Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To forum podcina skrzydła

Polecane posty

Gość gość

Wchodzę, żeby się odstresować, a wychodzę zestresowana maksymalnie. Czytam, że kobiety są interesowne, że ta ze zdjęcia za gruba, że cellulit, że 20 latka głupia, 30 latka stara, że ciąża w wieku 20 lat to patologia, że ciąża później to pewny Down, że 25 latka męża już nie znajdzie ale jednocześnie 25 lat to najlepszy czas na inwestowanie w siebie, że polscy faceci są beznadziejni, że Polki w Anglii to d****i, że że że. LUDZIE! Gdzie wy żyjecie?! Naprawdę u tam u Was tak jest? Bo u mnie, tutaj, w Poznaniu jest normalnie. Ludzie żyją chudzi grubi wysocy niscy starzy młodzi. Każdy ma jedno życie i stara się sobie je jakoś tam przeżyć. Skąd Wy się urwaliście. Dlaczego tu nie można porozmawiać o czymś konstruktywnym? Co wy chcecie osiągnąć udowadniając sobie nawzajem że jesteście do niczego? Ja prdl, nie ogarniam tego forum.

Gość gość
Co to jest normalnie?

Gość gość
Masz racje, tu jest zwyczajne bicie piany i szkoda cennego czasu na takie bzdety. Czas jest bardzo cenny, a to forum obliczone jest na mksymalną jego stratę - bezpowrotną

Gość gość
Wrzuc na luz 🖐️ Pozdrowienia dla Poznania

Gość gość
A co ogarniasz? Sorki, co Ci się wydaje, że ogarniasz? Ja jestem filozofem i socjologiem i czasami lubię ten niespotykany poziom absurdu, choć czasami smutno zanurzony w sosie frustracji. Ale ludzie normalni bardzo często są kompletnie nienormalni, gdyż nie widzą, że żyją w absurdzie

Gość gość
Ale nie mieszajmy absurdu z chamstwem i frustracją. Absurd bywa świetny, a tutaj nie ma absurdu, tutaj hektolitrami leje się ludzka żółć.

Gość gość
Tu na tym zasyfiałym forum siedzi głównie gimgooowno i zdziczałe kwoki domowe, tutaj więc prawdy o życiu próżno szukać.

Gość gość
Ja czasami mam ochotę tutaj napisać o jakimś swoim problemie żeby posłuchać takich rad z boku, licząc na to, że ktoś będzie bardziej obiektywny niż ja. No ale chwilę potem przed oczami wyświetla mi się takie wielkie STOP. Bo boję się, że zamiast pomocy ktoś mnie zwyczajnie przeczołga.

Gość gość
I w ten sposób hartujesz swego ducha i uczysz się kochać bliźnich jacy są

Gość tralalilalila
uwielbiam cię autorko :) też żyłam w Poznaniu i popieram, ludzie są tam różni i nie ma podziału na samców alfa, beta i gamma, co tutaj co poniektórzy próbowali mi udowodnić ;)

Gość gość
Prawda o życiu jest taka, że życie na ziemi jest kłamstwem, więc jakiej prawdy szukasz?

Gość tralalilalila
a wszystkie atrakcyjne dziewczyny to nadęte księżniczki jeśli są same to dlatego że maja za wielkie wymagania, coś z głową, albo czekają na ideał.... x to forum jest śmieszne, ale potem jak wychodzę na ulicę to jestem w stanie uwierzyć że po prostu taki jest głos ludu! przecietności!

Gość gość
No właśnie to mnie przeraża. Że ja tego na ulicy po prostu nie widzę, mijam ludzi zwykłych, a oni mają TO w głowie. I TO wylewa się w internetach, bo anonimowo. Okropieństwo.

Gość gość
Autorko, zgadzam sią z Twoją opinią. ja też bym chciała czasmi wypowedzieć się na niektóre tematy ale dostaję po głowie, poczytać opinie innych czy się wypowiedzieć ale kurde...no właśnie. Zawsze jakiś cymbał wciśnie się jak majtki w dooopę z jakimś "chooojem itp" to się odechciewa dalszej rozmowy.

Gość tralalilalila
dokładnie tak, i nawet nie wiesz, czy ta osoba która wczoraj pluła na ciebie na kafe, nie siedzi właśnie koło ciebie w autobusie, taka potulna i zastraszona haha

Gość gość
dawno nie było wojny, oczyszczenia nam - ludzkości - potrzeba, bo sami nie chcemy, nie chcemy , nie chemy. A chcieć to móc

Gość gość
Ucz się kochać ludzi. Ich frustracja zawsze z czegoś wynika, a do tego są na ogół bardzo młodzi. Gdy pokochasz, ujrzysz to wszystko inaczej.

