Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżna Anna

Nareszcie spalili tą tęczę na Placu Zbawiciela

Polecane posty

Gość księżna Anna

Zawsze mnie wkurzała. Wszyscy teraz boja się marszu niepodległości. :)

Gość księżna Anna
Mi tęcza zawadzała bo to była tandeta sama w sobie i w zestawieniu z otoczeniem, obok kościół budynek ładny i godny podziwu jako budynek, no ale ci od homo nie mają gustu.

Gość księżna Anna
Ci drudzy się boją bić i demolować.

Gość gość
ciekawe kto im placil za te rozroby?

Gość euro Gej 25
krzyży nie spalą, bo krzyży nie ma, bo lewaki sobie nie życzą krzyży w państwie gdzie większość to katolicy :) a jak sobie życzą znaków gejostwa to my pozostali musimy akceptować wolę mniejszości ,bo jakżeby odmowic to by nas o nietolerancje oskarżyli! więc krzyże każą zdjąć a zdjęcia panów sobie dobrze robiących obwieszać nimi miasto ku chwale ojczyzny gejowizny hej 🖐️

obawiam się że po tej manifestacji w Warszawie wiele się zmieni i gdy Warszawiak zobaczy na swoim miejscu parkingowym albo przy garażu zaparkowane auto z poza warszawską rejestracją to na szybie auta zobaczysz naklejkę pod tytułem 'jak parkujesz łosiu' albo opony bez powietrza , chcieliście poszaleć Narodowcy to bez zapasu opon nawet nie przyjeżdżaj do Warszawy

Gość gość
dla hołoty kazdy pretekst jest dobry do rozróby.

w 1939 roku prezydent Starzyński powiedział 'chciałem aby Warszawa była piękna' też chciałbym i niech będzie kolorowa w kwiatach zamiast spalona i zdemolowana przez dzicz !

Gość gość
no pewnie wysługuje sie ten kto ma interes w całej tej tęczy, sprawdzcice jaka firma obsługuje naprawdę teczy i dlaczego akurat 3 dni temu naprawiali ją za kilkadziesiat tysiecy? :)

Gość Autorka powyższego komentarza
super, że spalili !!!!!!!!!!

Gość krucyfiks
Niech będzie piękna i kolorowa niczym witraż, podzielona a nie wymieszana jak koktajl. Jeden plac z kościołem i tęczą gejostwa. :)

dobrze, że spalili tęczę lesbijek i pederastów

a co jeszcze proponujecie spalić, ponieważ nie pasuje do otoczenia, palmę klub Stodoła a może zburzyć pomnik żołnierzy radzieckich budki na bazarach , co jeszcze ?

"a co jeszcze proponujecie spalić, ponieważ nie pasuje do otoczenia, palmę klub Stodoła a może zburzyć pomnik żołnierzy radzieckich budki na bazarach , co jeszcze ? " Palma jest obleśna. Do żadnej stodoły nie chodzę - jest mi obojętna w sumie można spalić Pomnik żołnierzy radzieckich - zdecydowanie do zburzenia budki na bazarach - a po co komu ten bangladesz i trzeci świat? :o Do spalenia. co jeszcze? no nie wiem. Musiałbym pomyśleć.

Gość gość
scott koment tamten był mój i nie jestem płastugą :D wyczytałem to na innym portalu i dało mi to do myślenia, nie wiem co w tym spiskowego :D pewnie wszystkie akcje machlojki gdzie ktoś ustawiał przetarg i jego firma mogła się wzbogacić to wg Ciebie też teorie spiskowe i UFO ? :classic_cool:

Gość gość
przestan prowokowac .... jaki to byl dom bezdomnych ? skłot to nie jest dom bezdomnych tylko nielegalna melina jak myślisz co tam robią? p.s domy bezdomnych są wspierane przez państwo i nie można tam m.in ćpać, chlać itp. a skłot ?

Gość gość
tiiaaa, bo najlepiej, jak sie cos nie podoba - spalic. W dodatku jak wokól sa tłumy , moze ktos sie od ognia zajmie i bedzie zabawa. Jest to najlepszy sposob na swietowanie Dnia Niepodległosci

Gość spaślak_
ale ataku na dom bezdomnych i na dzieci w tym domu to już całkiem nie rozumiem dlaczego ?>>co ty cpasz jakich bezdomnych, lewaki i cpuny zajely czyjas wlasnosc co w ich żargonie nazywa się squat :D oczywiscie nie popieram paleni ich w nim ale juz dawno policja powinna ich stamtad wywalic na zbity pysk powinni przyjsc i zajac twoje mieszkanie wszak to bezdomni i matki z dziecmi to im wolno :D swoja droga calkiem sprawnie te matki z dziecmi rzucaly butelkami w tych dobijajaych sie do nich lysoli.

Gość Zielony turban
wandale sa placeni przez tych ktorzy chca pokazac ze Polacy to dzicz I glupcy. Elementary Watson!

Gość księżna Anna
Tęcza płonie, ogień trawi Lud się boi, naród bawi

jeżeli faktycznie 'biedota' zajęła dom właściciela to patrząc na tę akcję w postaci ataku chuliganów na ten dom jedno przychodzi do głowy, że zostali wynajęci aby przy okazji awantury w Warszawie tych biedaków wygonić siłą

Nikt tu nikogo nie opłacał. Co do zniszczenia tej szkaradnej tęczy można było wynająć kogoś, kto podpaliłby ją około czwartej rano z soboty na niedzielę (kiedy ruch jest znikomy), po co ktoś miałby to robić wśród tylu świadków i jeszcze szukać kogoś kto to zrobi wśród środowisk nacjonalistycznych. Pomyślcie trochę. Po za tym o ile wierzyć mediom ten, który to zrobił został już zatrzymany. Uważacie, że nadstawiałby kark dla zysku jakiegoś pseudo artysty, czy też firmy, która miałaby rekonstruować owe dzieło wyżej wymienionego?

lesby i pedały to nie nasze idały

Gość gość
to nie sa zadne biedaki, tylko cwaniaki co zamiast isc do pracy i mieszkanie wynajac wola za darmo zyc, ewnetulanie zebrac na ulicy,zaczepiac ludzi pic wino albo i cpac moze nawet napadac ludzi by miec hajs na dragi, a ksiezna anna fajny wierszyk :D scott lubie Cie :) i za topik autobusowy (nie pamietam juz o czym byl ,ale cisnales jakiejs babie ze wsi co sie madrzyla

Gość gość
kochanka franka co tam bełkoczesz my nie znamy takiego slangu ulicznego ogarnij sie dziewucho

Czy ktoś z was w ogóle zapytał jakiegoś homoseksualistę, o to, czy jemu ta tęcza jest do czegoś potrzebna i się z nią identyfikuje? Nie mówię tutaj o wrzeszczących c***ach z parciem na szkło pokroju Biedronia. Wbrew temu, co większość z was myśli nie wszyscy geje (podobno są w mniejszości w każdym razie w Polsce) identyfikują się z paradami równości, biegają z różowymi piurami w d***e, pracują obowiązkowo jako fryzjer, czy stylista, a do tego wyglądają jak kopia biebera. Jednak co większość z was może o tym wiedzieć... "scott lubie Cie" Tylko lubisz? :o Inni mnie tutaj wręcz kochają! ;) "topik autobusowy (nie pamietam juz o czym byl" O babie, która twierdziła, że komunikacją miejską w dużych miastach w tym w Warszawie jeżdżą tylko biedni i starzy ludzie.