Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżna Anna

Nareszcie spalili tą tęczę na Placu Zbawiciela

Polecane posty

Gość Zielony turban
gdyby tecze podpalili tak sobie o 4 rano nie byloby pretekstu aby oskarzyc narodowcow a tak duzo wiecej zyskali. krotkowzrocznosc jest okropna. a to wyrywanie drzewka?? tez narodowcy ?

Gość gość
mi ta tecza podobala sie rok temu i zdziwilam sie , ze nie zniknela wraz z koncem wakacji, ona nie pasuje tam, moze od maja do wrzesnia jest ok,ale pozniej szpeci

Gość księżna Anna
Ja jestem biseksualna i nie chcę tęczowej brzydoty i co?

Gość gość
z tymi drzewkami to oczywiscie narodowcy i to akurat dziwnie w momencie gdy najazd zrobila kamera tvn 24 :) coz za przypadek. moim zdaniem to taki zabieg " pokazemy wam prawicowiec nie lubi gejow , Rosji, cpunow lewakow,ale malo tego jest anty ekologicznym tumanem i chuliganem!" dobrze,ze rezyser nie posluzyl sie zwierzetami zamiast drzewek

Gość księżna Anna
Czytałam że gejostwo jest załamane i nie chce już odbudowywać tęczy. :)

Gość Zielony turban
tak. niestety dodaj jeszcze prymityw.

Gość gość
spalili o tydzień za pózno - tydzień temu HGW ps. Hajka przelała wykonawcy 65 tys. pln za powtórne odtwirzenie dzieła

Gość Zielony turban
ja znam wielu gejow ale ZADEN z nich nie poniza sie do upubliczniania swoich orientacji seksualnych. Kwestia wyczucia

Gość księżna Anna
Skoro władowali kasę w odnowę to nie mają skąd wziąć na odbudowę. Wniosek prosty, jeśli znajdzie się kasa to możliwe że to był spisek.

Gość księżna Anna
Przyznajcie że boicie się ich, marsz ma już renomę. :D

Gość Zielony turban
boimi sie wariatow I cpunow

Gość gość
a ja jestem gejem patriota czy wy fajfusy bierzecie taka opcje pod uwage? tylko nie kazdy gej wbrew waszym przekonaniom to wychudzona ciotka z pzegietym nadgarstkiem, wielu gejow nawet byscie nie rozpoznaly,przede wszystkim jestem Polakiem, chyba manifestowanie polskosci jest lepsze niz swojej orientacji, bo orientacja to prywatna sprawa.

Gość gość
lewaki to potrafia strzelac, ale co najwyzej z palca :O albo z ucha 😠

Gość gość
Butelkami z benzyną rzucały lewackie żule z dachu swojej meliny 🖐️

120 tys. zł szkód po marszu. "Chcemy, by zapłacił organizator" jak sie czujecie zalosniaki z taka kwota bo media podawaly ze stolica plonie :) spalenie znaku pedala bylo najbardziej klasowe brawo

Gość gość
Gronkowiec zapowiedział że odbuduje tęcze dla swoich ziomali

Gość DO TEGO OD DEPRESJI
dobrze że spalili,:) i walc powinni zjarać, i szefa jej też!

Gość Zielony Turban
a mnie ta tecza wcale nie przeszkadzala I wcale nie kojarzyla sie z zadnym gejostwem Teraz za kase z podatkow trzeba bedzie ja odbudowac co za brak cywilizacji I ekonomi

Gość gość
Impreza dla 20 tys. ludzi i koszt tylko 120 tys złotych, w tym najdroższa atrakcja, tęcza za 70 tysi. Chętnie ulepię muchomora przed kościołem za połowę tej kwoty. Dlaczego muchomora? Nie wiem. Tak samo jak nie wie nikt po ch tęcza.

Gość gość
ta tecza jest oblesna i szpeci plac zbawiciela

Gość gość
20 tys ? widac,ze czytasz onet :)

Gość gość
te 60 tys. w skali budżetu miasta to marne grosze 🖐️ polaczki robią g***oburzę o jakąś tęczę, a gdy idzie o naprawdę istotne sprawy to siedzą cicho :D dlaczego nie kłapaliście ozorami gdy do przetargu na budowę oczyszczalni ścieków została dopuszczona jedna firma, która wzięła o ponad miliard złotych więcej niż konkurencyjna firm, która nie została dopuszczona do przetargu z powodu drobnego błędu formalnego w ofercie :D walczcie dalej o takie pierdoły to na pewno daleko zajdziecie

Gość zett
Premie wypłacane przez Walc ile wyniosły ,tam kwoty nie idą w tysiace ale miliony ,podobno mamy kryzys .

Gość gość
Ta tęcza to śmierdząca prowokacja lewackich środowisk, ponieważ Plac nazywa się Zbawiciela i został nazwany na część Pana Jezusa, a tęcza kojarzy się jednoznacznie z homoseksualizmem który jest bardzo ciężkim grzechem śmiertelnym

Gość gość
Ta tęcza to symbol dyktatu homoseksualnej mniejszości nad heteroseksualną większością i żądania coraz większej liczby praw dla siebie. Dobrze, że została spalona. Resztę incydentów potępiam...

Gość gość
Każdy zboczony punkt będzie zapewne niszczony i palony w następnym roku bo w miejscach publicznych nie powinno się pokazywać zboczeń które gorszą zwykłych ludzi i dzieci i promują chorą propagandę ciot i lesb

Gość księżna Anna
Popieram narodowcy w końcu dojrzeli do działań zdecydowanych i powinni spalić np. limuzynę z Gronkiewicz-Waltz na pokładzie. :)