Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA

SŁUCHAJCIE O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA MAGDA

byłam dzisiaj pierwszy raz u niego i jak to ja zawsze robię ogląd mieszkania u nowych ludzi. poszłam do łazienki i tak siedzę na toalecie i zauważyłam papier toaletowy, a obok papieru na podłodze leżą chusteczki niemowlęce nawilżane zdziwiłam się i jak wyszłam z uśmiechem na twarzy zapytałam: - a czy ty masz dziecko? a on odpowiedział: nie mam dziecka, dlaczego pytasz? a ja: no bo zauważyłam, że masz chusteczki nawilżane dla dzieci i pomyślałam, że możesz mieć dziecko...no bo po cóż innego trzymać chusteczki dla dzieci a on: to ty nie używasz po podtarciu się chusteczek nawilżanych do obmycia higienicznego? a ja: no wiesz...(nie wiedziałam jak wybrnąć z tej sytuacji, bo mnie zaskoczył) nie używam, ale za to myję się w umywalce na co on się skrzywił: w umywalce? zrobiłam się czerwona jak pomidor i już nie pytałam o te chusteczki, ale dla mnie to dziwne, że 34 letni facet podciera się chusteczkami dla dzieci, przecież każdemu wystarcza przecież zwykły papier toaletowy. czy to może oznaczać, że on ma jakieś naleciałości już starego kawalera ? chyba zacznę się bać, co następne mnie zaskoczy...

Gość gość
To juz kiedys tu bylo , dlaczego powtarzasz te same bzdurne tematy ?

Gość gość
ha ha ha. I dzieweczkę zgasili. Brawo.