Gość gość
tak jest nie tylko tutaj niestety,tak jest i na innych forach. glupota,tok myslenia ludzi,ograniczenie przeraża. i tak najbardziej mnie przeraza ze nie potrafie z tego zrezygnowac i wciaz wchodze poczytac co nowego licze ze cos sie zmieni ale nadal to samo i oczywiscie codzien musi powstac tutaj conajmniej 10 tematów o zdradzie,jakby 99999999 wczesniejszych nie wystarczyło. a te tematy jednak najbardziej mnie dołują na drugim miejscu jest 'kobiety lecą tylko na badbojów i trzeba być s********m a kobiety to tylko puszczalskie szmaty tak czy siak"

Gość gość
I zamiast rozumieć i kochać ludzi, wchodzisz by ich oceniać i czuć się lepszą, a ich uważać za gorszych, pod płaszczykiem niby mądrości, niby szlachetności. To się nazywa EGO

Gość gość
''No właśnie to mnie przeraża. Że ja tego na ulicy po prostu nie widzę, mijam ludzi zwykłych, a oni mają TO w głowie. I TO wylewa się w internetach, bo anonimowo. Okropieństwo.'' to witaj w klubie ;) jednak mozna czasem bratnią dusze spotkać nawet tutaj :) powiem ci ze w wakacje bylam odcieta od internetu przez ponad miesiąc i czulam sie znacznie lepiej,duzo lżej mimo że były poważne problemy w rodzinie..ale jakoś sama z siebie myślałam optymistyczniej no i poznalam ludzi,jacy podobno na kafeterii są wyjątkami od reguły,tylko 1 procent ludzi... strasznie płakałam jak musialam wrocic do swojego starego życia i zwyczajów,nadal czasem płaczę :( bo mi brakuje tamtych ludzi...

Gość tralalilalila
może zaraz wojny lepiej nie, moim zdaniem to zwykła kultura osobista! ja kocham ludzi i jak kogoś widzę, to zakładam że to ktoś dobry niż zły, ale jak czytam "jesteś egocentryczną suką i nadętą księżniczką , totalnie głupią" od kogoś kto przeczytał moje 3 posty, to trudno kochać :D

Gość gość
tralalilalila -> dokładnie! ostatnio siedziałam na wykładzie na studiach (dzienne studia, drugie już a mam 27 lat, do tego można się przyczepić!) i rozglądałam się dookoła i zastanawiałam, ilu z nich było na tym i innych szacownych forach i wypisywało bzdety. Bo że spośród 130 osób ktoś był, to jestem pewna.

Gość tralalilalila
a po całej litanii przykrych słów jeszcze usłyszeć "obrażam się bo nie rozumiem że to konstruktywna krytyka" - to jest ż a ł o s n e ;)

Gość gość
gościu, fajny link słucham Capitana Cooka i w dobrym nastroju idę spać. Dobranoc wszystkim

Gość gość
To słabiutka ta miłość, gdy cudzy ból, lęk, samotność, frustracja (wybierz lub dopisz co chcesz) skryte pod maską agresji, od razu miłość zmieniają w niechęć. Bo agresja zawsze skrywa lęk. ZAWSZE

Gość księżna Anna
Ale to co my piszemy to często przykra prawda, wy po prostu nie chcecie tego przyjąć do wiadomości. Ludzie są różni a większość nudna i przeciętna.

Gość gość
strasznie płakałam jak musialam wrocic do swojego starego życia i zwyczajów,nadal czasem płaczę smutas.gif bo mi brakuje tamtych ludzi... ---> popieram! ja niestety na co dzień jestem przykuta do komputera, z różnych względów. mieszkam sama, więc jak już skończę z obowiązkami, to najprościej wejść na jakieś forum. i zawsze jak gdzieś wyjadę, to po powrocie odczuwam boleśnie, że wieczory w domu z komputerem to jest po prostu krzywda dla psychiki. no ale nie ma wyjścia póki co w moim wypadku.

Gość gość
najlepiej rzucuć to forum i zacząć ŻYĆ

Gość gość
ja akurat przewaznie nie czuje jakiejś nienawiści i pogardy dla tych ludzi, a przynajmniej staram sie tego nie czuć. Ja ogólnie jestem zdołowana,tym że dla wielu ludzi świat tak źle wygląda,że wlasnie tyle jest ludzi nieszczęśliwych,agresywnych,podłych sami jeszcze bardziej wszystko niszczą swoją podłością no i przeraża mnie zakłamanie

Gość gość
Stwarzaj dobro, widząc dobro i wierząc w dobro. Jeśli będziesz skupiać się na widzeniu zła, będziesz widzieć zło. Rzeczywistość to lustro Twego umysłu.