Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na francy która odbiła mi narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

Szukam inspiracji. Wpisujcie jakieś sposoby. Osobom, które mają zamiar pisać, żeby wybaczyć, zemsta jest poniżająca itp. serdecznie dziękuję. Muszę wyrównać rachunki aby pójść dalej. Z góry dziękuję za pomysły.

Gość byku_
a co to jest franca ? :P

Gość gość
facet to nie piłka i nie da się go "odbić", najwidoczniej tamta była lepsza i dlatego wybrał ją, trzeba to przyjac na klate i zyc dalej, po co bawić się w jakieś gówniarskie zemsty? :O tylko mu pokazesz, ze mial 100% slusznosci, ze cie zostawil :O

Gość Wins
Dokładnie. Zemsta jest dziecinna, jedyne co powinnaś czuć to żal do byłego narzeczonego...

Gość gość
podpal jej włosy 🖐️

Gość gość
Ale to chodzi o taki rodzaj zemsty, aby nie dowiedziała się , ze ja byłam jej autorką.

Gość Molto bene
złam jej nosek, nie będzie już taka ładna :) poproś kolegów by wywieźli ją do lasu, rozebrali i przywiązali do drzewa nocą a po... godzinie po nią wrócili :) (mój brat tak jednej zrobił) :) hmm, w plotki CI nikt nie uwierzy bo przecież masz powód by na nią źle mówić, hmm ja podstawiłabym swoją kumpelę (której nie zna Twój były) i na jakiejś imprezie by się pocałowali, ktoś zrobiłby zdjęcia później ona by je dostała, kto wie może nawet by się ze sobą przespali.

Gość gość
No to zależy kim jest ta kobieta i na czym jej zależy. * Możesz poprzebijać jej opony w samochodzie, porysować karoserię; * możesz zadzwonić do jej pracy podając że z kliniki i powiedzieć, że : "Niestety ale test wyszedł pozytywny", * Możesz na stronie internetowej podać jej nr tel, jeśli znasz wraz z ogłoszeniem, że jest do wynajęcia na godziny, * Możesz podstawić kumpla , aby zadzwonił do twojego byłego z zapytaniem czy ona faktycznie jest jego laską, bo on też z nią sypia i nie wie na czym stoi. Powodzenia :)

Gość gość
Ja też bym podstawiła kumpelę byłemu, albo przystojnego faceta jej i porobiła zdjęcia gdyby coś było.

Gość gość
świetna rada z pozytywnym testem niech doda że w związku z tym istnieje potrzeba o poinformowaniu wszystkich partnerów seksualnych o mozliwosci zarazenia

Gość gość
Wyślij jakiś anonim.

Gość gość
Napisz fax do pracy, ze sypia z facetem zarażonym virusem HIV.

Gość gość
Jeśli niedawno się rozstaliście zadzwoń do niej jako ty i powiedz, że jesteś w ciąży z byłym. Jego też poinformuj. No chyba, że macie po tyle lat, ze nie zrobi to na niej wrazenia.

Gość gość
Nijak. Miej szcześliwe życie z lepszym facetem. :)

Gość gość
Nie dziwne że was faceci zostawiają i wybierają normalne, zdzira zawsze pozostanie zdzirą :D

Gość gość
Zmiana faceta to żadne bycie zdzirą :D "mszczenie się" w śmieszny sposób tak.

Gość gość
Dlatego pytam o sposób "nieśmieszny".