritmo firmy euro-cart i bardzo dobrze ja wspominam, swietnie się prowadizłą i miała amortyzację na wsyztskich kołach

Gość gość
Mnie też parasolki nie przekonują, ogólnie posiadam wózek 3w1 model Passo, ale właśnie na wyjazdy czy szybkie wyjście do sklepu chciałam czegoś lekkiego i poręcznego, niestety po przejrzeniu parasolek jakoś straciłam ochotę na kupno dodatkowego wózka, aż w końcu znalazłam model Runner z euro cart, świetna spacerówka, zabieramy ją na każdy wyjazd lub wypad na zakupy.